- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой ще вземе шампионската лига
мойте момчетаМан Юнайтед
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Смяташ че ще преодолеете Арсенал?!Или Барса на финала??Първоначално написано от kuklichka_bg
Аз съм сигурен, че ще преодолеем Арсенал, то се вижда, че сме с поне 2 класи над тях. Иначе за финала с Барса ще се поозорим много, но и тях имаме реалната възможност да ги бием. Юнайтед ШампионПървоначално написано от missionimpossible
![]()
Барса трудно можете да ги спрете , а относно мача с Арсенал-не мисля че ще можете да ги биете на Емирейтс.+ това до колкото четох Рио май няма да играе (не съм сиг) а в състава на Арсенал се връща Ван Перси така че ще ви бъде доста трудноПървоначално написано от kristo
![]()
Арсенал няма да се класират на финалПървоначално написано от missionimpossible
![]()
абсолютно съм убеден...
нито пък е нужно Юнайтед да печелят този мач...
да не говорим, че могат да си позволят да забугят с 2-1 примерно![]()
1 гол да вкарат (което ще стане според мен) и Арсенал са до там...
особено ако поведат в резултата...
относно Барса- Челси вече далеч не съм толкова сигурен, но все пак смятам, че Барса ще се класират
някакъв хикс (1-1;2-2...) добре ще дойде![]()
и вече за финала Ман Юнайтед- Барса (или пък Челси)
нямам никаква идея![]()
Това че втория мач е на Емирейтс не е никакъв проблем за Юнайтед, най-много мача да завърши хикс. Просто първия мач стана ясно кой е по-класния от двата отбора, утре вечер това ще се потвърди. Това, че ще се хвърлите нищо не означава, понеже Юнайтед умее много добре да задържа топката, има перфектни халфове, който да възпрат по перфектен начин атаките на противника и оттам контрола на мача ще бъде в наши ръце. А на контраатаки сме много много опасни. Не, че Арсенал нямат класни халфове и нападатели, но просто като отбор, като колектив далеч отстъпват от сработения като машина отбор на Манчестър Юнайтед![]()
Баце и Милан имаха много добри халфове.Не си правете изводите от първия мач,на Емирейтс Арсенал е друг отбор.Нямаме допуснат гол този сезон в ШЛ,мачкаме сериозно.Притеснява ме само това,че Юнайтед имат много опит и като гости са стабилни,нямат загубва в турнира от 2007-ма.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
кво,все едно не паднахте от евертън на дузпи..Първоначално написано от psychopath
Барса са с класа над Челси, просто нямаха никакъв късмет първия мач както Юнайтед с Арсенал, само че и по-лошо- не успяха да вкарат гол. Но все пак втория мач ще успеят вече.
Не знам дали са толкова страшни, но в интерес на истината в момента играят прекрасен футбол, то се видя и срещу Реал, буквално ги разнебитиха. С Манчестър не мога да ги сравнявам, понеже играят различен стил футбол, но ако се изправят на финала нищо не се знае определено, във всеки случай ще е много трудно на Юнайтед. И все пак продължавам да мисля, че можем да ги победим.
Разбира се на първо място да довършим супер късметлийте от Арсенал, което все пак няма да е лесно разбира се![]()
моля без 2ро лице!Първоначално написано от guinessgirl
на този мач бях за Евертън плюс това![]()
но се правим на краси минев![]()
Челси = антифутбол
манчестър надали...
кво викахте за Арсенал?![]()
както предположих...
ранен гол (даже 2 ахахах)
и артилеристите бяха до там![]()
Юнайтед![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Абсолютно!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Мечтаният финал
Барселона - Манчестър ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
какъв антифутбол, бе тъпанар?!?!?!Първоначално написано от kristo
ти гледа ли мача
К*Р ЗА БАРСА, майка ви ще е*а и нещастниците !!!!!!
П.С. фен съм на Юнайтед и мразя шелси, но това беше подигравка с футбола!!!!!!
извинявам се...Първоначално написано от psychopath
![]()
Имах предвид мача на Ноу Камп. Но общо взето съм доволен, че недоразумението Челси отпадна. Играта им наподобява тази на Интер, което е изнервяащо и вредно за футбола.Първоначално написано от OtherDimension
Raybeez, без късмет не можеш да отидеш на финал
но когато късмета ти е плешив и облечен в черно, със свирка в уста е съвсем друго нещо
да беше една, но той не отсъди 2 стопроцентови дузпи + още 2 спорни
честно казано обаче съм нервиран не толкова заради мача, а за феновете на барса, които бяха изключително нагли вчера.... отново да говориш за антифутбол при 1 удар във вратата, да говориш за пълно затваряне без положение за челси... е това е прекалено
Затворихме ковчега със селския челси(не съм чел, чел съм, аре бе чети, чел ли си? челсъм, добре челси) !![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Интересен финал ще бъде.