- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой ще вземе шампионската лига
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Кажете какво мислите. Аз съм леко пристрастен и ще заложа на Ман Юнайтед, въпреки че след последните мачове мисля че Барса и Челси имат също огромни шансове.
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

барЦа мачкат.
Евала SofiaRegularCunt и аз съм за червените дяволи
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Имаме огромни шансове да сме единствения отбор, който печели 2 купи последователно една след друга
Кур за цеца 2 за лузърпул.
Шансовете ви не са по-големи от тези на Порто.Арсенал шампион.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
И на тебе ли извънземното ти говори...
финал
Манчестър Юнайтед - Барселона
1 от 2та отбора...

Първите 5 се печелят от Реал една след друга, освен ако не говориш, откакто се преименуваПървоначално написано от Golemkur
Сиг не е далче от ума, че говора за формата от, както се нарича ШЛ
Арсенал
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Челси или Барселона .. Юнайтед не я заслужават .. порто заслужават повече

аз ти казвам , окай заслужават нека да си спечелят , но в Премиершип .. Шампионската лига .. с играта си порто за мене повече я заслужават от Юнайтед .. и го показаха
.. аз съм фен на Челси , но мисля че тази година Барса я взимат , защото правят страшна игра и ако Порто играят пак като онзи ден .. мисля че заслужават да са на финал срещу Барса или Челси

Да бе, повече я заслужавали Порто. Че направиха там някакъв си хикс на Олд трафорд. За март месец Юнайтед играеха мачове буквално през 3 дни- за Карлинг Къп, Премиершип, Купа на Англия и шампионксата и въпреки това се представяха на ниво. А сега на 5ти имаха тежък мач с Вила и после след един ден играха с Порто и найстина не направиха мн силен мач, но умората си казва думата. На реванша ще ги отнесат с 2 голапосле бият Ареснал или Виляреал и са на финала. Там вече ще е много трудно с/у Челси или Барса, а защо не и Ливърпул
Тоя пост се1 аз съм го писалПървоначално написано от SofiaRegularCunt

да бе,само от Меси зависят..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Челси или Барселона,казвам аз.
Челси и Барселона могат да са изтрущят в главите и да почакат още 20000000 да спечелят ШЛ.ЮНАЙТЕД ШАМПИОНИ.ЩЕ ГОРИТЕ В ЧЕРВЕНИЯ АД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Надявам се победителят да е Барселона или Ливърпуул
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Барселона и Юнайтед това е финала за менНо,ако бием Барселона то ще е с много големи мъки

Get what you can and never get back
Барселона просто няма кой да ги бие ... Да се радват феновете на Месилона
хаха,нещо много сте сигурни,че Юнайтед ще се справи евентуално на 1/2 финала с отбор,които ги победи със завидна лекота в предишния мач помежду им.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
няма да ги биете...Първоначално написано от leoparda93sl
щото няма да играете с тях..

ахаа, песничката е много готска, само частта с "fuck all the cockneys" не ме кефи .Първоначално написано от SofiaRegularCunt

Чуй ни,Боже дяволите да спечелят..
Като не знаете да губите, няма да играете!
Къде се изпокриха феновете на "великия" Ливърпул да ми отговорят на въпроса що стана срещу Чел-си, нали щяхте да взимате купата на ШЛ?