.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

крем за премахване на ...

здрвейте търся си крем или лосион за премахване на червените пъпчици след бръснене ..мн е неприятно ..предложете ми някакви на достъпна цена

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пробвай с кремчета за хидратация... на мен ми помагат... така кожата се омекотява което също си е един + ...

Град
    The Paradise
    на мен много ми помагат лавандулов спирт, термална вода, розова вода, лосион
    Good girl gone bad

Според мен пък раздразнена кожа(бръсната) не стябва да се маже със спирт, а по-скоро с нещо омазняващо, например зехтин.

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Според мен пък раздразнена кожа(бръсната) не стябва да се маже със спирт, а по-скоро с нещо омазняващо, например зехтин.
    за след бръснене не знам, но за след епилиране това е най най най добрия е верния начин, защото порите са широко отворени, готови да бъдат замърсени, а лавандуловия спирт-кой е много безобиден, ако се използва правилно, та той прави точно това, което трябва да се направи-почиства порите, стяга ги. отгоре един хубав лосион и няма такова нещо като пъпчици.
    едно време(говоря преди 5-7 години) в козметичните салони след епилация и кола маска точно с това са третирали обработената зона. дори сега на много места го правят, но рядко, прсото вече си имат апарати, специални кремове и други неща за тази цел.
    за домашни условия е много удачен вариант
    Good girl gone bad

По време на бърснене пяна не ползваш ли ?
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си