.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Споделете вашата сексуална фантазия

Всеки човек си има пон 80% такава мечта.Е тук е мястото да споделите вашата. Чакам отговори!!
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Имаше и друга такава тема и там бях писала една .. Измислена на момента

.. Но примерно съм отседнала в някакъв хотел огромен .. И седя си на бара , пийвам си мартини .. Докато в близост до мене седи момче с приятелка си .. Той ми грабва погледа и аз неговия също .. Тръгвам към асансиора , а той ме последва .. Пирятелката му да го чака на бара .. Асансиора да е с голямо огледало .. Качваме се двамата и натискам червеното копче .. След 10 15 минутки всичко е свършило .. Поглеждам го , усмихвам се и излизам от асансиора ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Имаше и друга такава тема и там бях писала една .. Измислена на момента

.. Но примерно съм отседнала в някакъв хотел огромен .. И седя си на бара , пийвам си мартини .. Докато в близост до мене седи момче с приятелка си .. Той ми грабва погледа и аз неговия също .. Тръгвам към асансиора , а той ме последва .. Пирятелката му да го чака на бара .. Асансиора да е с голямо огледало .. Качваме се двамата и натискам червеното копче .. След 10 15 минутки всичко е свършило .. Поглеждам го , усмихвам се и излизам от асансиора ..
    Преслава нямаше ли подобен клип?Иначе фантазииката си я бива..

jenichka а твоята фантазия каква е??
    HUGS NOT DRUGS!!

тцтц summerlove66 - голяма мръсница си :P

Аз мисля, че процента е много повече от 80 [-o<

Моите фантазии, най-често са свързани с игри на роли .Действат ми супер възбуждащо.
    Ние с моя много сме играли
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Еми незнам .. Може и да има

тройка (две момичета и едно момче) не знам защо,но е много въжбуждащо като си се представя с момиче, а момчето той присъства,защото искам да го направя с един и така се получава 2в1

Повече от фен
    Ооо незнам.. всеки път е различно,последната фантазия ми беше с още двама мъже..

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    тройка (две момичета и едно момче) не знам защо,но е много въжбуждащо като си се представя с момиче, а момчето той присъства,защото искам да го направя с един и така се получава 2в1
    Може да я превърнем в реалност тази фантазия хахахахьа :P

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    тройка (две момичета и едно момче) не знам защо,но е много въжбуждащо като си се представя с момиче
    Не знам ,защо но и аз имам една такава фантазия ....понякога женското тяло повече ме възбужда.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

оууу имам мн - някои са осъществени някои все още не, но има време за всичко! една от тези мои фантази е да е някъде наоткрито например на тераса, на покрив така че да се виждат хиляди светлини и ако трябва всички нас да слушат

ооо, аз само искам една седмица в която да не ме занимават с нищо и да съм съм с приятеля ми на едно огромно червено легло и да има мнооого много шоколад около нас
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Ххах аз сега се сетих още една .. Незнам искам некое момче дето се занимава с футбол .. И нали да си облече екипа , а аз да съм с костюм на реферка .. Много як .. Такъв рокличка къса бяло черна .. И нали само затварям го в стаята .. И аз със свирката , а той да ме случа .. И да му давам картони .. После ще го вържа , ще го целувам .. И така една дъгла любовна игра .. След това почва бурен секс и аз да водя положението .. Като свършим го карам да си сложи екипа и да си ходи тихичко

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Ххах аз сега се сетих още една .. Незнам искам некое момче дето се занимава с футбол .. И нали да си облече екипа , а аз да съм с костюм на реферка .. Много як .. Такъв рокличка къса бяло черна .. И нали само затварям го в стаята .. И аз със свирката , а той да ме случа .. И да му давам картони .. После ще го вържа , ще го целувам .. И така една дъгла любовна игра .. След това почва бурен секс и аз да водя положението .. Като свършим го карам да си сложи екипа и да си ходи тихичко
    Тази е много якааа и аз имах една такава
    HUGS NOT DRUGS!!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    моята фантазия всъщност от много отдавна е да го направя в асансьор , както и да плажа абе те са мн
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    някъде на откристо.. на полянка .. може да духа лек ветрец и да ръми дъжд..

а и на плаж вечер също не бих отказала..

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e

Аа на плаж съм правила(заслужаваше си)
    HUGS NOT DRUGS!!

хах ...малко банално ще стане,но и аз си мисля за асансъор,ама голяям със огледала

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kris4ann
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e

Аа на плаж съм правила(заслужаваше си)
    Като изживяване много ми хареса
    ...мда трябва да опиташ Rofl4e .....това лято смятам да повторя ...
    Сега естествено ще има коментари от типа..."тоз пясък пречи..."....моля запазете си мненията за вас...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от Gerganna
    ооо, аз само искам една седмица в която да не ме занимават с нищо и да съм съм с приятеля ми на едно огромно червено легло и да има мнооого много шоколад около нас
    За това иде реч Е, и без червено легло може да минем, стига шоколад да има
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

1.-> Има такава тема.
    2.-> По темата : тройка-аз и две момчета

Не е точно фантазия , но разказ .. Днес по психология ми беше скучно и така .. Ето

Вече се беше смрачило .. Слънцето залязваше , а червениката светлина галеше златните ми коси и се сливаше с тях .. Вълните се разбиваха , а плажа беше пуст .. Чуваха се само нежни дихания .. Той ме погледна и се усмихна .. И двамата знаехме , че се желаем силно и няма да изтърпим и минута преди да станем едно цяло .. Усетих дъха му по лицето си , а ръката му , треперейки докосна устните ми .. Потреперих , питах се сън или реалност .. Една птица прелетя над нас и се скри зад хоризонта , а лекия бриз докосваше с трепет полуголото ми тяло .. А той все още ме гледаше , изпивайки ме с черните си очи .. В мене не остана и капка сила , поддадох се на изкушението . целунах го .. Усетих сладкия вкус на устните му , мириса на коняк .. Действаше ми като опиат , като дрога .. Знаех , че ще се случи и оставих страста да действа .. А жена му чакаше в самотната стая , без да знае че в този миг аз и той сме се отдали на насладата , на неопитвано до сега удоволствие .. Пак го целунах .. Усетих пясъка под тялото си , а той душаше тежко над мен , целувайки ме по врата .. Полудявам си казах , изкрещях името му .. Усещах целувки по цялото ми тяло .. Бяхме само , само вълните галеха краката ми .. Лежахме голи, а слънцето сякаш се страмуваше , залеза беше красив .. Светлината подчертаваше чертите ми , а той гледаше с недоумление .. Едно цяло .. Беще страстно , диво и в същото време нежно .. Непознато чувство ..........

Ами аз от известно време си имам една .... Отнася се до едно момче , което харесвам от доста време. Та значи с компания обща сме на море . През цялото време аз и той се гледаме изпиващо и се усмихваме но нищо повече... След плажа всички са по стаите и се къпят ... аз съм последна в банята ,а момичетата от моята стая вече са се орпавили и са отшли до града за нещо . Аз съм по хавлия и си сресвам мократа коса и изведнъж се чука на вратата , отварям и го виждам той ме сграбчва в прегрътките си и ме носи към леглото , а аз бутам с крак вратата ,за да я затворя. Оставя ме на леглото , маха хавлията , разкъсва прапките , котйо отоку що съм обула и на татък мисля ,че е ясно ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Имах 2: В гората и във влака... Сега остана само влака

..

Аз винаги съм искала незнам някой ако е гледал филма "Убивай ме нежно" как го правят във вилата на планината пред камината и той и беше вързал гушката с сатенени воалчета и и контролираше даже дишането докато сеее .... много е як този филм гледайте го мн разврат има в него поне седмица всеки ден ще правите разнообразен секс...защото ще мислите само за това
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си