- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да обръсна ...
момче съм и искам да попитам как да се обръсна в интимната зона![]()
трябват ли ми някви кремове бръсначки и т.н. без тъпи бъзици моля наистина се нуждая от помощ![]()
от каде да си купя и как по точно да се обръсна
не се ебавам
ако се обръсне срещу косъма ще му станат още по гъсти космите.Трябва да е по посока на растежа на косъмаПървоначално написано от vellvet
Защо със сапун? Нали има пяна за бръснене, за тези цел.
Има я в обикновените хранителни магазини.Вземи си и хубава самобръсначка.
Ако си бръснеш лицето няма как да не знаеш как става![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Отиваш в някоя по-голяма аптека където има и козметика, и питаш за Veet крем за чувствителна кожа. Ако все пак си навит на самобръсначка гедай да не се порежеш там, а и ако бръснеш после ще ти щипе.
На бас че нямаш 14 ... не може да си толко недорасъл и да не знаеш от къде се купуват или какво тряа се прави...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Офф топик:Много ясно,че по посока на косъмаПървоначално написано от SiSsKkAa
. vellvet ти пробвала ли си това,което го съветваш?
Он:Може да не е със самобръсначка.Има депилаторни кремове.По аптеките може да ги има,но по-вероятно е по козметичните магазини,че дори и в хранителните.Безболезнено е,но не е много дълготрайно като ефект.
Купи си самобръсначка и пяна за бръснене..
За да си по-спокоен откъде да ги вземеш,отиди до аптеката..![]()
Успехче!![]()
С бръсначка, с/у косъма.
ала бала
Леле ами мили ми недорасъл момко / 10годишен, който сериозно се ебава с нас/, влизаш в магазина купуваш си самобръсначка и после веднага в банята докато не се стопи самобръсначката! ПРАВИ ТОЧНО, КАКВОТО ТИ КАЗВАМ!
Почваш да стържеш по 5сантиметровия си к*р с всичка сила! НА СУХО!Не ги слушай тия
Никакви сапуни не ти трябват
Пробвай и тогава ела направи тема: Поръчах на Дядо Коледа камионче.Дали ще ми го даде? Айде късмет с обезчленяването
![]()
![]()
My soul is painted like the wings of butterflyes!
Еми зимаш бръснача и почваш да дереш готово ама внимавай , че аз съм се рязал няколко пъти по топките и е гадно
На бас че ти нямаш 14 за да се снимаш като всяка 13 г годишна пикла в огледалото с телефончето за 29 лева на промоция и да се правиш на остроумно във форум в които някои хора търсят помощ и по темата не съм се бръснал по лицето и просто не съм много наясноПървоначално написано от Hilary_
срещу косама е вредно
Човек не ги слущай тез идеоти и аз писах преди време такава тема
недей с/ъ косъма а по посока на разтежа.Купи си Джилет най добра работа вършат.Купи си гел за бръснене за чувствителна кожа и няма да имаш проблем.Всичко можеш да си купиш от аптека (или хранителен магазин и там ги продават).
Айде радвай.
С минерална вода и с на баща ти бикчето.![]()
Не е задължително да се ограничаваш до използване на ножче , има различни варианти които би могъл да приложиш , тук някой те посъветва да използваш Veet за чувствителна кожа , другият момент е да си вземеш Ел. самобръсначка нещо като Braun тя има гребенче , първо с ножица подстригваш космите и след това внимателно обираш , това не е кой знае колко страшно и не изисква часове но ми се струва че е по-добре да изчакаш малко време да мине , не съм сигурен но така си мисля.
"haha" че си забавен с на маикати бикчето може лиПървоначално написано от CwalkIn
земи един сатър и почвай да са дялкаш![]()
![]()