- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- World of Warcraft
Който има някакви въпроси относно World of Warcraft може да попита тук![]()
![]()
![]()
хаехаехахехахехахехаехаех ахехахеха
ВАЖНА ТЕМА !
пс: аз имам един кога ще си платя пак акаунта в близард ? много ми е любопитно че от 6 месеца е замразен.
когато имаш пари![]()
Aми моят акаунт?Първоначално написано от MeTaLfAn
Замразен е от около 9 месеца?
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
въъ ужас човек .... кво прайме сега с тебе живота ми сварши откак нямам уоу не ям не спя не еба не лъскам и ся леле ти да не цъкаш некаде другаде и да не си казал !!!!Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
режете вените,така всички отивате направо във страната в която имате толкова кинти че да си отмразите ацц-та и да си направите още 10к и да купите МС и най-важното да си позволите изискана тоалетна хартия !Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
Нов човек съм
как да си одрежа вените бе човек то пари за УОУ няма ти за нож ми говориш![]()
прехапи си ги ако са ти останали зъби понеже нали криза и няма и кинти за ацц в лол камо ли за паста и четка за зъби.Т.е. отиваш и сритваш някой питбул в бъбреците като внимаваш като те хапе да е най-вече в областта на китките или сънната артерияПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
![]()
![]()
Нов човек съм
пробвах се обеся не стана ебати нкс-то съм даже за самоубиец емо не ставам ....... няма уоу СЪБИРАМ ПОМОЩИ помагайте
IBAN: 123456789987654321 For WOW Its a Matter Of LiFe And DEath!!!!
А! Като проблема е в парите, що не идем да дарим кръв?Първоначално написано от Xanibal
Казват че човек имал 4-5 литра кръв. Ама в мозъка има още. Петдесетачката все ще я изкараме някакси.
ПП. Ами ако проблема не е в парите?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
Предлагам темата за изтрита.![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
момчетата можеме да даряваме нещо другоПървоначално написано от CucAgMuH
ако имаме добър ген,пък и да нямаме кво ви боли
![]()
Нов човек съм
alexandra земи се разкарай с тоя Wowscape щот е най-пропадналия сървар по-добре е Dragonfire даже .....![]()
![]()
![]()
Защо след като изобщо не съм я пробвал и си нямам понятие от нея, едва не ме изкараха загубеняк?
http://www.vbox7.com/play:8ad21e72Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Обърни специaлно внимание на откъса от 1:05 до 1:25
ПП. Целият епизод може да си го гледате тук: http://www.vbox7.com/play:cb609ddbGo buy World of Warcraft, install it on your computer and join the online sensation before we all murder you![]()
ППП. Алекс, тебе пък как те е хванал WoW? По принцип на същества от женски пол трудно лови![]()
така като му гледаш снимката на тоя Spirit Healer трябва да играеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
аз познавам много момичето който цъкат УОУ и ще вметна че не са някви задръстени както повечето хора си мислят. Мацките са супер яки могат ти омекнат капачките обаче УОУ-а си е уоу болест по лоша и от спина
точно така е ....Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е spirit healer, ами съм "аз"Първоначално написано от MeTaLfAn
Заблуждавам идиотите да идват да се вдигат при мене
Ще се учудиш колко човека идват да цъкат отгоре ти за тия петнайсет секунди в които си умрял... а най-култовата снимка е от играч, който се оплака че на гробището имало два спирита и единият не искал да го вдига
Половин час след като снимка на мен в гробището, застанал на спирит до спирит хийлъра, излезе по официалните форуми на Blizz, освен че много се смяхме, се събрахме всички всички прайстове от гилдията и почнахме да се самоубиване на гробището пред SW
След малко се появи GM, който учтиво ни помоли "да не заблуждаваме по-неопитните играчи".
Някъде имаше снимки с около 15 спирита на едно гробище, от гледната точка на умрял, ама сега нито темата мога да намеря, нито нищо(снимано е още ехееее - като излезе TBC в началото).
Да се отбележи: Спирит Хийлъра "Момоноку", като види че бият малките левъли застава на гробището, почва да се самоубива, но е лош и не иска да ресуректва колкото и да му цъкаш отгоре
Та така ми сложиха снимката във форума на гилдията - снимаха ме умрял(на спирит) на гробището
Бате дали играе? Играеше едно време, преди да направят инсовете "народни", че да може куцо и сакато да ходи с тиърче и талантите на "бозичка с баничка".Първоначално написано от Alexandra93
Ето тук са направили от гилда микс от моментите на бате, две или три седмици след като пуснаха Zul Aman(2.3.0 пач ако не се лъжа):
http://www.badmin.org/lolz-upld-archangel/prcrproj.wmv -> (73,958,564 bytes)
За съжаление ми се намира само клъцнатата версияПълната съм я зарязал някъде...
А ето тука един от моментите в който всички коленичат, чудейки се как по дяволите не ми свършва маната и извършвам над 25% от общият хийлинг при 8 хийлъра в райда(честа случка):
http://www.badmin.org/lolz-upld-arch...k%20Temple.wmv ->(271,904,075 bytes)
Това беше преди 2.4.0 ако се не лъжа... при всички положения - старите таланти, и с микс t4/t5/ZA/badge гиър(демек преди да накачуля t6-чката на прайстчето). Забележи веселото ниво на маната, плюс некадърният инервейт точно накрая(когато вече ми минава кулдауна на колбичката
- т.е. и без инервейт щях да мина, докато другият прайст се скъса да е oom и да умира че да хийлва 15 секунди на спирит...). Ама не го играя добре - казано ми е стриктно да следя група 2 и да не умира никой от нея. А пък аз чат пат помагам за група 3 и за танка... ужасно, после ми се караха...
И те така... мина му времето. Зарежи дето 3 жени вдигнаха ръце от мене заради WoW - тях съм ги прежалил. Родителите дето пискаха - и тях ги прежалих. Ама го развалиха съвсем с това улесняване на инсовете и тия "нови таланти".
Какво се получава - влизам аз един ден и гледам - куцо и сакато с тиър 4, 5, че по-отворените и с 6... а, ма ха... влизаме в псевдо-хероик - че аз не спирам за манахероиче - двайсет минути... Три за час(естествено танка е t6, з съм t6, дпс-тата и те...) И ко прайм? Викат пичовете - "поолесниха го малко". Малко ли братче... отишли да бият Illi - гътнал за 6 минути
За по-интересно аз като се появих пробвахме с 2-ма хийлъра по-малко и всички с t5(всичко де що има t6 го сваля и вади каквото има на негово място - t5 макс). Отне 11 минути. За разлика, преди "обозването" едва едва ни стигаха 25 минути... беше си битка.
Постоянно седиш oom, чудиш се как да скатаеш отнякъде секунди за малко реген... да не слагам видеота за битките "преди" и "след", че са големички(HQ) но определено за "след" се губи всякакво удоволствие...
С две думи - изсраха се на главата на хората които можеха да играят и са постигнали нещо. Па излезох и не влезох... месец след като пуснаха WOTLK ме лепна носталгията и влизам... то ги няма половината. За тия три-четири седмици повечето от гилда с t7... били станали 80-ки почти всичките до 4-тия ден(ония дето се бавели без основателна причина - аут). Де факто, сега нямало какво да правят... и аз как да си я купя играта и да я играя след такъв погром?
Ми то половината от хората с които играех ги няма, защото те нямало какво да правят повече... а беше невероятно приятно да играеш с такива хора - пет, десет, двайсет и пет или четирсет човека които знаят и разбират всяка магия в класа си за какво е и кога точно да я ползват! Незаменимо... Да не забрвяме че половината ме карат да се сгъвам от смях на двеИ как няма да се смееш като видиш гол гном да тича и да реве "teh dok iz comin`!". Първите секунди гледаш тъпо, гнома те отминава. После виждаш кучеподобен моб който го гони, а гнома си татаниже подскачайки "Halp! Halp!"
И това от 70-ка с тиърче(е, беше го свалил...), който бяга от моб 5-ти левъл
А колкото до жените и WoW - покрай мене никоя не пое. Така бе - не щат. Някои съм ги карал насила, други сами са проявявали интерес - обаче "к у р е ц тате, кравата е мъжка!"(с извинение...) А всъщност имах познати жени които играят... трички. Не, четири. Две приличат на мъже, а две са...
Абе оставям ги да ме победят, че да не се откажат [-o< Ама никога не се бях сетил да ги питам как са почнали
Та затова сега бате те тормози с такива въпроси, Алекс
Ааайде, че пак се разписах, а трябва да вникна в дълбокият житейски смисъл на това - момиче да ти подари една от презрамките на сутиена си(Дем ит Кольо, за какво ми е? Нищо - ще измислим...)
CucAgMuH не знам къде играеш и кой реалм обаче казвам ти шапка ти свалям кълна се кажи къде цъкаш .... желязо си бе ЖЕЛЯЗО!!!!!!! :P