.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Автобронзанти..

Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за автобронзантите?! Аз до сега не съм ползвала. но като слушам вече са много нашумели, а и винаги съм искала да имам красив бронзов загар, без много стоене по плажовете или киснене по солариуми.

също така искам да питам цапа ли дрехите?
    как става къпането (пада ли бронзанта)
    да ми препоръчате марки, да ми кажете някакви цени

също така да ми кажете за някакво плажно масло, мляко или олио за бронзов загар..

ако сте използвали нещо..още по добре

Благодаря ви предварително

Аз не ги харесвам.Цапа дрехите да и ако не внимаваш дали го слагаш равномерно ставаш на петна...

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Да, и след това пожълтява кожата. НЕ ти го препоръчвам, освен ако не искаш да приличаш на Tweetie.

Цапа адски много дрехите и в някои случаи не се пере! Седи някак си по жълтеникаво..абе тъпа работа..не ги харесвам...
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    *battLe-fieLd!*
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Аз не ги харесвам.Цапа дрехите да и ако не внимаваш дали го слагаш равномерно ставаш на петна...
    +1 по-добре не се занимавай с тези мазила мн цапа дрехите, а като станеш на петна е УжАсСс

Голям фен
    Отвратителни са имам на L`oreal и на Johnsons.Само си дадох парите ужас.Преди месец се намазах беше кошмар.....пръстите на ръцете ми останаха бели,а нагоре черно....Според мен по добре е да се ползват, когато имаш някакъв тен...а не като си беличка.А относно загара на плажа,купи си ЗЕХТИН няма да съжаляваш ефекта е УаУ
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Еее няма ли поне едно положително мнение?
    А какво ще кажете за такива кремчета, с които постепенно ти става тен, а не автобронзанти

ЗА БОГА.. НЕДЕЙ СИ СЛАГА ОТ ТОВА ... колкото познати имам , дет се цапат с т'ва чудо, толкова изглеждат зле .. съвет - НЕДЕЙ

Не ти го препоръчвам,ставаш на петна и има жълти отенъци.
    Имам на Нивеа и на Орифлейм и не съм доволна.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    The Paradise
    мда... гадно е, цапа, ставаш на петна, ставаш жълт или оранжев, но не и кафяв!
    иди на турбо солариум. това е най-добрия вариант след плажа.
    Good girl gone bad

съгласна съм с всички мнения до сега
    аз сега ходя на солариум и до момента съм била 5-6 пъти и определено има разлика , става постепенно, ходи се през ден, купи си някое хубаво кремче и на солариума...ако имаш клаустрофобия има и вертикални, ако не - хоризонталните са по удобни... лежиш си и те напича и тия вентилатори като се пуснат, все едно си на плажа

Град
    The Paradise
    на солариум не се ходи през ден а най-много 2 пъти седмично какъвто и да е солариума и колкото и да се стои вътре, еййй не се научихте. след 10 години ще ви питам кво ще правите.
    освен това няма такова нещо, че хоризонталния бил по-добър. вертикалния си е по-добър освен ако не искаш гъбички и разни други.. освен това на хоризонталния на едно място по-тъмна, на друго по-светла...
    Good girl gone bad

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    покрепям мненията преди мен!Недей да ползваш тази химия-по добре е естествен тен-може да е по-бавно ,но поне е естествено!

Една фр си беше сложила "това нещо" на лицето и и стоеше главата все едно е от друго тяло (а тя сложила само на лицето )
    Стои като някъв фон дьо тен с изтекъл срок на годност
    НЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА ПОЛЗВАШ ТОВА "ЧУДО" НА ПРИРОДАТА!

Цитирай Първоначално написано от toy
    на солариум не се ходи през ден а най-много 2 пъти седмично какъвто и да е солариума и колкото и да се стои вътре, еййй не се научихте. след 10 години ще ви питам кво ще правите.
    освен това няма такова нещо, че хоризонталния бил по-добър. вертикалния си е по-добър освен ако не искаш гъбички и разни други.. освен това на хоризонталния на едно място по-тъмна, на друго по-светла...
    няма проблем да се ходи през ден , ако чакаш на 2 пъти в седмицата ще остарееш до тогава... да не говорим за 1 път(100 процента не си ходила , за да даваш такива съвети ) пфф... не съм казала 4е е по-добър хоризонталния, в зависимост на кой как му е удобно ... + това какви гъбички ще хванеш като се почиства след всяко ползване и се остава с прашките ...параноята те гони нещо

Само моя ли не ми цапа дрехите? Аз имам на Ланком... и изобщо не цапа. Стои леко мазно в началото и не си личи. След като попие чакаш няколко часа и се "появява" тенът. Според мен, определено трябва да се използва (ако искаш) само когато вече имаш някакъв тен и просто искаш да го изравниш... или да му придадеш някакъв блясък. Ако си съвсем бледа... не мисля че с това е начина.

Иначе, бях в една пиеса миналата година и героят ми беше от Южна Америка... а пък аз съм бяла. За да ме направят по-тъмна бяха взели няколко флакона от тези автобронзанти... но от някаква евтина марка. Не беше трайно, като сменях костюми цапаше всичко (добре че не трябваше да нося бяло) и след това кожата ми изглеждаше все едно са ме поръсили с пръст. Просто изглеждаше някакво прахообразно. Поне се махаше след като се изкъпех. Предполагам, че автобронзантите на повечето които изказаха мнение е нещо подобно. Вече от това съвсем не виждам смисъл.

От друга страна, слънцето е опасно ако прекалиш и не се прадпазваш. Все пак това е един вид "повреда" на кожата, защото това не ти е естествения цвят. Може да си докараш куп проблеми с кожата... бенки, и в редки случаи в зависимост от кожата и рак на кожата... алергия... почервеняване и да не можеш да спиш няколко вечери . Абе опасно си е.... но всички го правим. Просто не забравяй ПЛАЖНОТО МАСЛО!!! И да е с по-голям SPF.... особено за гърба, лицето, рамената и деколтето. Успех!!!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Намажи се с шоколада от кроасана, има по-добър (кафяв) ефект.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

една приятелка ползваше автобронзант но нямаше добри резултати а точно обратното, по-добре не си купувай

Мега фен
    изобщо не ми харесват. ставаш на петна и седи някак неестествено.. една съученичка си беше слагала веднъж и като дойде на у-ще, целите й ръце бяха жълти като на тия от сем. Симпсън питам я какво й се е случило, тя ми казва, че си е слагала автобронзант. аз не бих рискувала да заприличам на ''нищо'' с нещо такова
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Велико Търново
    Съгласна съм със мненията за автобронзантите досега.Ако нямате тен по-добре не го използвайте..една от моя клас се беше намазала и на даскало някакво морковено и адски изкуствено и грозно стой...като искате тен има солариуми

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от summergir1
    няма проблем да се ходи през ден , ако чакаш на 2 пъти в седмицата ще остарееш до тогава... да не говорим за 1 път(100 процента не си ходила , за да даваш такива съвети ) пфф... не съм казала 4е е по-добър хоризонталния, в зависимост на кой как му е удобно ... + това какви гъбички ще хванеш като се почиства след всяко ползване и се остава с прашките ...параноята те гони нещо
    моето момиче, виж сега, аз като съм ходила на солариум ти не си знаела още, че съществува. това съвсем сериозно го казах. не ми приказвай глупости през ден се ходело. ходи се най-много 2 пътио в седмицата-питай дерматолог ако искаш. ти виждала ли си как се почиства след всяко ползване???
    я иди при един генеколог и го питай колко % от жените които отиват с гъбички от къде са ги хванали (знам, че не ходиш на такива места, то си личи, ама все пак). ще е удивиш от резултата.
    не ми приказвй врели и кипели, че като те гледам колко си начетена ми идва да ти се изсмея в лицето на глупостите, които ръсиш.
    Good girl gone bad

Град
    Велико Търново
    Солариума е като слънцето...знаете колко е вредно слънцето-10 мин в солариума се равняват на 2 часа печене на плажа.Всеки да си прави сметката де,но е излишно да се спори.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз също се бях насочила към автобронзант за бала, ама след тея мнениея... А за солариум пари не бих дала посмъртно, при положение че лятото почти дойде.

Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    Само моя ли не ми цапа дрехите? Аз имам на Ланком... и изобщо не цапа. Стои леко мазно в началото и не си личи. След като попие чакаш няколко часа и се "появява" тенът. Според мен, определено трябва да се използва (ако искаш) само когато вече имаш някакъв тен и просто искаш да го изравниш... или да му придадеш някакъв блясък. Ако си съвсем бледа... не мисля че с това е начина.

Иначе, бях в една пиеса миналата година и героят ми беше от Южна Америка... а пък аз съм бяла. За да ме направят по-тъмна бяха взели няколко флакона от тези автобронзанти... но от някаква евтина марка. Не беше трайно, като сменях костюми цапаше всичко (добре че не трябваше да нося бяло) и след това кожата ми изглеждаше все едно са ме поръсили с пръст. Просто изглеждаше някакво прахообразно. Поне се махаше след като се изкъпех. Предполагам, че автобронзантите на повечето които изказаха мнение е нещо подобно. Вече от това съвсем не виждам смисъл.

От друга страна, слънцето е опасно ако прекалиш и не се прадпазваш. Все пак това е един вид "повреда" на кожата, защото това не ти е естествения цвят. Може да си докараш куп проблеми с кожата... бенки, и в редки случаи в зависимост от кожата и рак на кожата... алергия... почервеняване и да не можеш да спиш няколко вечери . Абе опасно си е.... но всички го правим. Просто не забравяй ПЛАЖНОТО МАСЛО!!! И да е с по-голям SPF.... особено за гърба, лицето, рамената и деколтето. Успех!!!
    На каква цена беше твоят?
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от summergir1
    моето момиче, виж сега, аз като съм ходила на солариум ти не си знаела още, че съществува. това съвсем сериозно го казах. не ми приказвай глупости през ден се ходело. ходи се най-много 2 пътио в седмицата-питай дерматолог ако искаш. ти виждала ли си как се почиства след всяко ползване???
    я иди при един генеколог и го питай колко % от жените които отиват с гъбички от къде са ги хванали (знам, че не ходиш на такива места, то си личи, ама все пак). ще е удивиш от резултата.
    не ми приказвй врели и кипели, че като те гледам колко си начетена ми идва да ти се изсмея в лицето на глупостите, които ръсиш.
    ти на колко си, на 30 ли ... на мен ми иде да ти се изсмея на теб... ще се интересува от тийнпроблемите и ще си губи времето да се прави на много знаеща със мъдростта си, напрупала през годините... и да- виждала съм как го чистят и съм чакала да го изчистят преди да вляза, ако си ходила в някой забутан и кирлив и смръдлив си е твой проблем :@ и не ми говори за болестите, ходя достатъчно често на генеколог и нямам проблеми, не съм някаква невежа селянка, не се притеснявай !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си