Само моя ли не ми цапа дрехите? Аз имам на Ланком... и изобщо не цапа. Стои леко мазно в началото и не си личи. След като попие чакаш няколко часа и се "появява" тенът. Според мен, определено трябва да се използва (ако искаш) само когато вече имаш някакъв тен и просто искаш да го изравниш... или да му придадеш някакъв блясък. Ако си съвсем бледа... не мисля че с това е начина.
Иначе, бях в една пиеса миналата година и героят ми беше от Южна Америка... а пък аз съм бяла. За да ме направят по-тъмна бяха взели няколко флакона от тези автобронзанти... но от някаква евтина марка. Не беше трайно, като сменях костюми цапаше всичко (добре че не трябваше да нося бяло) и след това кожата ми изглеждаше все едно са ме поръсили с пръст. Просто изглеждаше някакво прахообразно. Поне се махаше след като се изкъпех. Предполагам, че автобронзантите на повечето които изказаха мнение е нещо подобно. Вече от това съвсем не виждам смисъл.
От друга страна, слънцето е опасно ако прекалиш и не се прадпазваш. Все пак това е един вид "повреда" на кожата, защото това не ти е естествения цвят. Може да си докараш куп проблеми с кожата... бенки, и в редки случаи в зависимост от кожата и рак на кожата... алергия... почервеняване и да не можеш да спиш няколко вечери

. Абе опасно си е.... но всички го правим. Просто не забравяй ПЛАЖНОТО МАСЛО!!! И да е с по-голям SPF.... особено за гърба, лицето, рамената и деколтето. Успех!!!