- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учите ли през ваканцията :D:D:D
Е?Въпросът е ясен..
![]()
![]()
Мн ме дразнат такива като тебе
"Учите ли"
Хората които мислят за бъдещето си учат.
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
^ Не говори много-много, без да знаееш. И без да уча, ми върви.![]()
мммм да ... налага ми се имам много домашни
Eм днеска мисля вече да погледна нещо за училище. Иначе до сега си бях дала малко почивка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
...хмм...сигурноПървоначално написано от Bianca
![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Мда. Като ти гледам правописа, и да учиш, и да не учиш – ефектът е същият.![]()
Аз през учебно време не барам нищо,та ваканцията ....
И аз съм така..Е от време на време поглеждам тук-там. Иначе ваканцията съм решила 30-тина тестови задачи по география и това е голямото учене..Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
Уча,да... доста
До сега не съм погледнала. И в момента съм така : дневник - какво съм правила 10 дена, 5 с едното време, 5 с другото - на испански. Цял урок в уч. тетрадка, препис на упражненията от клас. Трябва да уча и думи, че ще ме изпитват скоро. Имам и по математика 20 задачи от геометрията, защото във вторник правиме контролно (добре че ги разбирам перфектно). И сега почивните дни трябва САМО да уча.
Stay up all night with the stars *
Аз утре и другиден ще пиша думи.
Имам и да пиша към 65 юнита в синьото Мърфи, ама няма.![]()
Не смятам, че делничните дни от ваканцията са за учене. Разбира се, ако имаш наистина много домашни бих се съгласила. Все пак ваканцията е за мен, а не за домашни. Иначе ще уча събота и неделя.
То кефи, ама не и когато трябва да повтаряш с молив всички взети юнити досега.Първоначално написано от EternalEyes
И Коледната канация трябваше да го правим, не го направих. Мързелът ще спаси света.
![]()
Това, че ви питам "учите ли" не означава, че съм от хората, които не учат и не мислят за бъдещето си.Първоначално написано от sweetkiss74
Просто задавам въпроса от чисто любопитство![]()
![]()
![]()
![]()
канацияПървоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що говориш на другите за правописа...
Аз си починах добре тази ваканция ,както всяка по-голямаИначе днес учих точно след като написах темичката
до сега.Другото ще довърша в събота и неделя.
Попринцип обичам училището ,а и сега учим интересни неща
[мен винаги ми е било интересно в училище] :P
Толкова за мене..
Това е от бързане, намери ми грешка от незнание и те признавам.Първоначално написано от MoonFruit
![]()
Ми уча, ама обикновено последните дни...![]()
nicolepcd
В събота и неделя ще уча или поне така е по програма..
Аз пък ще уча в понеделник.. все пак сме втора смяна![]()
Но и на мен винаги си ми върви.. попринцип уча по 15 мин. по всичко.. най-много половин час.. ако се зачета в нещо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Цяла ваканция нищо не съм бу-тва-ла!Уж вчера щях да уча..оставих го за днес..Пълен ужас!А трябва да си прочета уроците по математика,да наваксам по физика и химия.И пак нищо няма да направя,аз си знам.
![]()
Трябва да уча за всиииички тестове, които магически се преместиха след ваканцията до събота, защото неделята имам празинк, а такаа ме мързи.до ся само си припомнях накои работи (да не забрава съвсем материала
)