Цитирай Първоначално написано от smeshnik
Всеки може да си вярва в каквото иска, никой не може да промени убежденията на друг особено пък по тази тема
Едно семейство близки приятели на нашето не вярваха изобщо - "глупости", докато детето им не се разболя много тежко! Започнаха да обикалят по манастири и Свети места В крайна сметка детето им се оправи, което не знам дали се дължи на посещенията на въпросните места, но за мен това изгради едно мнение, че вярата е нещо.. не знам и аз как да го кажа .. дори и да не вярваш в Бог, когато се стигне до ситуация, в която ти си безсилен рано или късно се обръщаш към него, за мен вярата не е нещо, което трябва да показваш - да си фанатизиран, да ходиш всеки ден на църква и т.н., а просто да я имаш като "нещо", към което можеш да се обърнеш, когато имаш проблем и ти олеква, надяваш се този Бог да помогне, въпреки че не вярваш в това, но все пак имаш някаква надежда, която те крепи

Та накратко - за всички хора Бог съществува и рано или късно под каквато и да е форма се обръщаме към него
еее неможе да кажеш 4е 2-3 камъка или няколко греди са го излекували детето...иначе си прав хората едва ли ше си променят малоумните вярвания...