- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
имаш проблеми с равновесието или си се подхлъзналасладър
защо съм толкова добур,че сам се очудвам на себе си ?![]()
![]()
![]()
Защото ти харесва явно
Защо по дяволите изпитващия продължава да ми се гаври? :Д
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Защото все още не са осъзнали, че факта е един и от където и да гледат той не се променя.
Защо Кит-Кат-а е толкова вкусен?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Защото не си ги махат,не се поддържат
Защо винаги страдам,след като съм се държала добре с някогоооо... ?
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Не ми пука.
Защо всички от фъна са безмозъчни кретени?
Защото не оглеждат всички факти.
Защо не ми се ходи на даскало?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ами защото е възможно някой твой съученик или учител да те ядоса :d
Защо ме бъзикат,че играя футбол от време на време? (момиче съм...)
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Защото са изненадани и уплашени, че момиче играе уж "тяхната" момчешка игра и има една такава вероятност тя да е по-добра от тях/негоа много момчета не могат да губят (както и много момичета) =]
Защо момчетата не могат да губят от момичета (нямам предвид всички момчета... просто съм го забелязала в някои) ??
защото сме създадени така че НИЕ да хлътваме много повече по момчетата ии те си мислят че имат всяка....Защо има курвари!?
![]()
Въпрос на характер, а също и да се чувстват забелязани, макар и често от тъпанари!
Защо деца на по 9-10 години мислят че е готино да се пуши и започват?!
Нали... за мен всичко това си е от "газария" + комплекси. Явно се опитват да изглеждат по-големи или пък по-печени, по-над другите, прикриват недостатъци или се опитват да премахват комплексите си, но просто не знаят какви са последствията![]()
Защо първата доза убива ?
Защото се пристрастяваш,предполагам. .
Защо на някои хора вените им са по-изпъкнали?
ми шот са им изпъкнали ддз![]()
защо имам 6 по Химия ?![]()
защото си претенциозен/на
защо толкова много мисля за Соф'ия![]()
![]()
6б3З10
Не знам..![]()
Защо не се отказвам да го искам само за себе сии..не искам да й го отстъпя?
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Явно си инатлива и осъзнаваш, че го харесваш, както и, че искаш да бъдеш с него, да не го изпуснеш, да не и го отстъпиш![]()
Защо първите ми впечатления за хората се оказват в повечето случеи доста по-различни от истината ?