.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Град
    Варна
    Не се храня в училище - пия само вода.
    Закусвам преди училище / при първа смяна/ само плод.
    При втора смяна - закусвам - плод и обяда според деня.
    Envoi moi ! ;]

Аз също не закусвам в училище, но ако искаш може да си носиш някакъв плод в чантата или ако имате някакъв магазин да си вземеш от там.
    TheNewReligion - това, което каза ... да си носи препечена филийка, според мен не е много добре, защото тя примерно като си препече в 7 и я яде в 10 (ако е първа смяна) или пък да си я взема в 1 и да я яде в 3 ....нали си сещаш, че тя ще стане като "кокал".
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Солети,бисквити,бейк роулс,плодово мляко..все ще измислиш нещо

Мега фен Аватара на EarthShaker
    бира

Аз не мога да не ям в училище, не знам вие как издържате.

Град
    в света на приключенията ..
    Аз ям най-вече нещо шоколадово. :P

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    и аз не мога да не ям.. за това съм направила темата

Цитирай Първоначално написано от victoriqq
    Добре, де, не се нерви.
    Яж някакви плодове, направи си сандвичи във вас с пълнозърнест хляб и си ги носи там. Носи си лъжица, както прави една приятелка, и си купувай кисело мляко.

Супер фен Аватара на PIF
    кашкавалени солети и споко с фъстъци

възможно най-нездравословното нещо
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Е това с лъжици и тн ми се струва прекалено на мен ... разбирам, че за диети, ама то от малко мляко няма да се наядеш така или иначе ...

А за ядките видях едно мнение: напълно подкрепям ... хем те засищат адки много, хем са полезни. Но под ядки имам предвид сурови, неовкусени и то в малко количество, защото са адски калорични.

Град
    Горна Оряховица
    Добре, де, не се нерви.
    Яж някакви плодове, направи си сандвичи във вас с пълнозърнест хляб и си ги носи там. Носи си лъжица, както прави една приятелка, и си купувай кисело мляко.
    Ние пък си купуваме пластмасови лъжички - така не се налага да разнасяш лъжици из чантата си

Супер фен Аватара на pinki
    Бейкеролс,солетки,кис.мляк (или за пиене) поне има разнообразие :P айран се продава в малки шишенца хмм, а можеш и да си вземеш нещичко от вкъщи било то плод (ябълка,портокал и т.н.) или зеленчук (молкувче ) и някой по-горе спомена за мюсли
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

а бе не моа да ям активия в училище .. адски странно е ..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз съм яла Активия в училище. Може да си купуваш плод или зеленчук. Яла съм ябълки, портокали, домати, краставици (с една приятелка като бяхме на диета). Може да си носиш лъжичка от вкъщи или да си купуваш. Не е толкова странно. И аз се притиснявах в началото, но сега не ми пука. Не съм единствената, която е яла кисело мляко с лъжица в училище
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Абе щом ти е странно, недей я яж ... или пък си намери "съмишленик" че да ти е по-конфортно ( оффтопик: една френдка толкова се беше вманиечила на тема диети, ама я беше срам, че си носеше морков и мляко и ги ядеше в тоалетната отврат ако питаш мен )

Повече от фен Аватара на nellllly
    Аз пия чаша пресно мляко преди тръгване, която ме държи сита до голямото междучасие (10:20), когато ям кисело мляко

Едни съученици си купуваха кисело мляко и овесени ядки и си ги бъркага на училище... неусетно всички започнаха това да ядът
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Абе щом ти е странно, недей я яж ... или пък си намери "съмишленик" че да ти е по-конфортно ( оффтопик: една френдка толкова се беше вманиечила на тема диети, ама я беше срам, че си носеше морков и мляко и ги ядеше в тоалетната отврат ако питаш мен )
    Не виждам какво толкова има да се срамува, че яде здравословно. Бас хващам, че на никого няма да му направи впечатление - тя само си е внушавала, че ще й се подиграват или нещо такова.

Аз в даскало кви ли неща не съм виждал да си носят за ядене... един носи кюфтета и кебапчета и малко хляб и яде друг па по физкултура го гледам сяда при мен и вади от чантата неква опаковка с ориз и пилешко месо и тъпче .. вика ми дали искам и аз .. иначе аз не ям по време на даскало.. чух че ако дъвчиш не ти се яде и аз тай през часовете дъвча химикала (не е калоричен !!! )
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз ям Активия от няколко дена насам иначе солетки то какво може да ядеш
    НАщо даскало е заобиколено от буклуци банички ,джобове, дюнери ,форнети, пици
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

само аз ли не ям в училище
    а по темата: по-добре яж някакви плодове-ябълка, банан дори и всяко междучасие да е пак е по-добре отколкото да изядеш бургер, който не знаеш с колко боклуци е напълнен.. до моето училище има няколко хранителни магазинчета, където продават по-евтино плодове и гледам, че някои ученички ходят и си взимат, излиза им стотинки.. много момичета ядат и Активия, аз обаче не съм й голяма почитателка, защото май си е само реклама..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Най-добре е плодове или само вода,аз когато съм много гладна и не издържам си взимам ментови бонбони
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    в света на приключенията ..
    непомня дали постихх тукаа в тази тема
    ама аз ям всичко сандвичи.. пиции...джобове....сладки работии
    каквото ми падне дъвки-мноооооооогоо

а бе не моа да ям активия в училище .. адски странно е ..
    Нито е странно, нито е срамнно. Аз също ям кисело мляко на училище. Отначало си носех лъжица от вкъщи, но после започнах да си взимам мялко от един друг магазин, където ми дават безплатно лъжичка.
    Ако ти се яде, не виждам нищо лошо да си взимаш и да си хапваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    а тея препечени филийки толкова ли са полезни или просто ги предлагате като алтернатива пред пиците примерно.защото според мен все пак е хляб тва и независимо да е без масло или със немисля че е полезно(по добре плод).но все пак отговорете

Яж кисело мляко наистина няма нищо срамно,още повече че ядеш нещо полезно,но ако можеш разучи кои марки са най-качествени.Също можеш да хапваш и плодове.Тестените изделия (като солети примерно) не са подходящи ако искаш да отслабваш.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си