.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    а тея препечени филийки толкова ли са полезни или просто ги предлагате като алтернатива пред пиците примерно.защото според мен все пак е хляб тва и независимо да е без масло или със немисля че е полезно(по добре плод).но все пак отговорете
    Добра опция е, не, че е толкова ползно. Все пак наистина си е хляб. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Да хубаво е кисело млекце да се яде редовно, ама не на данон :С Абе важното е да не гладуваш, само и само за да си 2-3 кг по слаба, на първо място здравето
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми аз си вземам редовно Активиа от лавката, засища много и е вкусно.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    а тея препечени филийки толкова ли са полезни или просто ги предлагате като алтернатива пред пиците примерно.защото според мен все пак е хляб тва и независимо да е без масло или със немисля че е полезно(по добре плод).но все пак отговорете
    Добра опция е, не, че е толкова ползно. Все пак наистина си е хляб. : )
    +1

А вие сте ми приели грешно мнението за млякото. Не казвам, че е нередно да се яде мляко в даскало. Просто като го е срам момичето, да не се мъчи. Мен примерно ми е странно да ям мляко, да, нооо това съм си аз. Колкото до тази Активия - видях, че много момичета са писали че това ядат - еми това си е реално плодове млекце с плодчета нали знаете? Е по-добър вариант е от дюнери и тн - да, това не го отричам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си