- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Пф.. днес наистина съм блокирала.Ужаас.Вчера решавах абсолютно същата задача,амаа..
Трябва ми малко почивка.
Мерси все пак... аз си я реших.![]()
Първоначално написано от kasidy
При вас е фъфлела, а при мене на олимпиада...Както си чете изведнъж спре по средата на изречението и вика |Така добре ли е?|![]()
Да ви питам оценката на реалния изпит се оформя така нали :
(68+N)/28 ?
На миналогодишния беше така...Първоначално написано от webprng
Не те е срам , как можаПървоначално написано от AnIcHkAtA
Това беше строго секретно
Предателка
![]()
![]()
"Cтрого Cекретно" - Преди час гледах този филм, супер еПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
![]()
^![]()
Хорааа.. Я кажете вас кое най-много ви мъчи по БЕЛ и Математика,бе!![]()
Например по математика най-много се дразнят на тия паралелепипедите ии.. параметричните уравнения.
По бел май нямам от какво да се изнервя.. аа,може би на тестовете тия първите 5 въпроса,свързани с текста,най-много ме изнервят.. ама са лесни.![]()
Геометрията я мразя цялата , никога нищо от нея не ми е харесвало , а от алгебрата параметричните уравнения определено ми бяха мъка .Първоначално написано от YouCantStopMe
По български език - запетайките , при мен това е![]()
![]()
По математика тия формули обеми и лица изобщо не ги знам, ама няколко дена преди изпита ще седна и ще ги науча, имам перфектна таблица и схема за научаване.Обожавам задачите от сорта на намерете ъгъла или дължината на страната.
По БЕЛ ме мъчат запетайките и о/у в началото на думата.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
даа...гадно е товаПървоначално написано от AnIcHkAtA
btw.. уникалният подпис,АНИ!![]()
![]()
По математика - дългите изрази за смятане - мнооого ме мързи![]()
По БЕЛ - Въпроси по граматика и тези свързани с текста дето са..
Едит: Тези за граматиката имам впредвид "Пунктуационни грешки" и правопис понякога...
Математиката... мъчат ме най-вече неравенства в триъгълник и някои уравнения, в които има да се търси при каква стойност на параметъра коефициентът пред хикс е 10, да кажем; а, и задачи от работа/движение, бла.
По БЕЛ нищо не ме мъчи, най-много да сбъркам някой факт от произведенията, ама ся ще си ги прочета пак тия дни и няма проблем.![]()
бтв, аз също мисля, че освен Криси и Ванката няма кой да изкара повече от 5.
бтв2, да се похваля, че на един тест имам 4.92 (математика), а т'ва си е много за мен![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Та 4.92 си е много.Аз се надявам на 5.8 по БЕЛ и 4.2 по математика
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
СТИГАА!Първоначално написано от GbSy
![]()
![]()
Аз днеска съм много злее..Нещо много блокирах.Зацепвам на няк'ви супер прости задачи.Дано утре съм по-добре.![]()
Иначе на последния тест по математика,който решавах... имам 4,90 някъде.
Браво,Габи!
Айде.. дано все повече и повече..
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
Анииии... как такаааа???!![]()
4,2.. ти можеш много повече![]()
![]()
Ама, Крисенце, то в кръвта си ти тече, заложено ти е, искаш, не искаш, това е положението.
^Ми пак не съм съгласна.![]()
Ще видим на 2 юли, ама ако стане така наистина ше дължиш голяяма почерпка.
П.П.:Аз се отчайвам..Сякаш нищо няма да направя..Ама и така да е, голяма работа.Каквото и да стане ще е за добро."И да паднем, и да бием, пак ще се напииемм"
Добре.. аз съм обещала,че ще черпя.
Мале.. и аз много започнах да се притеснявааам.. с всеки изминал ден.НО не съм се панирала все още
Май трябва да спрем.. тука го обърнахме на чат.![]()
![]()
Първоначално написано от GbSy
Аааа стига вече - вие се отчаяхте напълно.. Ще видите като пуснат някъф лесен тест как ще си изкарате 5 та и отгоре...
А пък и това че съм много добре по Математика компенсира БЕЛа така че- сигурно ще имате по-голям бал от мен и тогава чакам почерпка...
![]()
![]()
Само усещам как "Те" () наближават
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ще ни изпият кръвчицата гадовете мръсни.Майната мууу не ми пукаа
![]()
![]()
![]()
шубидубидуП
Правя конферентен в скайп
абе как се прави конферентен в новия скайп![]()
Натискаш някой от форума и там отстрани с чата има едно плюсче![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
и мен добавете ако е чат, ако ще си говорим - друг път че брат ми е сестра ми висят в стаятаа![]()