- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]

Я да видим дядо ви, дали ще успее да ви обясни: кхъкхъ
Начи това са 9 желания, като римсикте цифри (І, ІІ, ІІІ) са съответно І (първи) профилиращ предмет в училището (примерно Френсакта гимназия, І език френски, ІІ език английски, ІІІ профил - бел) примерно.
И тя ли си избира в кой профил да е , там френски , английски , български и т.н. ?

Дъъ, тя затова ги е подредила така, на първите няколко места е едно и също даскало, но с различни специални предмети или профили, или както ви е по-удобно да ги наричате. Явно самите паралелки също имат бал..при мен не беше така

Разгледай това и ще ти се изясни http://www.frenskata.info/html_failove/priem.htm .
afterforever, ти да не завършваш ФЕГ?
И да, самите паралелки са с различен бал.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Амиии, не, ама съм интелигентен, а
Завършвам едно друго школо

john95 можеж ли да ми дадеш скайп ако искаш на ЛС за да те питам няколко неща за Димчо Дебелянов ... Моля те

Затова питах, защото като четох датите и ми се стори странно. ама една учителка ни казваше как някакво дете мислило, че балът няма да му стигне и т.н. и аз с това останах с впечатлението, че се пише преди изпита. А тякъде в интернет четох, че е след изпита.Първоначално написано от AnIcHkAtA

Аз се надявам тая година да са по- ниски баловете, пък и така се говори от родители и учители,че в нашта година имало по- малко родени. Дано да е така

Здравейтее. :P
Брр, аз днес мааалко се замислих за класическата, но едва ли ще я пиша - държи се изпит по история (определено не ми е силна страна), така че...
Иначе съм на пробен в неделя в СМГ; има и на 30 (пак в СМГ) и смятам пак да отида. Една съученичка е ходила на пробен там и ми заразправя, че най-много четворка мога да изкарам, защото задачите били много трудни, като за деца, учещи там... дрън-дрън. Аз не мисля така - не би ли трябвало задачите да си си еднакви... все пак, който може да ги решава - няма да има проблем.
Друго, друго... лошото е, че класното по БЕЛ трябваше да го правим другата събота, когато отучваме, но ще имаме някакъв спортен празник, което е МНОГО лошо. Това значи, че най-вероятно класното ще е идния понеделник, ужас... не стига, че имам по математика във вторник... абе, дано да не стане така, че ще се видя в чудо.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Абе хора ако ви пусна един тест по математика някой ще се занимае ли да го разгледа да каже - труден ли ви е, лесен ли ви е..
Аз разграничавам по 2 начина:
Тояя много гаден бе
и А, лесен беше...
Сериозно кажете аз ще го сканирам и ще ви го пусна... имам и по БЕЛ разни тестове..

Единствения който е у мен е един мноо гаден, освен че беше гаден нямах и време на него - изкарах към 63 точки мисля че... и пак си беше доста висок резултата за тоя тест
Повярвай ми, това за СМГ е вярно.Учениците от школата и училището изкарват 5 и 6, защото предната неделя решават подобни задачи.Само ще се отчаяш..Имам приятел, който миналата година ходи там няколко пъти и само 4, а не реалния изкара 5.45 като знаеш колко беше труден тази година.Не ходи в СМГ.Е, ако си го решила твърдо-пробвай се.Първоначално написано от GbSy
Ванка, давай ги, ама чак в събота ще мога да ги реша
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

съгласнаПървоначално написано от john95

Аз от Класическата отдавна се отказах
А иначе аз май не съм разбрала за записването на у-щата.

давай john решавам всичко

Ее, ужас.Първоначално написано от AnIcHkAtA

с протегнати стъпала
и шалове
Здравейте хора,
Та да питам, че нещо май не разбрах - ако по единия предмет имам около 5 на изпита, а другия над 5 (5.50 да кажем) и шестици за годината, това върши ли ми работа за езиковите?
GbSy, и на нас ни се паднаха в една седмица класните
john95, пусни тези задачи да ги видим...
И надявам се да нямате против следващия път по имена да ви наричам. Аз съм Калина, за по кратко-Кали
Здрасти, Кали!Добре дошла!
Перфектна работа ти вършат тия оценки

Айде.. добре дошла!
Охоо.. оценките са перфе!
Искам да видя тестовете,за които говори Ванкатааа

Той теста е един ама ще взема от мойте хора някой друг и ще ги сканирам...

А какви оценки горе-долу вършат работа за езиковите? Защото аз по математика... не знам дали ще мога да изкарам пълно 5.
П.С:От Стара Загора, всмисъл не кандидатстват толкова много като в София...
fen4e123
Хубаво е, че не си от София (от една страна, де), защото има по-малко кандидатсващи и конкуренцията не е толкова голяма, колкото тук.
Давам пример - имам приятелка, която сега е осми клас, учи в природоматематическа гимназия в Кюстендил. Градът, естествено, си е по-малък от София; да не говорим, че имаше повече места, отколкото кандидатсващи => всички ги приеха. Е, не по първо желание всички, но повечето.
Иначе и аз не се надявам на петица, по-скоро 4.80 (на един тест изкарах 4.92 *proud*, така че нещо такова ще изкарам и на изпита, надявам се)..., но гледам БЕЛ да ми компенсира математиката.
Просто заложи на по-силната си страна, дай всичко от себе си там, пък тя все донякъде ще припокрие това, в което не си добър/добра.
с протегнати стъпала
и шалове

Що така говорите за СМГ. Аз пък знам че оценките от пробните са доста показателни за оценката от истинския изпит. И аз ще съм там в неделя.
Я кажете как се подготвяте в къщи. Не ми обяснявайте за частните уроци или школите. Решавате ли тестове или задачи. Ваште висат ли ви на главата? У нас майка ми ме дебне много яко. То това е много досадно, ама добре че е тя, че иначе може и да не се сетя...
Ако искате, мога да ви пусна един линк от МОН с баловете от миналата година. То май тук го имаше някъде. И така всеки ще си направи сметка какви оценки горе долу ще му свършат работа.