.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Съвети към пишещите в раздел "секс"

Съвет 1 : Много е важно когато се съмнявате, че имате някакъв вид заболяване, предавано по полов път, да не губите време в писане на теми във форума, а да отидете на лекар. Тук никой не е лекар и не може да ви диагностицира, а междувременно вие може да сте болни от потенциално опасно венерическо заболяване.

Съвет 2 : Теми от рода "да му пусна ли" са ненужни, забавни, но ненужни ... Не проумявате ли, че питате банда непознати за това, което засяга вас и парньора Ви. Предполага се, че сте мислещи същества с достатъчно разум,че да прецените какво да правите.

Съвет 3 : Ако пускате теми от рода на "ще го правя за първи път, но ме е страх да не ме зареже" замислете се дали сте попаднали на точния човек за това което искате да направите, все пак ние надали познаваме вас или партньора Ви.

Съвет 4 : Често задавани въпроси са : кога за първи път правихте секс , къде за пъври път правихте секс , болеше ли при първия ви път кръв имаше ли ( това към нежната част от форума ) , бързо ли свършихте първия път (към мъжката част) ; и много други производни на тези са задавани по хиляди пъти , бихте си спестили времето за писане на тема ако потърсите вече съществуваща.

Съвет 5 : Точно определена възраст за секса НЯМА ! Това си е до ваща преценка (ако имате такава). При всеки човек е различно , един може да е готов на 15 , докато друг на 25 .

Съвет 6 : Ако се чудите дали сте готови за секс , вместо да пишете по форума абсурдни теми , се замислете ,че щом се чудите твърде вероятно е да не сте . Човек знае кога е готов

Ако някой друг намери нещо смислено да каже нека го добави аз ще едитна поста си и ще добавя и новата информация .

Съвет 7: Ако се чудите дали сте бременна, просто си направете тест!

Хубава тема, но не вярвам хората да вземат да го спазват
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Свищов
    ами то май само такива теми има във форума.ако ги няма няма да има и форум.аз предлагам темата да се направи важна,защото иначе никоий няма да й обърне внимание...

Град
    София
    Бе то тази тема ще си я четем само тези, дето нямаме подобни проблеми

Град
    Paradise
    Съгласна съм с всичко.
    ПП. Но имам предчувствието, че ако всички такива теми изчезнат, форумът ще стане очудващо празен.

Голям фен
    Евала на автора за темата.

Никой няма да се впечатли от написаното тук. В този раздел има няколко важни теми, които само ако се прочетат, няма да има смисъл да се пишат теми.. Но никой не чете, а темите ги има, тъй че...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Никой няма да се впечатли от написаното тук. В този раздел има няколко важни теми, които само ако се прочетат, няма да има смисъл да се пишат теми.. Но никой не чете, а темите ги има, тъй че...
    аз лично се впечатлих и съм напълно съгласна с мнението, че някои теми са абсурдни, но не трябва да забравяме, че има потребители, които са на по 12-13-14 год и не са наясно с живота като цяло ахахах стана страшно нравоучение
    HaRaBi

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Абе имаше едни много хибави важни теми преди,ама сега къде се загубиха?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Абе имаше едни много хибави важни теми преди,ама сега къде се загубиха?
    да и аз това се питах вчера трябва да ги върнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си