- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ФОРУМНА СРЕЩА
Здравейте, скъпи потребители!
На 25-ти Април ще се проведе официална форумна среща. Срещата ще бъде в Асеновград, тъй че всички от Пловдивска област нямат никакво оправдание да не дойдат. Останалите имат, но и тях няма да ги оправдаем. Мястото на срещата е градската градина, понеже там ще вземем участие в "Световни дни на младежката активност 2009". Срещаме се в 11 часа някъде из градината (не е толкова голяма, а и ще видите все някоя тениска на TeenProblem.net). Ще останем там няколко часа, след това ще исмислим как да продължим.
Всички са поканени, сериозно няма да ви оправдаем, ако не дойдете!!!
![]()
Няма да мога да дойда...едно че ще празнувам, пък и друго си е 100-тина километра път
![]()
ееее... жалкооняма да мога да дойда ; въпреки че много ми се иска.
Като свърши форумната среща пишете тук какво сте правили и как сте прекарали![]()
Ти нормален ли си бе майна? Пич сигорен ли си че си от Асеновград? Или че поне веднъж си идвал в Асеновград? Парка срещу пазара...Първоначално написано от swords1010
Хубаво че Ruthless "знае кой е парка срещу пазара". Вече някой като ми каже старата пловдивска до лятното кино ще го поправям, че това е "парка срещу пазара".
П.П. Някой ако не е от Асеновград и ще идва недейте да се излагате и да питате каде е Централния парк или парка с-у пазара попитайте за старата пловдивска иначе няма начин да се ориентирате.
ее моля те не ме карай да съжелявам толкова...Първоначално написано от rosenhristev
![]()
![]()
как прекарахте?какво правихте?
споделете![]()
Значи съм изпуснал много,ама ко да напрая.Чак от Бургас не ми са идва
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ето и Статията има и снимков материал и клипчета