- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След като умрете :)
Няма да съм кремирана или погребана.. а направо тапицирана.![]()
не не..
Сериозно.
Ами не съм мислила по темата.Ама мисля,че не бих искала да съм кремирана.. въпреки че като се замисля май ще е хубаво да разпръснат праха ти в морето.. Абе така.. като по филмите..
Не знам..не искам да се задълбочавам с толкова тъмни мисли.
Аз съм решила да стана злобен дух и убивам, който ми паднеПървоначално написано от Boot
![]()
Иначе не съм мислила какво искам.. Има време, не обичам да мисля за смъртта.
Stay up all night with the stars *
хм хваща ме страх като си го помисля.... предпочитам погребение сякаш..![]()
За мен погребението е много важно нещо. Свещено...
Да си отида достойно и красиво от този свят...
Искам да съм облечена в бяла рокля до петите, да ме сложат на клада и да ме пуснат в морето, върху очите си да имам златни монети.
Или поне да ме кремират и да разпръснат прахта ми на някое красиво място/още не съм го измислила/
Ако те пуснат в морето ще те изядат рибитеПървоначално написано от Dumb
![]()
Другата възможност е да си в чувал, но няма да е много красиво.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
^^ на клада в морето е/ да ме подпалят и да ме пуснат във водата/
Да те подпалят и да те пуснат![]()
Не е много романтично.![]()
Таа първо ще изгориш напълно и после ще те рзпръснат в морето ли? Или докато гориш?
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
http://avtora.com/uploads/images/con.../finlandia.jpg
Нещо такова, но не захлупена кладата отгоре
Разбра ли ме сега![]()
Аз си го представях, че кладата ще е на някой морски нос и ще те хвърлят в морето докато гориш и ми изглеждаше супер комично.![]()
Това не е лошо иначе (картинката). Все едно си някоя принцеса от древността. Сега има ли държави (или култури), които да провеждат така погребенията си.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Това вече не знам. Може би има...
Иначе Древните гърци са извършвали такива погребения.
И са слагали 2-те златни монети за да можеш да платиш на лодкаря, за да минеш на другия бряг/другия свят/..
Може и утре да умра, мислите ли, че много ми пука какво ще стане, след като умра?Само да не се събудя в ковчега, че тогава...
Абе Дица, незнам какво ви става? Май че изтрещяхте тотално с този форум. Ебати депресантите. Какви са тези теми за смъртта?
и на мен ми идват такива идеи, да се направи бившото РПУ във Враца на кръчма...ама е малко рисковано, щото много хора има шибани спомени от там и едва ли ще искат да отидат!!!Първоначално написано от Raybeez
ейй... еййй...! т'ва да не е концерт по желание! ще се караме с тебе!Първоначално написано от LittlePrincess
погребана...
.. не мога да си представя какво ще изпитат любимите ми хора, като гледат как изгарям..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
държа да ме кремират.
не искам червеи и мравки..![]()
смятам да даря всичките си органи след като умра абсолютно всичко което става защото тялото след смърта ще е по полезно на хората от колкото на червеитеа след това искам да ме кремират няма да пълня земята с моите кокали я
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Мавзолей искам да ми направят.![]()
Бати тъпата тема.
Искам да ме оставят някъде в гората да ме поръфат животинките и да ми излизат червейчета от ушите.. Ех, романтика - полуразложеното ми телце и природата..![]()
те няма да те горят пред вас... то става в една печка, дето после ще дадат една ваза с фасове на близките... това еПървоначално написано от Jumbie483