- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ФОРУМНА СРЕЩА
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте, скъпи потребители!
На 25-ти Април ще се проведе официална форумна среща. Срещата ще бъде в Асеновград, тъй че всички от Пловдивска област нямат никакво оправдание да не дойдат. Останалите имат, но и тях няма да ги оправдаем. Мястото на срещата е градската градина, понеже там ще вземем участие в "Световни дни на младежката активност 2009". Срещаме се в 11 часа някъде из градината (не е толкова голяма, а и ще видите все някоя тениска на TeenProblem.net). Ще останем там няколко часа, след това ще исмислим как да продължим.
Всички са поканени, сериозно няма да ви оправдаем, ако не дойдете!!!

Няма да мога да дойда...едно че ще празнувам, пък и друго си е 100-тина километра път

ееее... жалкооняма да мога да дойда ; въпреки че много ми се иска.
Като свърши форумната среща пишете тук какво сте правили и как сте прекарали
Ти нормален ли си бе майна? Пич сигорен ли си че си от Асеновград? Или че поне веднъж си идвал в Асеновград? Парка срещу пазара...Първоначално написано от swords1010
Хубаво че Ruthless "знае кой е парка срещу пазара". Вече някой като ми каже старата пловдивска до лятното кино ще го поправям, че това е "парка срещу пазара".
П.П. Някой ако не е от Асеновград и ще идва недейте да се излагате и да питате каде е Централния парк или парка с-у пазара попитайте за старата пловдивска иначе няма начин да се ориентирате.
ее моля те не ме карай да съжелявам толкова...Първоначално написано от rosenhristev

как прекарахте?какво правихте?
споделете
Значи съм изпуснал много,ама ко да напрая.Чак от Бургас не ми са идва
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ето и Статията има и снимков материал и клипчета