- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да изгладя корема ?
Смисъл той си е здрав , но отгоре има мазнини и много ме дразнят
Аз правя коремни преси етц., ако може няква диета ли ,др вид преси ,нз помагайте![]()
ROCK HARD RIDE FREE
Ютия ?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Еми върти обръч..доста помага![]()
КАРДИО !!! мазнините с упражнения и натоварване немогат да се стегнат !!! щом ти е стегнат коремният мускул значи трябва да бягаш и да изгаряш повече като цяло отколкото да тренираш за релеф на пресата.
скачай на въже бе пич :P
Какви глупости дрънкаш? С упражнения се стяга мускула на корема,с кардио се чистят мазнините,които са над мускула.С кардио се чисти,с упражнения се стяга...Първоначално написано от Naik1
Чукай повече!Първоначално написано от TheHellion
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Първоначално написано от shubet0
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
За да не пускам нова тема ще питам тук...Значи искам да си оформя корема и талията и съм решила да си взема обръч. Обаче не знам къде продават?! Искам да е по-голям, не някъв за деца до 7От София съм, ако някой е виждал някъде ще съм мн благодарна ако сподели.
![]()
Плувай стегаш сичко и се чувстваш страхотно
Много пъти е писано,коремът и талията се оформят с диета и кардио упражнения.Тичай 3 пъти седмично по 30 минути и не яж боклуци примерно,а не от мързел да си купуваш обръч и да се чудши защо няма ефект.Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Първоначално написано от MP
Е ясно, прав си. Още на чудеса не се надявам, хубавите неща стават с труд и постоянство, с мързел и мрънкане не се получава. Обръча ми е като допълнение, иначе ходя на фитнес 3 пъти седмично и от скоро тичам в свободните дни. И забелязвам, че освен движение е необходимо да се храниш умерено и по 10 часа да тичаш ако ядеш като свиня ефекта е минимален. Аз обичам да си се храня по повечконо определено не съм дебела, просто искам да съм наистина слаба (без корем и разплути баджаци
)
Први коремни преси (3 серии по 50 повторения), легаш на леглото и дигаш краката до 90 градуса (пак същия норматив), бягаш 5-6 обиколки на стадиона (с включено ходене между обиколките), пий много вода (поне по 1.5 л) на тренировка. Късмет!![]()
Live now, this is your time!
хора какви са тези обръчи просто спортуваите или пък тренираите - коремни клякания, ходете на фитнес има мн начини![]()
БЕЗ КОРЕМНИ ПРЕСИ БЕ ЧОВЕК![]()
![]()
аеробни упражнения, много тичане и се консултирай с диетолог за протеинова диета ако неможеш да си измислиш!
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
За изчистване протеинова диета!?!??!? Добре ги измисляш няма щоПървоначално написано от Virtual^Reality
![]()
нали и аз тфа казвам .. омфг мн ясно че щом корема му е стегнат трябва да бяга.. зле ли си прочети пак кфо съм написал после ръси бисериПървоначално написано от MP