.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да изгладя корема ?

Смисъл той си е здрав , но отгоре има мазнини и много ме дразнят
    Аз правя коремни преси етц., ако може няква диета ли ,др вид преси ,нз помагайте
    ROCK HARD RIDE FREE

Град
    столицата
    Ютия ?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Майка ми глади с ютия

Еми върти обръч..доста помага

Голям фен Аватара на Naik1
    КАРДИО !!! мазнините с упражнения и натоварване немогат да се стегнат !!! щом ти е стегнат коремният мускул значи трябва да бягаш и да изгаряш повече като цяло отколкото да тренираш за релеф на пресата.

скачай на въже бе пич :P

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    КАРДИО !!! мазнините с упражнения и натоварване немогат да се стегнат !!! щом ти е стегнат коремният мускул значи трябва да бягаш и да изгаряш повече като цяло отколкото да тренираш за релеф на пресата.
    Какви глупости дрънкаш? С упражнения се стяга мускула на корема,с кардио се чистят мазнините,които са над мускула.С кардио се чисти,с упражнения се стяга...
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    Whole of the world

Re: Как да изгладя корема ?

Цитирай Първоначално написано от TheHellion
    Смисъл той си е здрав , но отгоре има мазнини и много ме дразнят
    Аз правя коремни преси етц., ако може няква диета ли ,др вид преси ,нз помагайте
    Чукай повече!
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Цитирай Първоначално написано от shubet0
    скачай на въже бе пич :P
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Ютия ?

Град
    Around... :)
    За да не пускам нова тема ще питам тук...Значи искам да си оформя корема и талията и съм решила да си взема обръч. Обаче не знам къде продават?! Искам да е по-голям, не някъв за деца до 7 От София съм, ако някой е виждал някъде ще съм мн благодарна ако сподели.

Плувай стегаш сичко и се чувстваш страхотно

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    За да не пускам нова тема ще питам тук...Значи искам да си оформя корема и талията и съм решила да си взема обръч. Обаче не знам къде продават?! Искам да е по-голям, не някъв за деца до 7 От София съм, ако някой е виждал някъде ще съм мн благодарна ако сподели.
    Много пъти е писано,коремът и талията се оформят с диета и кардио упражнения.Тичай 3 пъти седмично по 30 минути и не яж боклуци примерно,а не от мързел да си купуваш обръч и да се чудши защо няма ефект.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Много пъти е писано,коремът и талията се оформят с диета и кардио упражнения.Тичай 3 пъти седмично по 30 минути и не яж боклуци примерно,а не от мързел да си купуваш обръч и да се чудши защо няма ефект.

Е ясно, прав си. Още на чудеса не се надявам, хубавите неща стават с труд и постоянство, с мързел и мрънкане не се получава. Обръча ми е като допълнение, иначе ходя на фитнес 3 пъти седмично и от скоро тичам в свободните дни. И забелязвам, че освен движение е необходимо да се храниш умерено и по 10 часа да тичаш ако ядеш като свиня ефекта е минимален. Аз обичам да си се храня по повечко но определено не съм дебела, просто искам да съм наистина слаба (без корем и разплути баджаци )

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Први коремни преси (3 серии по 50 повторения), легаш на леглото и дигаш краката до 90 градуса (пак същия норматив), бягаш 5-6 обиколки на стадиона (с включено ходене между обиколките), пий много вода (поне по 1.5 л) на тренировка. Късмет!
    Live now, this is your time!

хора какви са тези обръчи просто спортуваите или пък тренираите - коремни клякания, ходете на фитнес има мн начини

БЕЗ КОРЕМНИ ПРЕСИ БЕ ЧОВЕК
    аеробни упражнения, много тичане и се консултирай с диетолог за протеинова диета ако неможеш да си измислиш!
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    БЕЗ КОРЕМНИ ПРЕСИ БЕ ЧОВЕК
    аеробни упражнения, много тичане и се консултирай с диетолог за протеинова диета ако неможеш да си измислиш!
    За изчистване протеинова диета!?!??!? Добре ги измисляш няма що

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Какви глупости дрънкаш? С упражнения се стяга мускула на корема,с кардио се чистят мазнините,които са над мускула.С кардио се чисти,с упражнения се стяга...
    нали и аз тфа казвам .. омфг мн ясно че щом корема му е стегнат трябва да бяга.. зле ли си прочети пак кфо съм написал после ръси бисери

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си