- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
Нямам нищо против тях. И те имат право да обичат и да бъдат обичани.
Опитвам се да бъда толерантна.
И се пише "леСбийка", btw.
Нищо против тях нямам. Хора като хора са. Всеки избира какъв да е. Но честно казано не ми е приятно да ги гледам да се целуват и да правят разни някои други работи
Вярвай в мечтите си !
Не ми пречат, стига да не се изтъкват като примери за подражание с изискването всички да ги харесват.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Нямам нищо против тях.
Humans need fantasy to be human.
Гейовете са комплекс от най-лошите мъжки и женски черти , затова никак не ги харесвам.За лесбийките немога да коментирам , мисля че не познавам такива
Имам против парадирането и показността!
Стига да не ми се навира в очите, ми е все едно...
И като си хетеросексуален, как можеш да направиш разлика между гей и лесбийка, та сте против едното, ама за другото. Ей това не ми стана ясно на мен.
Не е лошо да се научите, че педераст се пише с "т" накрая, а леСбийка се пише със "с", а не "з"![]()
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Нямам нищо против тях. Все пак и те са хора като нас, така че..![]()
Като цяло нямам нищо против гейовете стига да не ме занимават/закачат,а пък за лесбийките не ми пречат.
Нищо против , и те са хора
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
1) Лесбийките също са гей
2) в 95% са противни и гнусни
3) да пукнат сите :Д
към гейовете: на какво искате да станете а)сапун(нормален) б)веро в)шампоан и г)течен сапун ?
ми нямам нищо против. Но честно казано не бих допуснала такъв човек до себе си.
Да ти кажа честно и аз нямах докато една моя фр не ми каза че ме обича вече 2ра год няма оттърване от нея и накрая ми писна калинката и й бих шута ся съм я блокнала на сякъдеD иначе най добрия ми приятел е гей и мн обичам да си говоря с него за момчета...