.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

скейтърите

Здравейте! Имам приятелка, която носи скейтъри (викат им и кецове) и тъй като много ми допаднаха (и модел и комфорт...) реших да си взема подобни но не мога да намеря интересни модели от онези с големите подметки без колелца. поствайте и пращайте линкове моля ви! Искам да си избера хубави! Благодаря предварително.

П. С. Ако пишете какви са цените им горе долу ще бъде много добре
    Но луната е мъдра и вижда и знае, че не е страшно вълк да ридае, не е страшно сълза да се стича. Страшно е когато единакът обича!!!

начи попринцип за тва което говориш се казва кец - скейтърките са самия вид на кеца /щото някои хора им викат и на гуменките до глезена също кецове/ . Тия с колелцата са ебати тъпнята ... Мен ако питаш по-добре обиколи малко магазините ... и кажи колко кинти ще дадеш - щото има кецове по 20 и по 220 лв

Мега фен Аватара на Rofl4e
    обиколи магазните.. щом искаш на някакви по приеемливи цени булдозер или рънърс.. мания също имат хубави моделчета

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Момиче с кец
    точно това си гфоворихме днес с една приятелка,
    чее тия изсухлените момичета...
    и с тия кецове..
    Иначе виж в спортните магазини..
    оф ве,
    има и момичета с прилепнали панталони и кецове, не всички са накви изсухлени рапета

еми.. за теб момиче с кец не е приемливо.
    за мен пък момиче облечено кат ку*ва или фиешън или куклъ барбии не е приемливо.
    всеки с вкуса си!
    кецове можеш да намериш в всеки магазин за спортни обувки.

Цитирай Първоначално написано от co0L_gIrL
    еми.. за теб момиче с кец не е приемливо.
    за мен пък момиче облечено кат ку*ва или фиешън или куклъ барбии не е приемливо.
    всеки с вкуса си!
    кецове можеш да намериш в всеки магазин за спортни обувки.
    съгласна съм

Град
    Somewhere...in The sea...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

ем то попринцип в нашето даскалу повече са със кецовете, дънките, суичърите и качулките. Тея с полите и токчетата са изключителна рядкост
    и мене по ме кефи с кецове, отколкото с некфи супер големи токчета дето не могат да вървят с тях
    If you were born an original, don't die as a copy !!

http://www.kec.bg/catalog/index.php?...sort=2a&page=1

От тука си взех моите кецове за зимата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Няма значение..
    за мене момиче с кец..
    някак си..
    ама зависи и до човека..
    това си е мое мнение..

ако имаш нещо да напишеш,защо не го напишеш,а само многоточия слагаш?!
    или и ти не знаеш кво искаш да кажеш?!

http://www.google.bg/search?q=%D0%BA...ient=firefox-a

Цитирай Първоначално написано от Annity
    ем то попринцип в нашето даскалу повече са със кецовете, дънките, суичърите и качулките. Тея с полите и токчетата са изключителна рядкост
    и мене по ме кефи с кецове, отколкото с некфи супер големи токчета дето не могат да вървят с тях
    абе ти да не живееш в някакъв паралелен свят !при нас всичко живо е на кукили!

а за авторката-ако си в от пловдив,варна или търново мога да ти обжясня от къде да си намериш.

Мега фен
    Град
    София
    силно се надявах темата да е поне на 2 години, а тоо

ами не съм от тези градове, които Omen изброи. От Благоевград съм. За цените до около 50-60 лева нещо ако си намеря ще е добре. И в нашето училище почти всички са на кокили и с деколтета като за световното...
    Но луната е мъдра и вижда и знае, че не е страшно вълк да ридае, не е страшно сълза да се стича. Страшно е когато единакът обича!!!

ами не съм от тези градове, които Omen изброи. От Благоевград съм. За цените до около 50-60 лева нещо ако си намеря ще е добре. И в нашето училище почти всички са на кокили и с деколтета като за световното...

еми начи потърси магазини на рънърс , мат стар и има едни спринт мастърс . Можеш да потърсиш в някви скейт шопове може да имат от старите колекции останали модели които да са намалени

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    Момиче с кец
    точно това си гфоворихме днес с една приятелка,
    чее тия изсухлените момичета...
    и с тия кецове..
    Иначе виж в спортните магазини..
    оф ве,
    има и момичета с прилепнали панталони и кецове, не всички са накви изсухлени рапета
    тия със скини панталонкиИ и кецкИи как ме дразнят..

колко пари даваш? рънърс и мания имат модели на ниски цени,но не гарантират качество.
    ако си склонна да платиш повечко-etnies,dvs,dc,adidas (superstar-ки например)

Те хората вече ти ги изброиха,но все пак най-хубавите кецове можеш да намериш по по-големите магазини.Примерно Board shop , Rip Curl -има много яки на Vans или на Etnies.Мен поне техните модели много ми харесват.Но не знам дали в Благоевград ги има.Потърси.
    И само да вметна,че е далеч по-приемливо да носиш кецове,отколкото токчета и къси поли на училище примерно.Много по-удобно е,не се мъчиш,не ти убива,можеш да тичаш свободно.Тия кокили,които всички толкова ги харесват нито едно от тези неща не предлагат.

Град
    София
    просто ще си замълча за мненията на "кифляците" за как може момиче с кецове ...как пък да не може нокой нищо не може ми каже !!!!

та такам ще ти дам сайтовете на всички магазини,който се сещам

http://www.breakpointshop.com/ - тук има много голями намаления
    другите магазини цените са високи и няма да ти свършат работа ама ето:

http://www.sportdelivery.com/catalog/index.php
    www.sofiafabric.net
    www.natamno.com -този магазин го има в много градове
    http://www.bas-bg.com/
    http://www.corporide.com/
    Но предполагам,че единствения магазин,които може би има при теб е "subotaj" там в мола ви ли квото имате

ако не си намериш-колко му е да си направиш една разходка до софето

Благодаря на всички за идеите мислия че няма смисъл да се пише повече по темата мисля че я изчерпахме изключително много ви благодаря! темата може да се заключи! И още веднъж благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си