.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Някой да е чувал за такъв вид кола маска ?

Така ... прави се от лимонена киселина захар и вода в съотношение 1 пак. лимонена киселина 3 супени л. захар 1 супена л. вода. Около 5/15/5 стигат за краката, мишниците и гърдите. Значи това се вари като се разбърква за да се разтопи добре. Вари се докато придобие карамеловия цвят на обикновената кола може и малко по-тъмен. Това още го усъвършенствам. Не всеки пък мистава добре,но повечето пъти я докарвам ако ли пък не стане идеална прибягвам до марли и парцалчета - незаменими са иначе може да се работи и само с пръсти. Когато изстине достатъчно, за дя я търпите, за да не изстива повече, си я сложете в по голям съд с топла вода или може да се налага доста честичко да я претопляте. Дори и на триъгълника деиства така,но се слага много тънички ленти от колата и задължително с парцалче.

Та чували ли сте и дали наистина е ефикасна.
    Аз лично не съм я пробвала

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ами майка ми беше казвала че тя като е била на моите години(преди 20г приблизително) са си правили домашни коли маски и предполагам става въпрос за това.от кудето си чул/а може да попиташ и дали има ефект и дали са я изпробвали.лично аз мисля че деиства защото реално погледнато на съдържанието на опаковката на купена кола маска пиши подобни работи

Град
    Варна
    Не виждам смисъл сама да си изготвяш кола маска, като по магазините продават. Излишно губене на време е.
    Envoi moi ! ;]

Това е начина за правене на домашна кола маска.Горе-долу по същия начин се прави и кола маската,която се продава в магазина.Но и аз не виждам защо да бъркаш,да приготвяш,да се занимаваш,като може да отидеш в магазина и за почти без пари да си вземеш готова течна кола маска.

Град
    Велико Търново
    Един ден с майка ми говорихме на тема кола маски и тq като е била на 14 нqкъде е запо4нала да тренира гребане и нали е запо4нала да се обезкосмqва(триъгълника,кр ката,подмишници)и са си правели кола-маската по този на4ин,тогава все пак е нямало готови кола маски и така се е обезкосмqвала.според мен тази кола маска е много добра,за6тото те4ната например когато на мен ми е достатъ4но те4на за да q нанасqм тq не залепва на ленти4ката с коqто дърпам и само остава кола маска по парцала/ленти4ката...абе объркана работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си