Така ... прави се от лимонена киселина захар и вода в съотношение 1 пак. лимонена киселина 3 супени л. захар 1 супена л. вода. Около 5/15/5 стигат за краката, мишниците и гърдите. Значи това се вари като се разбърква за да се разтопи добре. Вари се докато придобие карамеловия цвят на обикновената кола може и малко по-тъмен. Това още го усъвършенствам. Не всеки пък мистава добре,но повечето пъти я докарвам ако ли пък не стане идеална прибягвам до марли и парцалчета - незаменими са иначе може да се работи и само с пръсти. Когато изстине достатъчно, за дя я търпите, за да не изстива повече, си я сложете в по голям съд с топла вода или може да се налага доста честичко да я претопляте. Дори и на триъгълника деиства така,но се слага много тънички ленти от колата и задължително с парцалче.
Та чували ли сте и дали наистина е ефикасна.
Аз лично не съм я пробвала
ами майка ми беше казвала че тя като е била на моите години(преди 20г приблизително) са си правили домашни коли маски и предполагам става въпрос за това.от кудето си чул/а може да попиташ и дали има ефект и дали са я изпробвали.лично аз мисля че деиства защото реално погледнато на съдържанието на опаковката на купена кола маска пиши подобни работи
Това е начина за правене на домашна кола маска.Горе-долу по същия начин се прави и кола маската,която се продава в магазина.Но и аз не виждам защо да бъркаш,да приготвяш,да се занимаваш,като може да отидеш в магазина и за почти без пари да си вземеш готова течна кола маска.
Един ден с майка ми говорихме на тема кола маски и тq като е била на 14 нqкъде е запо4нала да тренира гребане и нали е запо4нала да се обезкосмqва(триъгълника,кр ката,подмишници)и са си правели кола-маската по този на4ин,тогава все пак е нямало готови кола маски и така се е обезкосмqвала.според мен тази кола маска е много добра,за6тото те4ната например когато на мен ми е достатъ4но те4на за да q нанасqм тq не залепва на ленти4ката с коqто дърпам и само остава кола маска по парцала/ленти4ката...абе объркана работа.