- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тестовете за бременност
колко пари струват тестовете за бременност .
Sure Check-3.70lv
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ъ....... една прителка си го взе за 2,70 от квартална аптека а друга приятелка за 3.60 от 1 Санитаа на една друга приятелка майка и си е взела за 3,20 от аптеката до тях(те живеят на центъра
![]()
Вече всички рецепти дори и аналгин ,което е адски тъпо и аз адски се нервирам,ще се дават само с рецепти иначе не.Даже на една приятелка от аптеката и направили забележка,че купила нещо си без рецепта. E,явно и тестовете за бременност ще само с рецепти вече.Е,слава Богу на мен до сега не са ми искали рецепти....ако си купувам антибиотик или нещо по - сериозничко е нормално с рецепта,ама чак за едни хапчета за гърло или аналгин......направо НЯМАМ ДУМИ да изкажа възмущението си.![]()
![]()
бе ако става въпрос има и тестове за под 1 лев (представи си колко ще са верни) ама си везми Shure check - под 4 лева е![]()
P.S.аналгин и аспирин се дават без рецепта, но само те![]()
Let's get drunk tonight!
Може,но аз съм взимала и други неща без рецепти.Първоначално написано от Crazy_sunchO
![]()
Ама е много тъп този 'закон' дето го измислиха,че трябвало всичко с рецепти.Дано да НЕ се наложи......
ее как тестовете за бременност с рецепта бе .. мале
ами шуър чека е под 4 лв.. другите който са по евтини от него не струват..
имаше един 4-20-30.. някакъв американски една аптекарка каза че е бил много добър..но той бееш за една приятелка и не съм го полавала аз.. но на нея и беше отчел правилния резултат..
до сега мен шуър чека не ме е лъгъл никога
Дано СЕ наложи, за да се прекрати практиката да се самолекувате или да се съветвате с фармацевт при избора на противозачатъчни! ЗА затягане контрола при продажбата на лекарства съм!Първоначално написано от Lysit0
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В различните аптеки е на различни цени, но няма да е повече от 4лв. сякаш..
A.D.I.D.A.S.
По скоро просто да се наложи закона да не продават някои лекарства без рецепта, ама представете си се наложи спешно някой път да се купи нещо и нямаш рецепта. То по принцип ТРЯБВА, за да се купят противозачатъчни рецепта, а не ей така каквото ти препоръчат или каквото си харесаш.Първоначално написано от kalpazanka
A.D.I.D.A.S.
sadsad, има го и вариантът "Бърза помощ".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре де,за антибиотици и по важни неща съм съгласна.Ама ако ми трябва примерно спешно хапче за гърло или аналгин,поне тях могат да ги оставят без рецепти,иначе си губиш времето и чакаш по 100 часа в поликлиниките с не се знае и някои хора тежко болни и 2,3 пенсьонерчета те предредат и то дойде вечертаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()