.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Поредната тема за преса за коса

Хей здравейте,
    Реших да си взема нова преса.Е хубаво но си харесах една която е Сапир.22 лв. нормално е.Има няколко преставки.Но не знам какво ще кажете за въпроса ми.
    Хубави ли са машите Сапир?

Супер фен
    За пръв път я чувам тая фирма, не знам
    nicolepcd

Мерси все пак за коментара.

Град
    Roma, Italia
    Преса като преса, все гори косата.А марката не е някаква кой знай каква.
    Ако си търсиш евтина преса на Елит са около 25лв и имат 4 приставки (ситно къдрене,нормално къдрене,едро къдрене,права коса), но не загрява достатъчно - все пак е 25W.Имам такава и на сгъвката се посчупи.А бе не съм доволна от нея,но все пак я виж:
    http://www.mit.bg/img-res/400x600_ELJR232.jpg
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Поредната тема за преса за коса

Цитирай Първоначално написано от elsito1111
    Хей здравейте,
    Реших да си взема нова преса.Е хубаво но си харесах една която е Сапир.22 лв. нормално е.Има няколко преставки.Но не знам какво ще кажете за въпроса ми.
    Хубави ли са машите Сапир?
    да знам я керамична отвън пласмасата е черна нали ?става има 4 приставки и за изправяне и за къдрене

аз имах такава и не съм осовено доволна от нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Ако си търсиш евтина преса на Елит са около 25лв и имат 4 приставки (ситно къдрене,нормално къдрене,едро къдрене,права коса), но не загрява достатъчно - все пак е 25W.Имам такава и на сгъвката се посчупи.А бе не съм доволна от нея,но все пак я виж:
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    пф, тая, която си си харесала, е пълен боклук. по- добре дай малко повече пари, но си вземи не метална, а с някакво покритие.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    и аз мисля ,че е по добре да си посъбереш повече пари за нещо ,за което си заслужава

Град
    Хасково
    И аз не съм я чувала до сега, но може да се поровиш из интенет Аз лично ползвам само за изправяне и моята няма представки - Sunashi и съм страшно доволна. а цената и беше само 25 или 23 не помня.. :P

Голям фен
    ако искаш да се изправяш с преса с приставки няма да стане единственно керамичните без приставки вършат добра работа а колкото за къдрене вземи си на "елит"

Аз имам тази:

На Remington е..Много бързо изправя а мойта коса е много къдрава така че съм доволна! Доста широка е, и е предназначена да се изправя след миене на косата когато още е мокра. Но и тя не е от най качествените и мисля че доста изгаря косата..Беше около 40-50 лева. Но, аз не я ползвам често може би на 2-3 месеца веднъж ако не и по-малко. Иначе ако ще си взимам за всекидневна може би ще си взема на "chi", скъпи са но са супер. Около 120-150 лева са. Моята фризйорка има такава и съм направо влюбена в нея!

една приятелка си взе от технополис някаква преса само за изправяне .. за 45лв но пък си е екстра .. за тфа гледам по честичко да ходя в тях за да ме изправя с нея
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Решено е аз си взех вече ето каква:

Аз също преди имах такава и на сгъвката ми се счупи....пълен боклук
    elsito1111 - тая преса дет си си я взела една фр я има същата и казва, че е много доволна
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Моята е на Сапир и съм много доволна : ) Е в последно време косата ми се начупи доста и адски ме мързи да я изправям, но иначе пресата е хубава.
    Stay up all night with the stars *

моята е на (както на ника ми ) хях babyliss paris взех си я за 80 лв има за къдрене изправяне и 4 маши..... имаше и разни шноли фиби торбички и тем подобно глупости...Мн мн мн мн съм доволна

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    i moita e na sapir staa v1preki 4e ima i po dobri no za cenata si -30 leva s 4 pristavki kerami4na pove4e kolko da iskam ot neq....
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Az imam Sapir ama za izpravqne bez pristavki...Dovolna sym veche 1 godina q polzvam i nqmam nikakyv problem daje zagrqva za 3 sek moita ama tq e samo za izpravqne kerami4na...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен Аватара на teenems
    Ако си търсиш евтина преса на Елит са около 25лв и имат 4 приставки (ситно къдрене,нормално къдрене,едро къдрене,права коса)
    старата ми беше такава ,не е нещо особенно
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

тя мойта е тая ... ама я ползвам ведъж в месеца или само, ако ми стърчи някои кичур и само за него я ползвам иначе сега като съм с къса коса съм забравила какво е да изправяш целодневно иначе мойта коса преса не я лови ... сешаара и фризорката и тфа е ама сега е екстра

Повече от фен
    sapir изобщо не върши работа..ако ще я ползваш за изправяне и косата ти не е много права няма да ти върши работа..поне си вземи нещо хубаво ;]

Според мен е много по-добре да дадеш повече пари за нещо качествено, отколкото 20 лв за боклуци.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си