- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща/футбол петък 15.05/16:00
Какво ще кажете да се съберем за поиграем футбол?
ако има желаещи нека потвърдят.
за сега няма да обявавам час, дата и място, защото първо трябва да се види дали има изобщо желаещи...
става въпрос за София.
можете да давате предложения и за игрище
до момента не знам дали се е организирало подобно нещо, но аз много бих се зарадвал![]()
помагайте с организацията също така (ако може)![]()
Аз бих дошъл ако е някоя събота или неделяИдеята е добре, да поиграем малко, макар че съм мега слаб :С
ами аз тая седмица имам изпити към СУ, иначе принципно съм ИННъ! даже ако трябват играчи мога да доведа няколко желаещи, но предупреждавам, че не сме особено добри (включая аз).
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
от мен задето ми осра темата за формулатаПървоначално написано от Joc
![]()
мажоретки ако търсите...![]()
очудващо голям интерес :Р.
супер![]()
най-удобно време за повечето предполагам, че ще бъде някой уикенд (този например, ако се огранизираме?)
за час- нещо около 14ч. ми се вижда приемливо (за да има време и за пиене след това) xD
аз съм най-навит за 91НЕГ или 41во
може и в 32ро (най-добрия вариант), но там почти винаги играят (особено събота и неделя).
ако пък искате може и на изкуствено някъде...
както кажете, на мен ми е все едно![]()
абе аз съм от немската и честно да ти кажа теренът никога не ме е кефил...аз отдавна не съм запознат с терените, имаше преди един як в квартал Изток но не го знам.
за южния съм чувал добри думи, вие ще кажете..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
супер, значи тамПървоначално написано от Raybeez
![]()
Зад румънското посолство и в испанската са добри.
E то и в нашто училище става, но не знам дали не играят там събота и неделя.
знам, че си от немската :Р (имам бивши съученици там)Първоначално написано от ScionOfStorm
аз често ритам там, защото ми е удобно..на 2 минути от нас![]()
за южния не знам, не съм ходил, но добре звучи![]()
ами кажете как ви е най-удобно на вас![]()
Първоначално написано от machoka
мн.се разсейваш
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
101СОУ (Надежда 1) има доста приемливо игрище. Изкуствена трева, лудници, прожектори...
Заповядайте, тамън ще ми е близко.![]()
И на мене ми се иска ама... След 2-3 години като дойдем да учим у столицата тогава, дано несте прекалено остаряли![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
добре, ясно къде ще ритаме, къде ще се срещнем (или направо там?) и кога
И аз съм навит, бройте ме. Също съм ЗА южния.
Чувал съм, че там има изкуствени, но не бих отишъл, шот докато стигна ше ме съблекат гол.Първоначално написано от Raybeez
супер, аз прескачам тоя уикенд, но за другия ако ще има навитаци може да направим нещо.
стига да не се извие буря, щото летен дъждец е супер за игра, ама през пролетта си е друго :п
Аз не знам точно къде е игрището в южния парк...![]()
е то може уговорка на спирката на 102 (примерно) за чаканка, повечето ке се познаем, предполагам. то това се броеше за главен вход, райт?
Някой, ако може да се ориентира по карта да го отбележи в бгмапс, защото в момента гледам, но не мога да се оправя.
п.п. Рейбиз, от кой кв си?
И аз искам да дойда, но не бих (пък и не мога) да играя футбол.![]()
Ако искате зрители - на линия съм.