.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

МОЛЯ ВИ СПЕШНО ЗА УТРЕ ПРЕВОД ОТ БГ НА НЕМСКИ :(

ХОРА МОЛЯ ВИ МНОГО ПОМОГНЕТЕ МИ ЧЕ САМ СЕ СПЕКЛА НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВА ТОЗИ ТЕКСТ МИ ТРЯБВА ЗА УТРЕ В KONJUKTIV

Бих искала да бъда извънземно.Моята къща да бъде едно голямо НЛО и там да живеят заедно с мен много извънземни.Бих искала да слизам всеки ден на Земята,за да помогам на хората в нужда и теда не се страхуват от мен.Бих искала да бъда извънземно,за да мога да разглеждам Космоса с всяка една негова забележителност.Ако бях това създание,нямаше да се нуждая от нищо,освен от усмивкте по лицата на хората.

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!

Re: МОЛЯ ВИ СПЕШНО ЗА УТРЕ ПРЕВОД ОТ БГ НА НЕМСКИ :(

Цитирай Първоначално написано от sisoni456
    ХОРА МОЛЯ ВИ МНОГО ПОМОГНЕТЕ МИ ЧЕ САМ СЕ СПЕКЛА НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВА ТОЗИ ТЕКСТ МИ ТРЯБВА ЗА УТРЕ В KONJUKTIV

Бих искала да бъда извънземно.Моята къща да бъде едно голямо НЛО и там да живеят заедно с мен много извънземни.Бих искала да слизам всеки ден на Земята,за да помогам на хората в нужда и теда не се страхуват от мен.Бих искала да бъда извънземно,за да мога да разглеждам Космоса с всяка една негова забележителност.Ако бях това създание,нямаше да се нуждая от нищо,освен от усмивкте по лицата на хората.

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!
    ]

Re: МОЛЯ ВИ СПЕШНО ЗА УТРЕ ПРЕВОД ОТ БГ НА НЕМСКИ :(

Редактирано от ProstoAz
    1 точка от правилника!
    ]
    ehooo molq vi se mnogo mi e spe6no ve4e 3 4asa se mu4a s re4nici da go pravq sama znam 4e ne e vqrno molq vi se pomognete mi
    6te 4akam nqkoi ako moje da mi otgovori i utre do obqd da e ne e kusno prosto trqbva da go predam

защо така няма кой да ми помогне мн е гадно знам ама нямам избор трябва да е в konjuktiv s tez ware hatte wurde i t.n не ми изглежда трудно за някой който му разбира но не и за мен

Не че не искаме да ти помогнем-просто не можем.. :S 6те попитам ч фр и 6те жидя какжо мога да направя..
    Don't worry,be happy!

е то вече не ти трябва..
    Don't worry,be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си