.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да я накарам да го направим?

Аз сам на 17, а тя е почти на 16.Питах я веднаж да го направим, но тя непожела. Как да я накарам? >.<

Град
    На стадиона за бягане.
    Абе мъжко говедо ...
    Ти па за единия секс ли я искаш аз не мога да разбера?
    Обидно й е било .. Плюс това може да се осъмни в тебе ...
    Не се прави така .. От колко време сте заедно?
    Running is my drug and I am overdosed ..

2 месеца.

Град
    На стадиона за бягане.
    Ама искаш да си с нея .. Не е като да я изчукаш и да я оставиш ..
    А между другото иска се онова което не може да се има ... Може това да е нейната тактика ... Незнам ама съветът ми е да не я притискаш иначе ще останеш 100% на сухо ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

мда DarkKiss е прав/а... ако си обичаш и цениш приятелката ще я чакаш :P ако си за секса не си струва да я разиграваш по добре я остави и не и даваи надежди...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Е верно си мноо прост!
    Девствен ли си?А тя?
    Не я карай,ако държиш на нея не посягай върху невинността й чрез изнудвания и хленчове ,ако не държиш на нея й се разкарай от живота и си намери някоя с която ще си се покварявате по взаимно желание!
    "Kaк да я накарам" лелелелееее имай малко респект бе! Явно е че си невеж....
    Един ден като имам деца ще ги образовам как се свалят пичове и мацки!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Guest
    как да я накараш,ааа?

зле си,пич,зле си.. кво ш я караш момичето щом ти е отказало значи - НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ.. пък ако и дойде мерака тя ще ти го покаже..няма нужда да и мрънкаш и да я питаш всеки ден.. как да я накарал пфф момчета кво искам

Как да я накараш ли??? неможеш да я накараш, трябва тя сама да го пожелае. ; )

С много бой

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    С много бой
    .. не моо повервам!

Ами изчакаш я до като тя не си пожелае.. знам от момчета че им е най сладък секса когато момичето си го поиска такаче стоиш бездеистваш и чакаш!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    С много бой
    .. не моо повервам!

Ами изчакаш я до като тя не си пожелае.. знам от момчета че им е най сладък секса когато момичето си го поиска такаче стоиш бездеистваш и чакаш!
    То май наистина е така

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    С много бой
    .. не моо повервам!

То май наистина е така
    май или юни

Голям фен
    200-300 грама пиине и е готова

С пистолет!

Какво значи "да я накарам"?Звучиш като психопат,бе!Като не иска=>няма да правите секс!По-добре я зарежи,като толкова ти се чука,вместо да караш момичето да прави нещо против неговото желание,и да й оставиш един неприятен спомен за първия път.Боже,та тя е на 15!

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    С пистолет!

Какво значи "да я накарам"?Звучиш като психопат,бе!Като не иска=>няма да правите секс!По-добре я зарежи,като толкова ти се чука,вместо да караш момичето да прави нещо против неговото желание,и да й оставиш един неприятен спомен за първия път.Боже,та тя е на 15!
    +

Абе ти от какъв зор ще я караш да прави нещо, за което явно смята, че не е готова или просто, че не му е дошло времето ?!!
    Ако държиш на нея й го показвай и я чакай, а ако не - по-добре си намери някоя, която ще знае за какво си с нея и няма да има нищо против!!!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Много присърце го взимате вижте му другите мнения и се позабавлявайте! хаха аз поне така направих

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ужасно тъп въпрос бе човече
    Искал да я ''кара'' ...пф ,че вземи я изнасилвай тогава!
    Ако не иска ->значи няма секс и точка,брей че индивиди имало в тоя форум.

Re: Как да я накарам да го направим?

Меко казано нещастник!

Цитирай Първоначално написано от LooLeZ1
    Аз сам на 17, а тя е почти на 16.Питах я веднаж да го направим, но тя непожела. Как да я накарам? >.<
    Абе ти за къв се имаш бе баси тъпанара... искал да я накара... (баси земи я изнасили още малко... ИДИОТ!!) Бе тя ако иска ще прави секс с теб, ако не иска няма да прави бе... , а пък си има начини чрез които да предразположиш едно момиче, а не с тва "искаш ли да праем секс", супер просташки и тъпанарси казано!!! Мноо ясно, че ти е отказала... хах горкото момиче ГЛУПАК...

нямаше смисъл да ти чета темата само по заглавието което прочетох ще ти кажа че си кретен

Град
    ВаРнАаАа

Цитирай Първоначално написано от EDI16
    Цитирай Първоначално написано от LooLeZ1
    Абе ти за къв се имаш бе баси тъпанара... искал да я накара... (баси земи я изнасили още малко... ИДИОТ!!) Бе тя ако иска ще прави секс с теб, ако не иска няма да прави бе... , а пък си има начини чрез които да предразположиш едно момиче, а не с тва "искаш ли да праем секс", супер просташки и тъпанарси казано!!! Мноо ясно, че ти е отказала... хах горкото момиче ГЛУПАК...
    как го натовари само

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аватара на DarkKisss си казва цялата истина ;DDD
    а ти си говедо,което не я заслужава

Мега фен Аватара на Hilary_
    С "каране" няма да стане... Тва да не ти е овца да я подкарваш... Щом не иска ... я остави!!! Тя ще си прецени кога иска...

Цитирай Първоначално написано от adkis
    Меко казано нещастник!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си