- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да го направим?
Аз сам на 17, а тя е почти на 16.Питах я веднаж да го направим, но тя непожела. Как да я накарам? >.<
Абе мъжко говедо ...
Ти па за единия секс ли я искаш аз не мога да разбера?
Обидно й е било .. Плюс това може да се осъмни в тебе ...
Не се прави така .. От колко време сте заедно?
Running is my drug and I am overdosed ..
2 месеца.
Ама искаш да си с нея .. Не е като да я изчукаш и да я оставиш ..
А между другото иска се онова което не може да се има ... Може това да е нейната тактика ... Незнам ама съветът ми е да не я притискаш иначе ще останеш 100% на сухо ..
Running is my drug and I am overdosed ..
мда DarkKiss е прав/а... ако си обичаш и цениш приятелката ще я чакаш :P ако си за секса не си струва да я разиграваш по добре я остави и не и даваи надежди...![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Е верно си мноо прост!
Девствен ли си?А тя?
Не я карай,ако държиш на нея не посягай върху невинността й чрез изнудвания и хленчове,ако не държиш на нея й се разкарай от живота и си намери някоя с която ще си се покварявате по взаимно желание!
"Kaк да я накарам" лелелелееее имай малко респект бе! Явно е че си невеж....
Един ден като имам деца ще ги образовам как се свалят пичове и мацки!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
как да я накараш,ааа?![]()
![]()
зле си,пич,зле си.. кво ш я караш момичето щом ти е отказало значи - НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ.. пък ако и дойде мерака тя ще ти го покаже..няма нужда да и мрънкаш и да я питаш всеки ден.. как да я накаралпфф момчета кво искам
![]()
Как да я накараш ли???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неможеш да я накараш, трябва тя сама да го пожелае. ; )
С много бой![]()
Първоначално написано от jambo_bs
![]()
.. не моо повервам!
Ами изчакаш я до като тя не си пожелае.. знам от момчета че им е най сладък секса когато момичето си го поиска![]()
![]()
такаче стоиш бездеистваш и чакаш!
То май наистина е такаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
200-300 грама пиине и е готова
С пистолет!
Какво значи "да я накарам"?Звучиш като психопат,бе!Като не иска=>няма да правите секс!По-добре я зарежи,като толкова ти се чука,вместо да караш момичето да прави нещо против неговото желание,и да й оставиш един неприятен спомен за първия път.Боже,та тя е на 15!
+Първоначално написано от mArMaLaDkA
Абе ти от какъв зор ще я караш да прави нещо, за което явно смята, че не е готова или просто, че не му е дошло времето ?!!
Ако държиш на нея й го показвай и я чакай, а ако не - по-добре си намери някоя, която ще знае за какво си с нея и няма да има нищо против!!!![]()
Много присърце го взиматевижте му другите мнения и се позабавлявайте! хаха аз поне така направих
![]()
Абе ти за къв се имаш беПървоначално написано от LooLeZ1
баси тъпанара... искал да я накара... (баси земи я изнасили още малко... ИДИОТ!!) Бе тя ако иска ще прави секс с теб, ако не иска няма да прави бе...
, а пък си има начини чрез които да предразположиш едно момиче, а не с тва "искаш ли да праем секс", супер просташки и тъпанарси казано!!! Мноо ясно, че ти е отказала... хах горкото момиче
![]()
ГЛУПАК...
![]()
нямаше смисъл да ти чета темата само по заглавието което прочетох ще ти кажа че си кретен
Първоначално написано от EDI16
как го натовари само
![]()
Аватара на DarkKisss си казва цялата истина ;DDD
а ти си говедо,което не я заслужава![]()
С "каране" няма да стане...Тва да не ти е овца да я подкарваш...
![]()
Щом не иска ... я остави!!! Тя ще си прецени кога иска...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от adkis
![]()
![]()
![]()