.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ако бях на момичето на местото щях дате наплюя в лицето и те напсувам едно хубаво... Толкова ли нямаш 30 лева да дадеш на някоя курва дати го дърви там..
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

Re: Как да я накарам да го направим?

Цитирай Първоначално написано от LooLeZ1
    Аз сам на 17, а тя е почти на 16.Питах я веднаж да го направим, но тя непожела. Как да я накарам? >.<
    Пиленце, не ги слушай тези дето те ругаят и се правят на много морални
    Ние жените обичаме екстравагантността, първичността и предизвикателността.
    Обичаме да бъдем прелъстявани по всякакви начини. Колко по-изобретателен е мъжът - толкова по-добре.
    Мен лично първият път ми сложиха сода-бикарбонат в питието и някак си подивях...........нахвърлих му се............НАЙ-НЕВЕРОЯТНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ, КОЕТО СЪМ ИМАЛА НЯКОГА!!!!!

Действай!
    Никой не е твърде малък за мен!

Град
    In the middle of nowhere

Цитирай Първоначално написано от OtrakanaKaka86
    Аз сам на 17, а тя е почти на 16.Питах я веднаж да го направим, но тя непожела. Как да я накарам? >.<
    Обичаме да бъдем прелъстявани по всякакви начини. Колко по-изобретателен е мъжът - толкова по-добре.
    Мен лично първият път ми сложиха сода-бикарбонат в питието и някак си подивях...........нахвърлих му се............НАЙ-НЕВЕРОЯТНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ, КОЕТО СЪМ ИМАЛА НЯКОГА!!!!!

Действай!
    Оо Боже мой

Автора, защо не се поставиш на нейно място ? Ако не се чувства готова защо трябва да я притискаш ! Защо не я оставиш да го поиска сама ?
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Hate City Sofia.
    loser
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен Аватара на Dollystar
    АКо не иска по-добре не я карай, защото ще съжалява за цял живот. Тва е мн. важна стъпка за едно момиче и тя трябва да го иска, а нети да я караш Знам, че сигурно не можеш да си задържиш к*рчето в гащите и ще пренебрегнеш единното мнение, но помисли за нея!

Цитирай Първоначално написано от OtrakanaKaka86

Действай!
    аз съм ЗА.накарай я да те желае сама гледай да я саблазниш и тя сама ще ти да де това което искаш от нея пробвай УСПЕХ ОТ МЕН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си