- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да го направим?
Ако бях на момичето на местото щях дате наплюя в лицето и те напсувам едно хубаво... Толкова ли нямаш 30 лева да дадеш на някоя курва дати го дърви там..![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Пиленце, не ги слушай тези дето те ругаят и се правят на много моралниПървоначално написано от LooLeZ1
![]()
Ние жените обичаме екстравагантността, първичността и предизвикателността.
Обичаме да бъдем прелъстявани по всякакви начини. Колко по-изобретателен е мъжът - толкова по-добре.
Мен лично първият път ми сложиха сода-бикарбонат в питието и някак си подивях...........нахвърлих му се............НАЙ-НЕВЕРОЯТНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ, КОЕТО СЪМ ИМАЛА НЯКОГА!!!!!![]()
![]()
![]()
Действай!![]()
Никой не е твърде малък за мен!
Оо Боже мойПървоначално написано от OtrakanaKaka86
![]()
Автора, защо не се поставиш на нейно място ? Ако не се чувства готова защо трябва да я притискаш ! Защо не я оставиш да го поиска сама ?
Come out, come out wherever you are...
loser
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
АКо не иска по-добре не я карай, защото ще съжалява за цял живот. Тва е мн. важна стъпка за едно момиче и тя трябва да го иска, а нети да я карашЗнам, че сигурно не можеш да си задържиш к*рчето в гащите и ще пренебрегнеш единното мнение, но помисли за нея!
аз съм ЗА.накарай я да те желае сама гледай да я саблазниш и тя сама ще ти да де това което искаш от нея пробвай УСПЕХ ОТ МЕНПървоначално написано от OtrakanaKaka86
![]()
![]()
![]()