- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой е най-добрия торент клиент?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз ползвам FlashGet, но вече ми омръзна с него моля предложете ми с кой торент клиент да го заменя?
Има много различни програмки, лично аз използвам "uTorent" и много съм доволна от него...Преди ползвах "BitComet", но е гола водаПървоначално написано от orx96

Пробвай уТорента може да ти върши работапоне така се надявям...
УспеХ!

Thanks!Първоначално написано от gangsterkata

мю торента си е най-добрата.Сега съм с един ташак битлорд, бях го дръпнал да го пробвам, ма сега ме мързи да го махам.
Първоначално написано от AnincetoSexy

че к'во пък му е на BitLord-a ? аз съм с него от ... 2-3 години вече и съм си много доволен от него. Винаги е включен и си работи на максПървоначално написано от XceSS
а аз сийдвам доста торенти ... общо взето всичко което съм свалил се сидва + торенти които и аз качвам (150+ торента, зависи колко ще побера на харда) единствения му недостатък, за мен, е че при създаване на торент с повечко файлове (примерно голям пакет с музика) самия торент файл става голям и не може да се качи в тракерите, тогава ползвам utorrent-a, а и за някой чуждестранен тракер където има баннати торент клиенти (ест. Bit-овете са баннати
)
Така че аз ти препоръчвам BitLord или uTorrent
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Взема ми много рам и като го пусна процесора ми седи на 100%Първоначално написано от DarkAngelOfHope

Първоначално написано от AnincetoSexy
Винаги съм си бил с BitLord 1.1 и просто нямам никакви оплаквания.. това си е просто една програма за download и не виждам какво повече може да се иска от такава..
uTorrent или mTorent както искаш така го приемай макар че би трябвало да е uTorrent той е най-добрия лек и удобен... и не прави проблеми (поне на мен)

Ееее значи не съм единственПървоначално написано от suitable
Да прав си това е една download програма (макар че също се използва и за създаване на торенти, по горе споменах къде и е недостатъка спрямо uTorrent) която се справя много добре, никога не ми е правила проблем за разлика от uTorrent-a който ми прави чалъми от време на време и не иска да смъква торентите.
... и нещо друго ... щом uTorrent е толкова добра защо постоянно излизат нови версии които оправят Bug-ове и няк'ви недостатъци ... нали уж е перфектна докато BitLord има една версия (поне аз само нея съм виждал) BitLord 1.1
Мисля, че има още една.. 0.* - не се сещам точно, но се сещам, че съм виждал някъде.. но все пак за да се закръгли точно на 1.1 би трябвало да има и други преди нея..

FlashGet не е торент клиент, а жалка трагедия...
Доказалите се клиенти са два: Bitcomet 0.70 и uTorrent 1.7.7
Аз лично ползвам Bitcomet 0.70 още от както излезе преди години, с него съм създал стотици торенти, направил трафик от десетки терабайти, и никога не съм срещнал проблем.
Първоначално написано от tqnko

За мен също уТорент е най-добрия

Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
Как ти е омръзнал? Като е хубав и не иска рам (по-скоро не забелязваш това) оставаш с него.Аз съм с BitComet и не съм доволна
ма ме мързи да го сменям и си седя с него, въпреки, че много товари тва добиче...

Абе какво значи "ползва много ресурс" ? повече от 90-100 RAM (и то със 100+ торент в нея) не ми ползва, а процесор изобщо не ползва освен в случайте когато смъквам с над 6-7MB тогава вече вградената LAN карта не издържа и почва да дърпа от процесора ...
Аз ползвам uTorrent и съм доволен от него. Лек, удобен и никога не ми е правил проблеми.
Utorrent - a е истината много ек и удобен без бъгаве много съм довона от него
:P
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
+1 Само дето съм си с ЮторентаПървоначално написано от tqnko
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Определено µTorrent
Audio ergo sum
µTorrent е доста добър, аз съм с него вече половин година. BitComet също не е зле, обаче на мойте 80ГБ е прекалено тежък.
utorrent flashget прави проблеми и наи-важното хаква гадости в компа.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Аз съм с uTorrent
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..
Предоволен съм от µTorrent..
Първоначално написано от ArrowsOfDeath