- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не ми трябва, но искам да си я купя
Здравейте! Наскоро си харесах една чанта, която всъщност не е нищо особено и не ми трябва, но много, ама наистина мноооого искам да си я купя. Струва 38 лв. и за нещо, което не ми е належащо като покупка, е скъпа. Въпросът ми е: Как да преодолея изкушението и да не хвърля 40 лева за нещо, на което ще се радвам временно?А вие имате ли си начини за справяне с този синдром на "широките пръсти"?
![]()
![]()
мале аз от широки пръсти над 380 лева съм давала за едно нещо, ти за 38 се правиш .. яя си я купи и й се радвай!
този синдром се преодолява с мързелмислли си колко много те мързи да отидеш до трочно тоя магазин сегааа и да си я взимаш тая чантаааа... може и да почака и утре е ден забравяй доста голяма част от сумата, която можеш да похарчиш за тази чанта в къщи на бюрото... и като минат седмица две вече ще ти е омръзнала... аз така от мързел си спестявам излишните покупки
![]()
не си я купуваи.. не минаваи по край магазина не мисли за нея .. след макс 1 седмица вече си си харесала нещо ново .. което мое да ти е в сила и да го използваш пълноценно
като почнеш сама да се оправяш в живота и мама и тате не ти дават пари ще преодолееш тоя "синдром". гарантирам ти. пробвай ако искаш.
1-во-имаш парите
2-ро -харесва ти
3-то купуваш си я
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ясно ти е, че е безсмислена покупка. Просто прояви малко воля и не си я купувай.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Обиколи магазините и си харесай нещо, от което имаш нужда. Все нещо друго ще си харесаш![]()
Аз така дадох 30лв. за сака от Орифлейми така щях да дам 15лв. за несесера,но го изпуснах
За щастие останах страшно доволна от сака,защото не е много голям,но за сметка на това побра трите ми кърпи за плаж,банските,дънки,блузи... абе общо взето побра багажа ми плюс 3 несесета
Заради същия този синдром на "широките пръсти" онзи ден дадох почти 80 лв. за 3 несесера с продукти за коса и тяло и то само,защото единия несесер (формата му) е подходящ за лаковете ми за нокти,на другия много ми хареса цвета и това,че е доста голям,а на третия харесах цвета и това,че имаше и едно допълнително джобче![]()
![]()
За щастие майка ми още не е видяла нито сака нито несесерите
Мисля да й ги показвам през месец за да свикне по-лесно
![]()
това ми напомня за 1 вертикална мишка която беше 10лв и си е купих и съжалявам поне 1 седмица преди това си вях купил най-новата мишка на logitech и тая вертикалната е позвах точно 3 пъти :С така че замисли се има ли смисъл парите дето си ги спестявала да си ги дадеш за нещо от което нямаш нужда вместо да си вземеш нещо което имаш осъзаема нужда, може даже ако искаш даси ги събираш за пластична операция![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Напълно съм съгласна! Престанете да се глезите!Първоначално написано от zaiobaio
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
lesno e da izxar4i6 380 leva.no kak se pe4eqt? 38 s16to. s izkazvaneto ti vijdam 4e za teb 40 leva sa ni6to.no ne se izkarvat tolkova lesno.taka 4e do avtorkata:trqbva li ti 4antata?6te q nosi6 li ili sled 3 izlianiq 6i q zaxv1rli6?pomislete 4e zaradi va6te kaprizi va6te se li6avat ot ne6toПървоначално написано от s3xy
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Според мен си я купи.Ако знаеш аз колко пъти съм искала да си купя нещо,но просто така се стисках,само защото не ми е нужно.И после ме беше много яд.
Така че,по-добре да съжеляваш ,че си си купила нещо,отколкото че не си.Пък и в крайна сметка тая чанта ще ти влезе все някога в употреба.
Абе,кви са тия глезотии бе!!Ми просто спираш да мислиш и точка!!!!!!!!!!
![]()
To infinity and beyond.
e къв е смисъла да си я купуваш .. почакай друга ще ти хареса ,вземи нея![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от BrokenInnocence
е тва вече е проблем ..
ми замисли се - една чанта, голям праз, със/без нея все тая...
надали не ти е ясно, че след седмица няма да те кефи и наполовина толкова ..
Знаеш ли как се заработват 38лв?
Ами вземи парите и отиди в магазина...късметът ти ще е ОГРОМЕН ако вече са я купили.
Ако си от по-съвестните докъто вадиш парите ще разбереш,че ги хвърляш на вятъра и ще си ги прибереш навреме.![]()
Виждам, че ти живееш в София, където цените са много високи,защото там плащат големи данъци за мястото на магазина и просто защото е София, но в по-малките градове, цените са различни и 40 лева там са много! Например аз живеч в гр.Генерал Тошево (около 25км. до Добрич е ) и никой не го зне тва градче,не е като София.Да, и затова цените там са много ниски.Има чудесни магазини с чудесни дрехи които са на ниски цени и да не забравя да кажа, че са българско производство, а не поредните "мейд ин Чайна" С 38 лева, мога да си купя около 5-6 блузки от магазините в моя град,а в София едва ли ще намеря неща което ще мога да си купя за тея пари...Така че,помни, че разликата е голяма....И междодругото 380 и 38 лева е изкарват трудно(поне за чесните хора де) и затва не си мисли, че 38 лева са мн малкоПървоначално написано от s3xy
zai4ety13 Ако в София цените са високи, ние тук трябва да умираме гладни, боси и голи.
Купи си я и ще ти мине мерака..
Envoi moi ! ;]
А защо не си потърсиш нещо друго, което да ти е нужно и да дадеш парите за него? После няма да имаш с какво да купиш чантата. А и, наистина, не се лигави, защото сега ако ги дадеш за тази ненужна чанта след известно време ще вземат да ти потрябват парите, но няма да ги имаш..
Stay up all night with the stars *
Ами, точно това се опитвам да направя, макар че мама ми даде тези пари "за да си купя нещо", но не искам да ги харча.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Мислих си за това, че има деца, които няма какво да ядат.Мислих си и за хората, които са съкратени, заради финансовата криза. Така преодолях желанието да си хвърля парите на вятъра.
![]()
ХарчиПести
![]()
Ти сама казваш. е не ти е нужна чантата. Съветвам те да излезеш и да разглеаш магазините, обзалагам се, че ще намериш нещо, от което имаш нужда.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"