Цитирай Първоначално написано от hardball
Все едно ми дреме ще се засегнеш ли.
Тоя синдром, дето ми го описваш е по- скоро продукт на това, че си въртиш касетката на Тони Димитрова докато клечиш до чушкопека, отколкото някакъв факт, който си открил виждайки разликата с... ?
Интернетът уж е да се обменя информация, но както виждаш нещата не текат тооочно така. Компютърът в началото е решавал прости сметки.
Форумът е за обмяна на мнения, критики, псувни, за убиване на време и запознанства на хора с еднакви интереси. Въобще в моята гледна точка е като един плейграунд един вид. И дали ти казваш, че не е за критики или подигравки, никой не го боли хура. Ще те критикувам или подигравам колкото си искам. Както ти се възползваш пълно от правото си да си кретен в интернет.
Лицемерите казват "всички са лицемери", на ретардите им е обществото виновно.
Не брато стига ... пак ми потвърждаваш поста ... честно .. досадно ми е да ти чета простотиите ... не виня обществото ... аз съм част от него ... кфо да направя, че то е един кенеф, което си е един широко известен факт на всички, които имат акъла да си дадат сметка за това ... но това е галактическа тема ... както и да е ... лека вечер ти е желая

ПС:Критикуваш и подиграваш точно само вагината на майка си .. бай беж!