.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

косми по гърдите (на момиче)

Имам косми по гърдите.. на 14 съм и не ми се ще да ги махам.. ще станат по-големи и всички ми казват че това е мъх и ще падне.. те не се виждат много само на ярка светлина и ако съм с деклоте.. какво да права?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мъхът си е мъх. Космите са си косми. Ако са черни, са косми. Може да ги имаш, защото имаш проблеми с хормоните. Тогава се отива на гинеколог и ти изследват хормоните за завишен тестостерон.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

а що става така с хормоните?

Град
    Цитирай Първоначално написано от anonims Виж мнението
    а що става така с хормоните?
    В Гуугъл може dа прочетеш повече. Последно косми ли имаш или мъх? Черни ли са? Тогава са косми. Може и dа нямаш такъв проблем. Говори с майка си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

не, те са съвсем крехки но се виждат .. разбираш ли

Град
    не, те са съвсем крехки но се виждат .. разбираш ли
    оф..."крехки"?! Просто имаш мъх явно. Не се плаши. Всеки го има. Ако си супер бяла, нормално е да изпъква.

как ще се махне този мъх?

Град
    как ще се махне този мъх?
    Не се маха. Там си седи. Нормално е. Просто си въобразяваш. Затова ти казах, говори с майка си. Ако е нещо по-стряскащо, ще забележи.

аха.. благодаря

Град
    аха.. благодаря

Моля!

В интерес на истината и аз имам нещо подобно.ВМежду гърдите и гърдите ми и като цяло отппред не знам ка котначало изглеждаха май са си били косми и почнах с съмобразначката по едно време да ги остранявам тези косми поне аз мисля тъй като ми изглеждат черни ги махкам само между гърдите защото наистина изглежда и седи грозно другите не че не ми дразнят но не изглежда чак толкова зле.мисля като взема кола маска ами където ми дразни да ги махам с този метод знам че това е временно решение но все пак.

със самобрасначката не стават ли огромни и твърди?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ужас, със самобръсначка на гърдите, вие луди ли сте? Направо може и мустака да го вземеш с бръснача, както си тръгнала...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако търпиш на болка - действай с пинс(ц)ета или с кола маска. Надали са много.

Ал т'ва с хормоните пълни глупости! Нормално е едно момиче което е по- косматичко да има косми на гърдите .. не ги махай с нищо .. едва ли ти пречат толкова .. 5 косъма като имаш по тялото и тях ли да махаш ? ... на гърдата със самобрасначка , вие не сте наредд .. просто не ги пипай

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ако търпиш на болка - действай с пинс(ц)ета
    Това е мъх. Чудно ми е как ще се махне с пинсети?

Хвани малко тен и нищо няма да се забелязва. Пък ако толкова ти пречи, пробвай с кола маска, ама не ми се вярва да си толкова космата.

не се притеснявай аз моите си ги разкарвам с течна кола и нямам проблеми, но и пинсетата върши работа. А хормонален проблем? - защо само плашите момичето?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си