- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всички низши ми се подиграват
Хващаш го го "клоуна" някъде и го правиш труден за рисуване като си толкова силен....то не е трудно да се сетиш ама земи намали малко самочувствието и лафовете че верно с тях си смешен...
фейк
Никога явно няма да ме разберете, това на което съм подлаган всекидневно води само до 2 неща - сдухано психясване или разярено психясване. Аз съм от тип 1.
Казвам пак, че няма да бия клоуна и селянина защото не знам пък на мен кой ще ми отвърне, могат да ме почупят. В моя квартал се навъртат само такива и съм свикнал със законите на улицата да си мълча и да не говоря когато не трябва, но не мога да си позволя точно в най-важните си години от гимназията да си проваля живота заради мизерници.
Поне днеска никой не дойде да ми досажда и цял ден съм вкъщи сам и естествено се "успокоявах" на компютъра, мислейки си за момичето в съседство. Писмото събира цифки в бюрото ми и се чудя дали да не й го дам тази ваканция. Имайки предвид как ме отряза миналия път не смея защото може да ме срита в междукрачието и да ми отнеме дори възможността да се грохкам сам.
А и не знам тия с които живее дали няма да надуят гайдата и всички да ми се подиграват.
Просто няма да ме разберете, никой не ви се е подигравал по ЦЯЛ ден и не ви е иронизирал така брутално, както и да се е гаврил с цялото ви семейство. Лесно е да си дебел и да направиш някой на килимче, но да понесеш последствията и да станеш келеш и побойник не се понася лесно и няма добри страни след като ги пребиеш, освен кеф от възмездие.
На бас, че това го е писал "клоуна".![]()
Ако си загубеняк, ще си останеш такъв цял живот. Лични наблюдения. Мачкай за да не бъдеш смачкан. Така е в природата. Едните изяждат другите. Ти в момента си едно тревопасно, мой човек, че даже и за тревопасно не ставаш. Не, ти си късче трева(не оная хубавата Мери, а един бурен). Ако те видя, ще те скъсам от подигравки. Ще си режнеш вените, защото един "чик" ше ти съсипе живота, зашото съм гадна гъба и тровя всички. Яко ли ти е? Аре сега ревни под душа, пикло, пък аз ше дойда да ти ритна два шамара, да знам поне защо ревеш. Дееба, педерасите дето се раждат!Ей, няма се оправи тая държава!
![]()
Като история, не е зле замислено..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
колко си жалак
абеее ако бях жалък щях ли да се опитам дори да направя контакт с чик или щях да си седя в нас пред компа без да правя нищо? Излизал съм с момичета и що годе имам опит само че все нещо им провалям кефа и повече не чувам дума от тях.
И какво само ме обиждате какво да направя че ония ми се подиграват? Съвсем нормален съм си без натиска от тяхна страна и имам големи шансове за успех само че те се натрапват постоянно и започват да ме иронизират и всички хора ни гледат и си мислят "хаха я го вижте тоя нещастник е обект на подигравки" и не щат да се занимават с мен щото заради тия тъпанари!!! а аз тва не съм го искал!
Поне от 2-3 дена не съм ги виждал и не искам цялата ваканция да чувам за тях а като се върна съм сигурен че пак ще започнат вербалните атаки затва ся гледам да си почивам и търся помощ тук ама и тук ме плюете ми какво да направя явно имам аура която привлича ебавки и тва е.
Но боя не решава нищо да тръгна да ви бия сега за една обида аз трябва да избия трицифрено число хора... а зад гърбовете си имат по 10+ приятели аз немога да се бия с половин българия...
Като не ми помагате поне не бъдете низши като "приятелите" ми и не пишете!
ААА ФАК НЕ!!! Оня клоун сигурно е прочел темата ми и е написал няква шибана бележка и е пуснал под вратата на ЧИКА МИ НЕ ДЕМЕТ!!! Тя ся няква идва у нас с баща си да се разправят с мен и аз стоя стъписан и нехая щото писмото ми си стои у нас и те изпортиха и майка ми прерови всичко... ФАК ПИСНА МИ!!! Намери писмото и го хвърли в барата!!! ДЕМЕТ СТУУДЖЕС!!!
Тея направиха олелия само че поне никой друг не разбра от съседите оня баща й искал да правят ограничителна заповед да не съм я бил приближавал!!! КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГА ОНЯ КАТО ГО НАМЕРЯ ЩЕ ГО КОРМЯ ТВА Е ПИСНА МИ ОТ НИЗШИТЕ МУ КОПЕЛЕТА ДА МИ ПРОВАЛЯТ ЖИВОТА ПРЕЛЯ МИ КИПНА МИ АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ И ЩЕ ИМ ГО ДОКАЖА!!!
Ако умра тва ще да е предсмъртното ми писмо поне знайте че няма да умра без да направя нищо. Тръгвам на рицарски ръш срещу врага...
Амин.
туу мъч фрий тайм
много логично...Първоначално написано от plmn
Първоначално написано от Darkkiss
какъв е?!
Във всяко нещо от живота си иа поука. Мъките ти в момента те учат на самоконтрол и търпение. Това е по-важното! Нататък животът ти ще се промени, ще заминеш някъде надалеч да следваш или работиш и може би ще попаднеш в по-добра среда. Остава ти толкова малко време още, не се поддавай на натиска! Повод за самочувствие естествено, че няма след като те мачкат и унижават, но каляваш характер, което е най-важното!
проблема е в теб сори
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
1. В днешно време боя е доста изтъркан методПървоначално написано от KarlDionic
Може да отиде да се оплаче на директора за психически тормоз, така направи едно момче от моето училище и наказаха, тези които го тормозеха
2. Аз пък да ти имам правописа![]()
3. Научно доказано е, че жените живеят по-дълго, защото плачат и се пречистват
4. Браво много пораснало да псуваш родителите си, наистина добро решение на проблема![]()
Б*хти на колко сте години бе?![]()
Съжалявам за тва дето ти се е случило,ама... тва са бебешки работи,смисъл обидите и т.н. ... Аз съм на 15 и предпочитам да си замълча,ако не харесвам някой,отколкото да се правя на мноооу велика![]()
Игнорирай ги или просто ги изгледай презрително кво им се водиш по акъла,нали знаеш че не си такъв какъвто те изкарват ...
Бях пияна, когато си написах ника.
Само едно ще ти кажа- почти няма човек, на когото мисълта за самоубийство да не му е минавала през главата в някакъв етап от живота му. Аз не съм изключение, но скоро си мислих- ако го бях направила, щях да пропусна толкова много хубави неща, които са ми се случили в последствие. Някои са по-важни, други са съвсем незначителни, но са били хубави.
Трудно е, пожелавам ти успех и сила, която идва от вътре. Най-вече, вярвай в себе си, ако ти не вярваш, то кой?![]()
Pro Di G.
The Female Pick Up Artist
През моята глава не е минавала мисълта за самоубийство, защото съм дълбоко убеден, че ще отида в ада, а там няма да е по-хубаво![]()
![]()
Боже само ада ли те крепи....баси има толкова неща в живота:Алкохол.....бира....вод ка.....уиски....текила....Първоначално написано от afterforever
Първоначално написано от afterforever
Грешник!![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Аз имам инфо, че в ада дават бира, водка, ракия, ма леко подгряни![]()
![]()
Иначе не съм грешник... протсо не съм светило![]()
![]()
![]()
Темата е ебавка. Помислих си, че тоя верно е някав смотаняк ама кат му прочетох глупостите още 2-3 пъти и то се разбира
^Аватарът ти ме хипнотизира...
Абе,технически въпрос-уай да фък слагаш по 2 точки след всяко изречение?Първоначално написано от tfoitakuchka
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
ЗНАМ РЕШЕНИЕ,КОЕТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ.ПРОЧЕТИ ТАЗИ КНИГА "ТЕС"(Техника за емоционална свобода)!!!!!!!!Пожелавам ти успех и не само за това ще ти помогне.......( просто я виж не ти коства почти нищо)