.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    В думите на хората ;)
    Хващаш го го "клоуна" някъде и го правиш труден за рисуване като си толкова силен....то не е трудно да се сетиш ама земи намали малко самочувствието и лафовете че верно с тях си смешен...

фейк

Никога явно няма да ме разберете, това на което съм подлаган всекидневно води само до 2 неща - сдухано психясване или разярено психясване. Аз съм от тип 1.

Казвам пак, че няма да бия клоуна и селянина защото не знам пък на мен кой ще ми отвърне, могат да ме почупят. В моя квартал се навъртат само такива и съм свикнал със законите на улицата да си мълча и да не говоря когато не трябва, но не мога да си позволя точно в най-важните си години от гимназията да си проваля живота заради мизерници.

Поне днеска никой не дойде да ми досажда и цял ден съм вкъщи сам и естествено се "успокоявах" на компютъра, мислейки си за момичето в съседство. Писмото събира цифки в бюрото ми и се чудя дали да не й го дам тази ваканция. Имайки предвид как ме отряза миналия път не смея защото може да ме срита в междукрачието и да ми отнеме дори възможността да се грохкам сам.

А и не знам тия с които живее дали няма да надуят гайдата и всички да ми се подиграват.

Просто няма да ме разберете, никой не ви се е подигравал по ЦЯЛ ден и не ви е иронизирал така брутално, както и да се е гаврил с цялото ви семейство. Лесно е да си дебел и да направиш някой на килимче, но да понесеш последствията и да станеш келеш и побойник не се понася лесно и няма добри страни след като ги пребиеш, освен кеф от възмездие.

Град
    Where streets have no name
    На бас, че това го е писал "клоуна".
    Ако си загубеняк, ще си останеш такъв цял живот. Лични наблюдения. Мачкай за да не бъдеш смачкан. Така е в природата. Едните изяждат другите. Ти в момента си едно тревопасно, мой човек, че даже и за тревопасно не ставаш. Не, ти си късче трева(не оная хубавата Мери, а един бурен). Ако те видя, ще те скъсам от подигравки. Ще си режнеш вените, защото един "чик" ше ти съсипе живота, зашото съм гадна гъба и тровя всички. Яко ли ти е? Аре сега ревни под душа, пикло, пък аз ше дойда да ти ритна два шамара, да знам поне защо ревеш. Дееба, педерасите дето се раждат! Ей, няма се оправи тая държава!

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Като история, не е зле замислено..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Е там...
    колко си жалак

абеее ако бях жалък щях ли да се опитам дори да направя контакт с чик или щях да си седя в нас пред компа без да правя нищо? Излизал съм с момичета и що годе имам опит само че все нещо им провалям кефа и повече не чувам дума от тях.

И какво само ме обиждате какво да направя че ония ми се подиграват? Съвсем нормален съм си без натиска от тяхна страна и имам големи шансове за успех само че те се натрапват постоянно и започват да ме иронизират и всички хора ни гледат и си мислят "хаха я го вижте тоя нещастник е обект на подигравки" и не щат да се занимават с мен щото заради тия тъпанари!!! а аз тва не съм го искал!

Поне от 2-3 дена не съм ги виждал и не искам цялата ваканция да чувам за тях а като се върна съм сигурен че пак ще започнат вербалните атаки затва ся гледам да си почивам и търся помощ тук ама и тук ме плюете ми какво да направя явно имам аура която привлича ебавки и тва е.

Но боя не решава нищо да тръгна да ви бия сега за една обида аз трябва да избия трицифрено число хора... а зад гърбовете си имат по 10+ приятели аз немога да се бия с половин българия...

Като не ми помагате поне не бъдете низши като "приятелите" ми и не пишете!

ААА ФАК НЕ!!! Оня клоун сигурно е прочел темата ми и е написал няква шибана бележка и е пуснал под вратата на ЧИКА МИ НЕ ДЕМЕТ!!! Тя ся няква идва у нас с баща си да се разправят с мен и аз стоя стъписан и нехая щото писмото ми си стои у нас и те изпортиха и майка ми прерови всичко... ФАК ПИСНА МИ!!! Намери писмото и го хвърли в барата!!! ДЕМЕТ СТУУДЖЕС!!!
    Тея направиха олелия само че поне никой друг не разбра от съседите оня баща й искал да правят ограничителна заповед да не съм я бил приближавал!!! КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГА ОНЯ КАТО ГО НАМЕРЯ ЩЕ ГО КОРМЯ ТВА Е ПИСНА МИ ОТ НИЗШИТЕ МУ КОПЕЛЕТА ДА МИ ПРОВАЛЯТ ЖИВОТА ПРЕЛЯ МИ КИПНА МИ АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ И ЩЕ ИМ ГО ДОКАЖА!!!

Ако умра тва ще да е предсмъртното ми писмо поне знайте че няма да умра без да направя нищо. Тръгвам на рицарски ръш срещу врага...
    Амин.

туу мъч фрий тайм

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    туу мъч фрий тайм
    много логично...

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Еми като се оставяш така ще е ....

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    колко си жалак

какъв е?!

Във всяко нещо от живота си иа поука. Мъките ти в момента те учат на самоконтрол и търпение. Това е по-важното! Нататък животът ти ще се промени, ще заминеш някъде надалеч да следваш или работиш и може би ще попаднеш в по-добра среда. Остава ти толкова малко време още, не се поддавай на натиска! Повод за самочувствие естествено, че няма след като те мачкат и унижават, но каляваш характер, което е най-важното!

проблема е в теб сори
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    maleee 4vk ma ti naistina si 4estno kazano proz
    1 kato si tolkoz debel i muskulest zako ne gi sma4ka6 ot boi we nali bili hurbavi
    2 da ti imam tapite lafove.... 4ikove stuujesi 6ah-matnat bil... az samo zarad tva bih ti se smql...
    3 tva da pla4e6 pod du6a.... i posle da razpraa6 4e si bil velik...
    4 da ti imam maikata da ta zaklu4va v kenefa... az na tvoe mqsto 6tqh po cql den da q obijdam i da q psuvam
    ako nqkoi den padna tolkova nisko do tvoeto nivo.... i ne moga da se opravq dori i s boi.... zemam edin noj i gi kolq edin po edin bukvalno... prez vratovete... puk posle i v zatvor da vleze6... togava ve4e ako iska6 se samoubivai pone 6e znae6 4e si otmustil... dosta puti sum gi mislel teq ne6ta dori s hora det ne me nervqt osobeno... v nai dobriq slu4ai bih zalql nqkoi sas soda kaustik nai lesno stava ako gi bie6 udrqi gi v slepoo4ieto ako ima6 kusmet moje i da umrat na mqsto
    1. В днешно време боя е доста изтъркан метод Може да отиде да се оплаче на директора за психически тормоз, така направи едно момче от моето училище и наказаха, тези които го тормозеха
    2. Аз пък да ти имам правописа
    3. Научно доказано е, че жените живеят по-дълго, защото плачат и се пречистват
    4. Браво много пораснало да псуваш родителите си, наистина добро решение на проблема

Б*хти на колко сте години бе?
    Съжалявам за тва дето ти се е случило,ама... тва са бебешки работи,смисъл обидите и т.н. ... Аз съм на 15 и предпочитам да си замълча,ако не харесвам някой,отколкото да се правя на мноооу велика Игнорирай ги или просто ги изгледай презрително кво им се водиш по акъла,нали знаеш че не си такъв какъвто те изкарват ...
    Бях пияна, когато си написах ника.

Град
    Sophia
    Само едно ще ти кажа- почти няма човек, на когото мисълта за самоубийство да не му е минавала през главата в някакъв етап от живота му. Аз не съм изключение, но скоро си мислих- ако го бях направила, щях да пропусна толкова много хубави неща, които са ми се случили в последствие. Някои са по-важни, други са съвсем незначителни, но са били хубави.
    Трудно е, пожелавам ти успех и сила, която идва от вътре. Най-вече, вярвай в себе си, ако ти не вярваш, то кой?
    Pro Di G.
    The Female Pick Up Artist

През моята глава не е минавала мисълта за самоубийство, защото съм дълбоко убеден, че ще отида в ада, а там няма да е по-хубаво

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    През моята глава не е минавала мисълта за самоубийство, защото съм дълбоко убеден, че ще отида в ада, а там няма да е по-хубаво
    Боже само ада ли те крепи....баси има толкова неща в живота:Алкохол.....бира....вод ка.....уиски....текила....

Цитирай Първоначално написано от afterforever

Грешник!
    Бях пияна, когато си написах ника.

Аз имам инфо, че в ада дават бира, водка, ракия, ма леко подгряни
    Иначе не съм грешник... протсо не съм светило

Голям фен
    Темата е ебавка. Помислих си, че тоя верно е някав смотаняк ама кат му прочетох глупостите още 2-3 пъти и то се разбира

^Аватарът ти ме хипнотизира...

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от tfoitakuchka
    Такам..моето мнение без да се обиждаш .. в живота и особенно в България има 2 типа хора .. едните са отгоре другите отдоло .. тея отгоре са винаги гадните които те маниполират и унижават... то е очевадно че ти си от долните.. ми сега.. ти ми казва че си 11 клас така ли..? а кфи са тея лафове бе човек .. ти сам се издаваш .. нали знаеш че когато хищника подуши страх само тогава атакува.. ти се дуржиш като дете.. чикове .. чиизари.. такиа лафове дето по Джетикс ги дават..аиде стегни се малко .. пък и не им се даваи така..ако ти кажат още нещо не стои и го гледаи .. стани направи се на силен .. вдъхни му малко респект.. гледах нагоре коментари "Мълчанието .. мълчанието.." с мълчание на къде?! ако не разбере той че можеш и ти да се изкачиш при тея "горните" той няма да престане да се гаври с теб..я се стегни малко .. щял да се хвърля от 7мия етаж.. и кфо праим после .. кфо си мислиш че не можеш да си разрешиш проблемите... ако бях на тфое място изобщо няяше да ги трая..ставам и им забивам по един на сички там клоуни и циркаджии .. кфо си мислиш .. че ши ги тарпиш още 1 година..слабооооо .. много слабо .. и кфо си се депресирал .. баба ти тфа.. маика ти тфа.. баща ти тфа.. аве еи .. я стани и си оправи живота..кой иска да го мачкат и тъпчат постоянно?! никой нали .. ти също .. ми тогава земи направи нещо по въпроса .. ти ако мълчиш и нищо не правиш те ще продължават.. повярвай ми защото съм била на тяхно място и чесно казано е много забавно да се подиграваш с живота на някой..
    тъй че..няма да ги търпиш тея.. няма да им угаждаш на фасоните .. и като ти кажат нещо за гъза .. му казваш да го духа и хич да не та интересува кфо говори .. и няя са депресираш .. и няма да правиш глупости .. всичко ще отмине..
    имаше 1 приказка "С нахалство към прогрес" .. нали ти казвам .. ебеш им маиката и напреде с вдигната глава..
    аиде успех ти пожелавамм!
    Абе,технически въпрос-уай да фък слагаш по 2 точки след всяко изречение?
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

ЗНАМ РЕШЕНИЕ,КОЕТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ.ПРОЧЕТИ ТАЗИ КНИГА "ТЕС"(Техника за емоционална свобода)!!!!!!!!Пожелавам ти успех и не само за това ще ти помогне.......( просто я виж не ти коства почти нищо)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си