.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Надценени места за секс

„Ако не си опитал еди какво си, значи нищо не си опитал“ е хубав лаф, но не винаги е верен.

Sex on the Beach

Всичко, което си има коктейл на негово име, е много изкушаващо. Пясъкът обаче има гадното свойство да влиза навсякъде и да жули. Освен това, ако е през нощта духа вятър и може да захладнее. Ако е през деня, пък пече слънце много слънце. Въобще трудна работа.

Банята

Сексът под душа е направо класика, но не познаваме някой, който да е повторил изпълнението. Възможните пози са силно ограничени, трябва да се съобразяваш постоянно с температурата (я изведнъж стане студено, я изведнъж горещо) и водата изсушава лубрикантите по презерватива. Освен това банята има плочки и сапун, а тяхната комбинация винаги води до нещо много, много хлъзгаво.

Кухненската маса

Прибираш се след работа, тя готви вечеря. Приближаваш се към нея, прегръщаш я отзад, вдигаш я на маса (или плота) и животински я обладаваш отгоре. Проблемът е, че тези маси рядко са предвидени да издържат 50-60 килограма напрежение. А и тя надали ще е щастлива, ако любимият й сервиз се окаже на земята, някъде във второто действие.

Самолет

За много хора е страшна гордост да са правили секс „една миля над земята“. Ако и ти си ентусиаст, има няколко неща, за които да се замислиш. Първо ще правиш секс в тоалетна. При това не от готините, а от възможно най-тясните тоалетни, които човечеството е създало (сигурно само на подводниците е по-зле). Ако ви хванат да правите секс, през целия полет хората ще ви гледат като „онези, които се чукаха в тоалетнaтa“ (в някои държави е дори престъпление). Освен това и двамата не трябва да имате въздушна болест, защото няма вариант, в който повръщането да е възбуждащо.

Кола

Сигурно автомобилът в второто най-посещавано място за секс след леглото. В даден момент обаче всички осъзнават, че е твърде тясно, твърде ниско и твърде ръбесто за каквото и да е сериозно удоволствие. Задната седалка е твърде къса, за да легнете. Като цяло е твърде тясно ти да си отгоре, но тавана е твърде нисък и тя постоянно си удря главата. За твоето (шофьорското) място въобще не може и да става въпрос, докато не измислят коли с гласово управление, а не с колан. Предната седалка е малко по-добре, но пък там скоростния лост доста успешно успява да се включи във всяка една поза.

източник: men.hotnews.bg

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Много яка тема.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Добра темичка.Чесно да си призная не съм пробвала нито в кола нито на плажа още по-малко в самолет,но и май няма да е нещо особено както виждам.Мерси за инфо-то

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не съм съгласен за кухненската маса. Моята е супер здрава.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Rofl4e
    темичката е супер

Голям фен
    Град
    Варна
    Тая тема пак я е писал някои които само намира косури на секса на нестандартни места .То като ще е така изобщо да не го прави .
    Аз съм го правил на плажа и пак бих го правил .

hottie
    Guest
    Не съм съгласна ние затова си избрахме здрава кухненска маса. А в самолета е супер вълнуващо. Душа верно не е много лесно. На плажа е супер. И колата става. :P

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Предпочитам да съм на неподходящо място с подходящо маце отколкото на подходящо място с неподходящо маце такъв съм си - непретенциозен

Ахахах и аз не съм съгласна за масата, за другите има истина в текста.

Ама за масичката само като й гледам яката картинка се навивам, пък дали ще се изкърти, божа работа
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    Венера
    Еба ти тъпата тема.
    Да присадим мозък на авторката. Спешно.

Град
    София
    Като цяло има много истина в темата. За съжаление аз лично правя повече секс в кола отколкото на нормални места поради субективни причини и в интерес на истината в един момент се свиква....а и повечето кухненски плотове са доста издържливи
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

На плажа наистина ще е интересно в кола никога не съм искал и не ми е било интересно,в самолет пък още по - малко ..... в кухнятаа ...... май пак няма да е удобно.А за банята е доста надъхващо

Голям фен
    вс без самолета звучи адски секси .. някой не са толкожа фатални колкото ги описвате

струва ми се че има истина в тази статия само за масата не съм съгласна , пробвала съм на бюро и беше супер :P

ми той попринцип не е ли в това тръпката...да ти е неудобноо.. смисълл ако е перфектноо отсякъдее [както например в мекооо леглоо] няма да са толкос предпочитани места
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Предпочитам да съм на неподходящо място с подходящо маце отколкото на подходящо място с неподходящо маце такъв съм си - непретенциозен
    Тей тей

Всеки си има предпочитания!Но чесно с това за масата изобщо не съм съгласна!Лично аз само в самолет не бих се навила!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Дайте ми самолета, самолетааа! Пък ходете ми разправяйте, че било неудобно
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

разни хора разни идеали

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Дайте ми самолета, самолетааа! Пък ходете ми разправяйте, че било неудобно
    ОК давам ти го. Ама ако мацето е дебело а на мъжа му е 5 см ?!! А ?!

Пак казвам - ако съм с подходящо маце и в кочина ще ми е хубаво.

Голям фен
    Само за масата не съм съгласна...

Само да имаш ищак - навсякъде става.

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    е** ти тъпата тема.
    Да присадим мозък на авторката. Спешно.
    има доста истина в това мнение.Какво ми търсят кусури на тези места за правене на секс.Нали все пак са ЕКСТРАВАГАНТНИ и НЕСТАНДАРТНИ.Ако беше удобно и нямаше от какво да се притеснява човек, докато се чука на подобно място, тогава какво му е интересното въобще!?!??!?!?!

Ем за мен в банята е нереаално яко но си е вярно, че водата свършва бързо
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Повече от фен
    Добра тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си