- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Надценени места за секс
„Ако не си опитал еди какво си, значи нищо не си опитал“ е хубав лаф, но не винаги е верен.
Sex on the Beach
Всичко, което си има коктейл на негово име, е много изкушаващо. Пясъкът обаче има гадното свойство да влиза навсякъде и да жули. Освен това, ако е през нощта духа вятър и може да захладнее. Ако е през деня, пък пече слънце много слънце. Въобще трудна работа.
Банята
Сексът под душа е направо класика, но не познаваме някой, който да е повторил изпълнението. Възможните пози са силно ограничени, трябва да се съобразяваш постоянно с температурата (я изведнъж стане студено, я изведнъж горещо) и водата изсушава лубрикантите по презерватива. Освен това банята има плочки и сапун, а тяхната комбинация винаги води до нещо много, много хлъзгаво.
Кухненската маса
Прибираш се след работа, тя готви вечеря. Приближаваш се към нея, прегръщаш я отзад, вдигаш я на маса (или плота) и животински я обладаваш отгоре. Проблемът е, че тези маси рядко са предвидени да издържат 50-60 килограма напрежение. А и тя надали ще е щастлива, ако любимият й сервиз се окаже на земята, някъде във второто действие.
Самолет
За много хора е страшна гордост да са правили секс „една миля над земята“. Ако и ти си ентусиаст, има няколко неща, за които да се замислиш. Първо ще правиш секс в тоалетна. При това не от готините, а от възможно най-тясните тоалетни, които човечеството е създало (сигурно само на подводниците е по-зле). Ако ви хванат да правите секс, през целия полет хората ще ви гледат като „онези, които се чукаха в тоалетнaтa“ (в някои държави е дори престъпление). Освен това и двамата не трябва да имате въздушна болест, защото няма вариант, в който повръщането да е възбуждащо.
Кола
Сигурно автомобилът в второто най-посещавано място за секс след леглото. В даден момент обаче всички осъзнават, че е твърде тясно, твърде ниско и твърде ръбесто за каквото и да е сериозно удоволствие. Задната седалка е твърде къса, за да легнете. Като цяло е твърде тясно ти да си отгоре, но тавана е твърде нисък и тя постоянно си удря главата. За твоето (шофьорското) място въобще не може и да става въпрос, докато не измислят коли с гласово управление, а не с колан. Предната седалка е малко по-добре, но пък там скоростния лост доста успешно успява да се включи във всяка една поза.
източник: men.hotnews.bg
Много яка тема.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Добра темичка.Чесно да си призная не съм пробвала нито в кола нито на плажа още по-малко в самолет,но и май няма да е нещо особено както виждам.Мерси за инфо-то
Не съм съгласен за кухненската маса. Моята е супер здрава.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Тая тема пак я е писал някои които само намира косури на секса на нестандартни места .То като ще е така изобщо да не го прави .
Аз съм го правил на плажа и пак бих го правил .
Не съм съгласнание затова си избрахме здрава кухненска маса. А в самолета е супер вълнуващо. Душа верно не е много лесно. На плажа е супер. И колата става. :P
Предпочитам да съм на неподходящо място с подходящо маце отколкото на подходящо място с неподходящо мацетакъв съм си - непретенциозен
![]()
Ахахах и аз не съм съгласна за масата, за другите има истина в текста.
Ама за масичката само като й гледам яката картинка се навивам, пък дали ще се изкърти, божа работа![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еба ти тъпата тема.
Да присадим мозък на авторката. Спешно.
Като цяло има много истина в темата. За съжаление аз лично правя повече секс в кола отколкото на нормални места поради субективни причини и в интерес на истината в един момент се свиква....а и повечето кухненски плотове са доста издържливи![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
На плажа наистина ще е интереснов кола никога не съм искал и не ми е било интересно,в самолет пък още по - малко ..... в кухнятаа ...... май пак няма да е удобно.А за банята е доста надъхващо
![]()
струва ми се че има истина в тази статиясамо за масата не съм съгласна , пробвала съм на бюро и беше супер :P
![]()
ми той попринцип не е ли в това тръпката...да ти е неудобноо.. смисълл ако е перфектноо отсякъдее [както например в мекооо леглоо] няма да са толкос предпочитани места
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Тей тейПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Всеки си има предпочитания!Но чесно с това за масата изобщо не съм съгласна!Лично аз само в самолет не бих се навила!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Дайте ми самолета, самолетааа! Пък ходете ми разправяйте, че било неудобно![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
ОК давам ти го. Ама ако мацето е дебело а на мъжа му е 5 см ?!! А ?!Първоначално написано от neznaesh
![]()
Пак казвам - ако съм с подходящо маце и в кочина ще ми е хубаво.![]()
Само за масата не съм съгласна...
Само да имаш ищак - навсякъде става.
има доста истина в това мнение.Какво ми търсят кусури на тези места за правене на секс.Нали все пак са ЕКСТРАВАГАНТНИ и НЕСТАНДАРТНИ.Ако беше удобно и нямаше от какво да се притеснява човек, докато се чука на подобно място, тогава какво му е интересното въобще!?!??!?!?!Първоначално написано от Made_of_Pain
Ем за мен в банята е нереаално яконо си е вярно, че водата свършва бързо
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Добра тема.