- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете и Татуировките [AНКЕТА]
Момичета, възбуждате ли се повече от мъже с татуировки? Намирате ли го за секси, за привлекателно? Знам, че основната причина, някой да си направи татуировка е, той самия да го иска, но все пак факторът "жени" също не е за изключване![]()
Смятате ли, че 1 татуировка може да ви промени мнението и нагласата за някой мъж, или тя просто може да е част от цялостното излъчване и визия на дадения индивид?
Е?
П.С. В анкетата няма смисъл да се гласува от мъже, дори и да си падат по мъже...Въпроса е към женската част.
да![]()
аз лично имам няколко по себе си
за мен мъжете с татоси са определено атрактивни
Харесвам момчета с татоси => намирам го за секси и привлекателно .
М не мисля че една татоировка би променила мнението ми аз мъж
според зависи
Не особено. Нито с татуировки, нито с пиърсинг. Не знам защо.
+1 .. много правилно казано, стига да е в рамките на нормалното, защото моя братовчед за около 3 месеца не знам дали има и толкова в момента си прави 23-та татуировка! Не съм много "за" относно татуситеПървоначално написано от rusova
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Харесват ми но да не е прекалено... и на определени места...Същото е и за обиците... ако е на езика...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чак да ги предпочитам пред другите...не, но ми харесват татуираните мъжеЗависи естествено и от татуировките де...не бих си паднала по човек с татуирана котва на корема или русалка на ръката..
![]()
"стамат и минка.. '62 година"Първоначално написано от NoFuckinWay
![]()
Бях видяла на ръката на една циганка в градския транспорт...на обратната страна на дланта (нз как се казва) татос : М+К=ВНЛ (такава мастилена татуировка)Първоначално написано от plmn
![]()
нещо по-нормалноПървоначално написано от NoFuckinWay
![]()
други мнения?![]()
Аз имам въпрос свързан с темата...ти имаш ли татуировка? Или смяташ да си правиш?Първоначално написано от plmn
нямам. може да си направя някой ден. ;p
а3 също имам.. но те са като крастата... направиш ли си една после искап още една и така..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Като си направих моята, приятелките ми казаха "Човек без татуировки може, но с една не"Първоначално написано от Adwokat
![]()
Иви ти къде имаш татосче бре..![]()
![]()
Чудя се дали да не си направа:
http://www.autosport.com/images/upload/1175859133.jpg
http://www.virginmedia.com/images/ra...tattoo-400.jpg
първия линк нещо не бачка. втората не е злеПървоначално написано от BiboW
какво имаш татуирано и къде? как ти стои? доволен ли си? съжаляваш ли?Първоначално написано от Adwokat
Абе нямам особено големи претенции, но като че ли предпочитам да е без татуси..
Не знам защо, но не ме кефят. Повече се кефя на пиърсинги![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
За мен няма значение, избора си е негов![]()
Обаче живеем в общество с леко изкривено мислене (или аз живея в такова общество) и хората с татуировки се гледат с друго око...
![]()
BiboW, подкрепям те за втория линк![]()
![]()
Adwokat, няма ли да ни кажеш къде имаш или най-добре направо ни покажиbtw и аз съм замислила да си правя ама не съм решила още къде и каква
![]()
Come out, come out wherever you are...
То, и първия линк е със същата татуйровка на Кими Райконен.
Ето нов линк за първата картинка:
http://i43.tinypic.com/2zogidy.jpg
![]()