- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх от секс???
ами това си е до човека,колко е готов да чака или не ,но това момиченце както написа "давай с малката глава напред" и какво ай давайте всички ако не ви пуска гаджето ходете си търсете мастии по дискотеките така ли ........Първоначално написано от miss_kiss181
да ти кажа ли? и аз съм на мнението на приятелката ти.
И явно има за какво да мисли така,при положение че се двоумиш дали да идеш при друга.Извинявай,че те ще те обидя ама идиот замисли се малко! нима си готов да рискуваш 2 годишна връзка ,заради някакво си удоволствие траещо 5 минутки?
ако ти я обичаше истински щеше да си търпелив спрямо нея.Разбери я! тя си има принципи,но явно е сбъркала човека.Кажи ми как ще го погледнеш после в очите това невинно момиче,ако допуснеш грешката да спиш с друга? ще я гледаш дълбоко в очите и ще я лъжеш,това нещо ще те яде отвътре и никога няма да бъде същото ,както преди.Ти ще си я предал и докато не и признаеш какво си направил,ще продължаваш да я лъжеш.Вечер ,когато си лягаш непрестанно ще ти тежи на съвестта,че си наранил и измамил съществото ,което най-много обичаш.
Нали мъжете търсите по-недостъпните и трудни момичета.Имаш приятелката си-тя е различна,а после ще съжеляваш повярвай ми!
Дано мнението ми ти е послужило за нещо.
Точно.... и аз така мисляПървоначално написано от ThisIsMe
благодаряПървоначално написано от zay4e
чувствам се подмладена
![]()
младежът иска секс, това е нормална човешка нужда
какво да прави
може да помоли младата дама за френска любов, ако не желае да изневерява
да си вземе изкуствена вагина
но според мен няма смисъл да чака докато сключат брак
замислете се малко
млади са, тресе ги хормонът
не се знае утре дали тя няма да срещне някои друг или той-друга.
и не ми излизайте с дългата им връзка
нищо не е вечно
разсъждавайте реално
Е ясно че те сърби... година и половина... То и мене ме сърби но съм готов да търпя... Вече 8ми месец я карам БЕЗ и още доста време май ще е така поради много обстоятелства... Но я обичам и всичко зависи от нея... Когато найстина е готова и сигурна в себе си тогава....
Но за разлика от тебе обаче на мене не ми е минавало през главата да ходя да изневерявам... Това не е много добър знак ако питаш мене..
Пък и не си заслужава за едното ебане да загубиш някой когото обичаш и те обича...
Накрая ще видиш че си заслужава чакането![]()
Съжалявам, че е прозвучало така, сякаш искам да й изневеря. Не, аз искам само с нея да бъде, но исках да попитам само дали вие бихте изневерили дълго време без секс!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
и аз не бих изневерила на човека,когото обичам.