.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    zay4e e tva sa 2-te na podhodq6ti mnenie po vuprosa
    6toto i az durjah moq mn vreme bez seks no toi ne se otkaza ot men
    ами това си е до човека,колко е готов да чака или не ,но това момиченце както написа "давай с малката глава напред" и какво ай давайте всички ако не ви пуска гаджето ходете си търсете мастии по дискотеките така ли ........

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    да ти кажа ли? и аз съм на мнението на приятелката ти.
    И явно има за какво да мисли така,при положение че се двоумиш дали да идеш при друга.Извинявай,че те ще те обидя ама идиот замисли се малко ! нима си готов да рискуваш 2 годишна връзка ,заради някакво си удоволствие траещо 5 минутки? ако ти я обичаше истински щеше да си търпелив спрямо нея.Разбери я! тя си има принципи,но явно е сбъркала човека.Кажи ми как ще го погледнеш после в очите това невинно момиче,ако допуснеш грешката да спиш с друга? ще я гледаш дълбоко в очите и ще я лъжеш,това нещо ще те яде отвътре и никога няма да бъде същото ,както преди.Ти ще си я предал и докато не и признаеш какво си направил,ще продължаваш да я лъжеш.Вечер ,когато си лягаш непрестанно ще ти тежи на съвестта,че си наранил и измамил съществото ,което най-много обичаш.
    Нали мъжете търсите по-недостъпните и трудни момичета.Имаш приятелката си-тя е различна,а после ще съжеляваш повярвай ми!
    Дано мнението ми ти е послужило за нещо.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    да ти кажа ли? и аз съм на мнението на приятелката ти.
    И явно има за какво да мисли така,при положение че се двоумиш дали да идеш при друга.Извинявай,че те ще те обидя ама идиот замисли се малко ! нима си готов да рискуваш 2 годишна връзка ,заради някакво си удоволствие траещо 5 минутки? ако ти я обичаше истински щеше да си търпелив спрямо нея.Разбери я! тя си има принципи,но явно е сбъркала човека.Кажи ми как ще го погледнеш после в очите това невинно момиче,ако допуснеш грешката да спиш с друга? ще я гледаш дълбоко в очите и ще я лъжеш,това нещо ще те яде отвътре и никога няма да бъде същото ,както преди.Ти ще си я предал и докато не и признаеш какво си направил,ще продължаваш да я лъжеш.Вечер ,когато си лягаш непрестанно ще ти тежи на съвестта,че си наранил и измамил съществото ,което най-много обичаш.
    Нали мъжете търсите по-недостъпните и трудни момичета.Имаш приятелката си-тя е различна,а после ще съжеляваш повярвай ми!
    Дано мнението ми ти е послужило за нещо.
    Точно.... и аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    но това момиченце както написа "давай с малката глава напред"
    благодаря
    чувствам се подмладена

младежът иска секс, това е нормална човешка нужда
    какво да прави
    може да помоли младата дама за френска любов, ако не желае да изневерява
    да си вземе изкуствена вагина
    но според мен няма смисъл да чака докато сключат брак
    замислете се малко
    млади са, тресе ги хормонът
    не се знае утре дали тя няма да срещне някои друг или той-друга.
    и не ми излизайте с дългата им връзка
    нищо не е вечно
    разсъждавайте реално

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Е ясно че те сърби... година и половина... То и мене ме сърби но съм готов да търпя... Вече 8ми месец я карам БЕЗ и още доста време май ще е така поради много обстоятелства... Но я обичам и всичко зависи от нея... Когато найстина е готова и сигурна в себе си тогава....
    Но за разлика от тебе обаче на мене не ми е минавало през главата да ходя да изневерявам... Това не е много добър знак ако питаш мене..
    Пък и не си заслужава за едното ебане да загубиш някой когото обичаш и те обича...

Накрая ще видиш че си заслужава чакането

Град
    isperih
    Съжалявам, че е прозвучало така, сякаш искам да й изневеря. Не, аз искам само с нея да бъде, но исках да попитам само дали вие бихте изневерили дълго време без секс!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Съжалявам, че е прозвучало така, сякаш искам да й изневеря. Не, аз искам само с нея да бъде, но исках да попитам само дали вие бихте изневерили дълго време без секс!
    Не не бих

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    и аз също не бих.

и аз не бих изневерила на човека,когото обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си