Според мен е свръхнормално момче да изневери, когато обича, ако не прави секс дълго време.Явно човек има нужда от това , когато всеки ден гледа и мисли колко хубаво би било с половинката.За 2 години връзка всеки не би могъл да издържи.И аз вече направих 1.5 година с моята без секс и се чудя на акъла си защо продължавам, след като тя не иска подобна близост.Ако сте в моето положение, много лесно ли бихте изневерили без никакви предразсъдъци?Просто секс, като от умора може би..Защото и аз искам само с моята, но като не го получиш ти става банално, особено ако си надхвърлил 16-17!Нормално е да няма секс в една връзка, но пък е глупаво да отсъства при сериозна, защото едва ли може да стане по-сериозна без секс.Приятелката ми казва, че приема много на сериозно връзката ни , но аз не знам какво да мисля, след като тя не иска да бъде с мен телесно.Досега бях твърде толерантен и не ми пукаше, просто седях, не чакаш, че някой ден може да се съгласи, а просто си ми беше добре и без секс, но сега незнам какво ми става, привличат ме и други момичета, а преди това не се случваше.Мисля, че това стана, когато се скарахме сериозно за един голям проблем, и тогава сякаш започна по-малко да ме интересува всичко и се самосъвзех.Не искам да я притискам, но тя налага своето мнение и казва, че този, който обича, издържа до сватбата или когато тя разбере, че аз ще съм нейният съпруг, а нищо не се знае!Само ми отнема ценното време, а аз глупакът от това, че я обичам наистина, не мога да кажа нищо по въпроса.Добре, да не си разваля девствеността щом иска, но не иска даже френска любов да правим, което няма нищо общо с девствеността.Много момичета ме харесват и ме ревнуват от нея и знам, че могат да ми предложат много повече по този въпрос, но с нито една от тях няма да съм така щастлив, както сега...с моята В капан съм и от двете страни и не знам как ще изляза от това положение.Няма да й изневеря, защото не искам да я загубя, но и така не мога да разбера как ще ме чувства толкова близък, след като крие тялото си от мен.
Помогнете с някакви разсъждения по въпроса или просто изразете мнението си.Мерси много!!!