.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

търся плакати на Selena Gomez и на др.

Търся плакати на Selena Gomez, Pussycat Dolls, Demi Lovato,Avril Lavigne и на Rihanna

всъщност аз не търся плакати а купувам плакати

всъщност аз не търся плакати а купувам плакати

Имам плакати на Pussycat Dolls,Rihanna,Demi и Selena.Пиши ми на скайп lolaa94 и ще ти покажа снимки.

"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"

Аз търся на The Vampire Diaries

Голям фен
    аз търся на Prison Break

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ако още се интересуваш от каквито и да е било плакати, пиши едно лично съобщение да ти дам скайп (:

пиши ми на скайп: sweet_angel_25

Хей

Продавам и разменям много плакати ! ЗАПАЗЕНИ ! скайп: posters4you

Аз имам търсените плакати http://www.album.bg/pinkgirl195/

хеи аз имам плакати на avril lavin и селена гомез ако се интересужа6 пи6и мина скаи an_savova

i na rihanna imam

Здравейте.Търся плакати на Селена Гомез ,Дженифър Лопез,Джъстин Бийбър и One Direction.Търся ги спешно!!!Приемам цени :плакати-60 стотинки ,Супер плакати -1 левче и мега плакатите 1.50 лева.Да знаете ,че не купувам плакати за 2.50 лева.Също търся и картички и лепенки.Живея в глад София в Дружба.За връзка :Фейсбук:Ani Ioneva или skupe:anna.mariq241 Телефон за връзка:по късно ако се разберем...

Аз имам плакати на Риана, Джъстин Биибър, Дневниците на вампира, Селена Гомез, Лейди Гага, Оne Direction, Деми Ловато, Аврил Лавин и др. Ако някои се интересува да пише на скайп krisi_8706. Снимки също ще пратя.

добре,възможно ли е да ги вида?

interesuvam se ot plakati n selena gomez ,jennifer lopez,justin bieber i one direction...

iskam plakati na selena gomez,jennifer lopez,one direction,avril lavinge,adam lambert i justin bieber tova se ot nasq za podrebitel PinkGirl195

dobre blagodarq che si oburnala vnimanie...shte te pomolq da vidq plakatite...kazvam tova na 8706

imam na rihanna , selena i jb ako nqkoi se interesyva da pishe ls

do dovechera shte gi kacha
    Последно редактирано от 8706 : 09-21-2012 на 09:39

dobre momicheta interesuvam se ot selena gomez i jb

ako iskash si vlez v skaipa da ti gi pratq po nego che ne mi se zanimava s razni saitove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си