- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой ще вземе шампионската лига
Кажете какво мислите. Аз съм леко пристрастен и ще заложа на Ман Юнайтед, въпреки че след последните мачове мисля че Барса и Челси имат също огромни шансове.
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
барЦа мачкат.![]()
Евала SofiaRegularCunt и аз съм за червените дяволи![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Имаме огромни шансове да сме единствения отбор, който печели 2 купи последователно една след друга![]()
Кур за цеца 2 за лузърпул.
Шансовете ви не са по-големи от тези на Порто.Арсенал шампион.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
И на тебе ли извънземното ти говори...![]()
финал
Манчестър Юнайтед - Барселона
1 от 2та отбора...![]()
Първите 5 се печелят от Реал една след друга, освен ако не говориш, откакто се преименуваПървоначално написано от Golemkur
Сиг не е далче от ума, че говора за формата от, както се нарича ШЛ![]()
Арсенал![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Челси или Барселона .. Юнайтед не я заслужават .. порто заслужават повече![]()
аз ти казвам , окай заслужават нека да си спечелят , но в Премиершип .. Шампионската лига .. с играта си порто за мене повече я заслужават от Юнайтед .. и го показаха![]()
.. аз съм фен на Челси , но мисля че тази година Барса я взимат , защото правят страшна игра и ако Порто играят пак като онзи ден .. мисля че заслужават да са на финал срещу Барса или Челси
![]()
Да бе, повече я заслужавали Порто. Че направиха там някакъв си хикс на Олд трафорд. За март месец Юнайтед играеха мачове буквално през 3 дни- за Карлинг Къп, Премиершип, Купа на Англия и шампионксата и въпреки това се представяха на ниво. А сега на 5ти имаха тежък мач с Вила и после след един ден играха с Порто и найстина не направиха мн силен мач, но умората си казва думата. На реванша ще ги отнесат с 2 голапосле бият Ареснал или Виляреал и са на финала. Там вече ще е много трудно с/у Челси или Барса, а защо не и Ливърпул
Тоя пост се1 аз съм го писалПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
да бе,само от Меси зависят..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Челси или Барселона,казвам аз.
Челси и Барселона могат да са изтрущят в главите и да почакат още 20000000 да спечелят ШЛ.ЮНАЙТЕД ШАМПИОНИ.ЩЕ ГОРИТЕ В ЧЕРВЕНИЯ АД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Надявам се победителят да е Барселона или Ливърпуул![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Барселона и Юнайтед това е финала за менНо,ако бием Барселона то ще е с много големи мъки
![]()
Get what you can and never get back
Барселона просто няма кой да ги бие ... Да се радват феновете на Месилона![]()
хаха,нещо много сте сигурни,че Юнайтед ще се справи евентуално на 1/2 финала с отбор,които ги победи със завидна лекота в предишния мач помежду им.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
няма да ги биете...Първоначално написано от leoparda93sl
щото няма да играете с тях..![]()
ахаа, песничката е много готска, само частта с "fuck all the cockneys" не ме кефи .Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Чуй ни,Боже дяволите да спечелят..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Къде се изпокриха феновете на "великия" Ливърпул да ми отговорят на въпроса що стана срещу Чел-си, нали щяхте да взимате купата на ШЛ?