- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Здравейте.Въпросът и е следния.При секса без презерватив докато пениса и във вагината (при търкане) от мъжкия полов орган колкото и да не иска да излиза сперма,тя излиза от члена му (също както когато 1 мъж се самозадоволява...). Говоря за малко количество отделена
сперма,не да свърши.
Интересува ме спермата която се отделя от члена по време на секс докато челена е във вагината ,дали има някаква опасност от забременяван.
ДА? - защо?
НЕ? - защо?
айде мерси предварително...
Да, има така наречената "опасност" да се забременее от тази сперма, защото е сперма, а спермата съдържа сперматозоиди, които са необходими за оплождане на яйцеклетната (забременяване).
Да, има опасност, защото и в предеякулационната течност има сперматозоиди.. много по - малък е броя им.. но ги има..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Да,има,но възможността е много минимална!Но замислете се все пак,че някои хора с години се опитват да си направят бебе,а не успяват!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
А Закона на Мърфи?Първоначално написано от sexyyyy93
това което обясняваш ти се нарича пред еркулационна течност.. и вероятност няма да се забременне от нея(има сперматозоиди в нея но те са мъртви)
Мъртва е баба ти. И от къде са тези мъртви сперматозоиди, защо само мъртви и защо са мъртви?Първоначално написано от Rofl4e
А защо винаги трябва да важи?!А Закона на Мърфи?![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Аз не съм съгласна с тебПървоначално написано от Rofl4e
Риск винаги има !
Come out, come out wherever you are...
Има риск,разбира се бананчооо!!!Затва винаги слагай онова гадното![]()
![]()
Защото това му е работата.Първоначално написано от sexyyyy93
всичко е шанс аз колко пъти съм треперил и всеки път си казвам няма повече без ама ....![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
И да не са мъртви, са си пред умирачка. Вероятност и да има е по - малко от теоретична.Първоначално написано от Rofl4e
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Риска винаги си го има ... не е препоръчително без презерватив и не само заради забременяването ..
Риск винаги има, да не говорим че има вероятно момчето да се отдели известно колиечство сперма и без да разбере т.е. без да свърши....
Тъй че всичко става, най сигурно си е с перзерватив
Първоначално написано от radoslav4o
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Има го риска , но не става и дума да сравняваме секса с презерватив, и без него .. Аз лично предпочитам без, но все по-чето почнахме да го правим със ... не ми трбват излишни главоболия
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
abe da be6e potursil\a malko tuka ima 1001 takiva temi pisna mi da pi6a edni i su6ti ne6ta![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!