Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
Ой много ти благодаря, наистина много мило :3 чувствам се поласкана ;д
Иначе да, по принцип харесвам пиърсинг и татуси, но за сега си имам само по 1 (тези на ушите не ги броя)
А джуките по принцип не ги правя тооолкова често на снимки, ама на новите не знам защо така отвътре ми идваше да ги направя чувствам се наполовина кифла

Относно теб - Кожата ти е толкова чиста, че не знам какво не и харесваш. Бяла, красива.. общо взето 6 точки е.
И на носа ти нищо му няма.. Виж за косата вече не мога да преценя, но и да имаш супер гъста коса не е много хубаво. Моята е доста хубава по принцип и гъста и за да я изправя преди ми отнемаше по половин час и тя после пак си се начупва, защото е тежка коса и нда.. ;д мъчение си е донякъде. Или като се боядисвам по 2 бои отиват, а пък тя не е чак толкова дълга ;д И за килцата не знам какво не ти харесва ? Така като те гледам в лице нито имаш бузки, нито двойна брадичка и като цяло нищо не подсказва, че си пълна? Може би просто ти така си мислиш Единствената забележка, която бих отправила към теб е относно двата червени кичура - не ми допадат, иначе всичко друго ти е 6 точки. А очите няма да ги коментирам направо - уникални са просто.

Walleey снимките ти не се отварят.
Ами, аз вече кичури нямам. Покрих ги със същия цвят боя като моя естествен. Малко изби отдолу червеното, но не е някакво фрапиращо. Лицето ми изглежда чисто на снимките... Все пак личи си, че има някой друг ефект върху тях. Не са обработвани с Photoshop, разбира се. Просто са малко изсветлени за да не си личи толкова. Иначе е беличка. Доста бих казала. За косата... Просто искам да е маалко по-гъста. Иначе при изправянето на мен не ми е трудно. И пресата ми е хубава и се задържа дълго време. Относно килограмите... Имах един период, в който бях напълняла доста. Свалих много килофрами (10) в рамките на 1 месец. И си върнах горе-долу предишния вид, но не точно. И от тогава просто си ми е като някаква фикс идея. Все подбирам какво ям и т.н. И съм си наумила, че искам да съм 44-45 кг, понеже има какво да се сваля, а аз харесвам много слаби момичета.