.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Миеш пишката, пускаш една вода и си готов.
    а тва - веднага след ерекция да се изпикаеш не е хич хубаво...
    защо?

С мойта приятелка го правихме преди няколко дена, първия път с гума , а после без, защото бяха гадни тия презервативи. Преди втория път се измих. Но все пак ясно ми е че не може някой да ми каже дали е бременна или не, но все пак искам да знам дали има някакъв риск. Все пак има двойки които не могат да си направят деца с години, а аз тука заради някакъв измит сперматозоид останал от първия път ... Не съм свършвал в нея. Съществува ли риск според вас ?

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от barceloncho
    С мойта приятелка го правихме преди няколко дена, първия път с гума , а после без, защото бяха гадни тия презервативи. Преди втория път се измих. Но все пак ясно ми е че не може някой да ми каже дали е бременна или не, но все пак искам да знам дали има някакъв риск. Все пак има двойки които не могат да си направят деца с години, а аз тука заради някакъв измит сперматозоид останал от първия път ... Не съм свършвал в нея. Съществува ли риск според вас ?
    съществува ко да се прай... има и толкова много нежелани бременности от непредпазливост или от неграмотност,така че може да си и от тия хора може и да си от хората дето не могат да си напраявт деца с години.... винаги има опастност
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Миеш пишката, пускаш една вода и си готов.
    а тва - веднага след ерекция да се изпикаеш не е хич хубаво...

Всъщност като прочетох това малко се притесних.Почти всеки път след като се свърша и отивам да пикая за да се изтече хубво и да не капи по гащите квото е останало там и знаете гадно е ... има ли наистина както казва пича някаква опасност да се пикае след ерекция

омг ... 1-2 мин. след тва пак съм с пълен резервоар

хах споко бе кат се изпикаеш в ерекция не че е опасно или нещо просто си опикаваш целия кенеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си