Такам, ръся простотии с приятеля ми и една фр, докато чакам да ми отговорят разглеждам "Всичко тийн накуп". Чудя се на акъла на едни и се възхищавам на други. Понякога някои съфорумци ме вдъхновяват. Разглеждам темата за снимки- толкова много коментари, а толкова малко снимки. Ъртшейкър пак се опитва да въведе ред. Дано успее.
Поредна глупост в скайпа. Вече съм на нов раздел- "Наука". Все още се възмущавам на подигравките на съфорумниците за темата ми- "Вселената във форма на поничка" образно казано, защо по дяволите всички си представят истински понички?!
Утре съм 12 часа на работа, цял ден без форума. Когато съм на компа и см изчела вс интересни за мен раздели, влизам в "Секс" да се посмея малко и да ударя 1-3 коментарчета ей така за спорта. Но уви, все още няма тема там, която да се конкурира с темата за капачката(всички се сещате за коя точно говоря)
С;лед като измислих новата сцена за S.A.W. се сещам да прегледам темата в "Музика и ТВ". Евалата на автора, не се сещам кой е, но благодарение на него изгледах доста добри страшни филми, след които не съм спала няколко нощи.
Понеделник имам контролно по история. Трябва да прегледам статиите в сайта за темите, които ми трябват. Надявам се да няма пак правописни грешки. Евалата на Блаб, че поправя тези от новините. Жалко, че не може да огрее навсякъде.