.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 161
    Мега фен Аватара на machoka

"Форумен дневник"

Хрумна ми адската простотия, но да видим ХАХА...

това ще бъде наше своеобразно 'риалити' докато не измисля нещо смислено хАХА... тази тема ще е един форумен дневник, в който всеки който иска може да споделя неща които е правил до преди малко (преди време или които смята да направи в бъдеще също става) по форума - най-актуалните впечатления за някой човек или раздел, впечатления от ЛС-та и така...
    Интересното ще е, че преки коментари между потребители в темата НЯМА да се допускат, т.е. няма да общувате един с друг, а все едно блог, ама общ.

давам тон с един елементарен пример:

До преди малко бях в 'кофата'.. голяма простотия. Трябваще да разплитам една интрига. Оказа се от 'лесните', без много зор нещата се разминаха по лесния начин. А пък и тая вечер сигурно едно 100 съобщения съм получил и изпратил. Голямо писане падна, утре ще е почивен ден значи хаххаха.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Седим и учим - аз,съквартирантката ми и нейния приятел.Всеки по различни предмети.Гробна тишина,правих си кафе с топла чешмяна вода,понеже ни изгоря бързовара.Връщам се на букварите..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цяла вечер ръся простотии с гаджето ми и една фр. Тежко е. Искам да си легна но невидимата сила на простотията ме е приковала за стола и не мога да спра. Имам идея за мъчение в следващия S.A.W. (ако има такъв де). Мисля да не я споменавам, че е много зле, но все пак съм горда с нея.

Утре ставам рано. На работа съм. Цял ден малките гадни изчадия, познати иначе като деца, ще ми лазят по нервите. Ще е тежък ден. Събота+слънце=много деца. И неделя съм на работа, тогава ще е по-зле. Но да се надяваме на 19ти да не учим и да се събера със съученички.

В понеделник имам контролно по история, нищо не знам, няма и кога да науча, пак ще карам на интуиция и помощ от публиката. И по математика имам и сега се сещам че трябваше днес да си направя таблица, но уви- забравих. Ще я правя неделя вечерта.

Тва беше.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ това е страхотно, което правите, но идеята ми беше само за форумни 'случки' и впечатления от всичко свързано и написано тук.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ден 1-ви

Болен съм. Имах тема за рефериране за урапжненията по когнитивна. Представих се задоволително.
    Сесията наближава. АйГод каза че ме обича.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    На който не му допада, не се включва.
    .: machoka :.

Такам, ръся простотии с приятеля ми и една фр, докато чакам да ми отговорят разглеждам "Всичко тийн накуп". Чудя се на акъла на едни и се възхищавам на други. Понякога някои съфорумци ме вдъхновяват. Разглеждам темата за снимки- толкова много коментари, а толкова малко снимки. Ъртшейкър пак се опитва да въведе ред. Дано успее.

Поредна глупост в скайпа. Вече съм на нов раздел- "Наука". Все още се възмущавам на подигравките на съфорумниците за темата ми- "Вселената във форма на поничка" образно казано, защо по дяволите всички си представят истински понички?!

Утре съм 12 часа на работа, цял ден без форума. Когато съм на компа и см изчела вс интересни за мен раздели, влизам в "Секс" да се посмея малко и да ударя 1-3 коментарчета ей така за спорта. Но уви, все още няма тема там, която да се конкурира с темата за капачката(всички се сещате за коя точно говоря)

С;лед като измислих новата сцена за S.A.W. се сещам да прегледам темата в "Музика и ТВ". Евалата на автора, не се сещам кой е, но благодарение на него изгледах доста добри страшни филми, след които не съм спала няколко нощи.

Понеделник имам контролно по история. Трябва да прегледам статиите в сайта за темите, които ми трябват. Надявам се да няма пак правописни грешки. Евалата на Блаб, че поправя тези от новините. Жалко, че не може да огрее навсякъде.

Тва е

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ae траа да е свързано с форума е....
    Ся се прибрах, разгледах темата със снимките, няма нови яки пичета, чувствам се тъпо, все пак получих мн "хъгове" ирл и съм щастлив
    The Spark

Град
    Непостоянно
    Да се включа ли.. да не се ли включа.. окей..
    В кофата стана тоталната каша.. пълно е с тъпи деца и вече ми омръзва. Именно и за това плашещо често налазвам тоя раздел и ми търпите спама и тук. Честно казано особени впечатления нямам.
    Влизам в Музика и ТВ и се чууудя ли чудя на фен темите на Здрач и специално на една потребителка. Когато ми е скучно просто влизам там и чета
    И сега казвам лека нощ на скъпите ми съфорумници тъй като смятам да легна и да си мисля за несподелената ми лИубоф.. бай
    .!.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Седях цяла вечер и refresh-вах през 15-20 минути страницата за резултати от СУ, с някаква глупава надежда да си видя резултата по история.

Град
    Shinigamiville
    Като отворя форума първата ми работа е Музика & Тв само че доста безмислени теми се навъдили напоследък че чак ме домързява и чета доооста подбрано.Темите за Здрач естествено ,що да не се позабавлявам ... Следващото е Всичко тийн накуп ,там пък влизам в снимки,някоя друга с националистически исказвания тема,чета с часове политическите им мнения,също и темите за кежуали,скинове и в тоя ред.. Посещавам ии маникюра в Козметика & Диети ,защото обичам да си рисувам ноктите а момичетата имат страхотни декораций.Възхищавам се на хейтърите от тоя форум,доста забавно става понякога , е в тоя ред е до момента

Възхищавам се на нещо, което открих преди малко. Надписа под разделите "Кой е онлайн" всъщност се оказа бутонче и виждам кой какво прави. Ще следя Мачока

Мега фен Аватара на Blab
    Оф, нямам си работа.
    И аз не знам защо го писах това, което писах.
    Все едно.
    Става ми все по-скучно във форума.
    Къде е Адъра?
    А лапето?
    Ала-бала.
    Ходи ми се на театър и мисля да задоволя желанието си.
    Слушам песнички от филмчета на Дисни.
    Плува ми се, искам на море, ама пак няма:С

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Прочетох част от темите във "Всичко тийн накуп", след малко
    ще разгледам "Козметика"-та...

И ще лягам.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    днес наруших баланса в раздел секс...
    всички ме намразиха за отрицателно време
    изядох няколко крушета през монитора, но се оправям вече

Отново бях на фест до преди няколко часа. Беше яко. Тъпках. Разхождахме се. Вмирисахме се. ;D
    Сега рева и си пускам сдухващи песнички. :]

гледам в темата за отвертката някакви корени започнаха да вадят, да ги мерят...та се чудя защо в 1-2 часа в петък се занимават с тея неща, има доста по-полезни ^^

а пък пичовете в темата за мила не разбраха, че момето просто спи :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

уу днеска в CS-а беше ебаси кефа...

хихи обаче кофти ден,днеска хрема,мрема,цял ден са ми насълзени очите,кашлям,изобщо...ужас..
    взема да си лягам...
    London Tipton

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ааа ся се връщам от бара нашихаме утре аз да пускам музика и ся нема кога да спа тряя пълни флашки ама поне утре ще се изкъртим :Д
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ааа ся се връщам от бара нашихаме утре аз да пускам музика и ся нема кога да спа тряя пълни флашки ама поне утре ще се изкъртим :Д
    +1

Днес влизам за преди предпоследно във форума.
    Ще ми се да прегледам повечето раздели, но това ще се случи над вечер, че съня е красота нали знаете...

И аз обикновено влизам само тук и в Козметика.
    Тоя мачока май бая скучае
    И все пак е хубаво "рано" сутрин докъто си пиеш кафето да четеш супер идиотски теми

Град
    Инкогнито
    Абе гледам много взе да запада форума, въпреки опитите да се правя на шут :С скоро като стана мод и онзи педофил получи бан ще оправя нещата

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Разглеждам всичко тийн накупон, вижда се, че има много фиУмирани хора, които гледат много филми
    The Spark

Град
    Инкогнито
    чудя се дали да не пусна 1 тема за фешъните

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    аааа още не съм спал подбирам музика
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy