.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 170
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

На горещия стол е jghgh

Мега фен Аватара на Blab
    Не го вярвам

К'ва си искала да станеш като малка?
    А сега?

а такаааа падна ли ми

ти кога ще седнеш да учиш по италиански като хората?
    кво мислиш за чалгарите, емотата иииии подобни креатури на мрака?

Град
    София
    аз всъщност нито знам дали е била, нито дали иска...
    ама получих мистериозно лс (не от нея)

На колко си?

Мега фен Аватара на Blab
    Няма да отговаря, знам я аз.:Д
    Сега ще вземе да ми направи напук:Д

аз пък съм 90% сиг, че ще отговори

ще отговаряш ли в темата си?

Град
    София
    ами...аз искам да й се извиня
    не знаех правилата на играта

играеш ли без да знаеш правилата? (и за двамата)

Мега фен Аватара на Blab
    дреме ти;

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Какво е чувството да си от Плевен?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на EarthShaker
    кво смяташ да учиш след гимназията

Работата стана ебаси дебелата оО
    Не съм си писала никога с Психопата, а ми има скайпа оО
    Не съм знаела че съм на стола, но съм оО
    Що за работа.

И не напук, а защото съм нарцис ще отговарям!

К'ва си искала да станеш като малка? Помня че в детската исках да съм балерина, в 4ти клас като пишех и рисувах по много исках да съм художничка или поетеса.
    А сега? Нямам идея никаква. Мисля си дали да се върна към рисуването и литературата, защото по наистина глупави причини ги заебах.
    afterforever, познаваме ли се?

Филмът стана много дебел.

ти кога ще седнеш да учиш по италиански като хората? Razz Razz 8ми клас го учех с хъс, сега ме мързи. ^^ Ще седна сигурно към 12 клас, когато ножа опре до кокала, нали се знам. Тогава сигурно ще искам да кандидатствам с матура по италиански, понеже ми е специалност и ще се юрна чак тогава.. но сега амбициите ми са почти нулеви, както и мотивацията Патология, човече
    кво мислиш за чалгарите, емотата иииии подобни креатури на мрака? Laughing Трябва ли да мисля нещо? От креатурите на мрака сякаш най-ме дразнят метълите. Без значение че и аз "съм" такава (уж?), повечето са ми ужасно противни. По принцип не разделям хората стилово, имам си приятели чалгари - супер сърдечни хора са.
    На колко си? '93 съм.

ще отговаряш ли в темата си? Very Happy Това правя.
    играеш ли без да знаеш правилата? (и за двамата) Very HappyVery Happy Не, обикновено съм предпазлива.
    Какво е чувството да си от Плевен? Very Happy Готино, оттук все пак се носят слухове че сме най-красивите.
    кво смяташ да учиш след гимназията Cool Бах, не зная. Мътно ми е в главата. Моден дизайн ми се върти в главата, тъкмо да си припомня драскането оО Но като го премисля повече от 2минути, май не е точно това което искам Ще поживеем, ще видим. Може и да ми изникнат хубави идеи до 12 клас

Сори че така лейм съм отговорила, без хубави цитати, ама ме мързи да се старая, а и току що ме сгащиха че съм на стола. оО

Мм, кога трябва да се махам?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Dumb
    Еее
    Супер аз пък винаги съм си мислила, че си била на стола.
    Я кажи как си представяш, че ще умреш?
    В момента си заинтересована от...

Най- странният непознат, който те е заговарял..
    Разлика между Любов и Обич

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Еее
    Супер аз пък винаги съм си мислила, че си била на стола.
    Я кажи как си представяш, че ще умреш? Едно време имах филми в главата, как умирам от нож в гърлото /ама по някакъв як и романтичен начин/, или как съм умряла в ръцете на някого. Странно, тва беше преди. Не съм си мислила много за смъртта напоследък. Знам обаче как не искам да умра. Ама как искам, или как си представям, не знам... Абе красиво да е, или изведнъж, а не да се гърча, да кашлям, часове да издъхвам или нещо подобно ..
    В момента си заинтересована от... От някакви астрални истории, които сега не искам да изадавам. А по принцип съм заинтересована от хората, от себе си, от отношенията.. обичам да мисля -.-

Най- странният непознат, който те е заговарял.. Тук се сещам единствено за Mo6no, който на концерта на Apocalyptica ме преследваше и по едно време ме спря за да ме поздрави. Ние тогава не се познавахме, освен от Интернет и аз не го познах. Казах му че не го познавам и той тръгна да ми спори ("E как да не се познаваме?!"), аз го взех за ненормалник, горкия. После ми се изясни кво се е случило, ама късно.
    Иначе странни непознати наистина не съм срещала - повечето са или просяци, или пияници. Първите са по-готини, защото поне казват някоя добра дума

Разлика между Любов и Обич Не знам.. Второто е по-готино някак си, по-силно и свързано. Или пък не? Хората ги оеднаквяват. Мен обич ми звучи по-добре от любов обаче, бррр.

Град
    Инкогнито
    Просто това са ми редовните въпроси
    Name:
    From:
    Anime, manga or hentai ?

Така и не разбрах кой те е предложил за стола
    Може да стоиш до 15 май 2009

Никога не съм искала да съм на стола главно заради якото изобличаване. Язе съм параноичка. -.-

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Name: М. А и ти ми го знаеш. А и доста хора са ме назовавали по име тук. Обществена тайна.
    Sex: hetero Момиче съм!
    From: The pearl of Black Sea - Varna
    Anime, manga or hentai ? Нито едно от трите.

Град
    Инкогнито
    ти вчера за нея говореше, нали ?

[vbox7]http://vbox7.com/play:edf91783[/vbox7]

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    15? O_0

Аз си мислех, че си поне с 3-4 години по-голяма от мене...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз си мислех, че е на поне 18.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Shinigamiville
    Винаги съм мислела че си едно 19 -20 годишна О.о

тей де
    Мечти?
    Страхове?
    Хоби?
    Зодия?
    Гадже?
    Влюбвала ли си се?
    Мислиш ли да учиш след гимназията ,какво?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Как се запознахме, че не помня? Много отдавна да е било
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз пък съм чувала, че друго се носи за девойките от Плевен.
    Иначе мислех, че е на 16-17, близко съм била.

Ммм.
    Шкембе чорба ядеш ли?

Град
    Okinawa
    Любими групи?
    А филми (поне 3 ако може ) ?
    Братя/сестри?
    Разбираш ли се с родителите си?
    Какви са те?
    Най - щурото нещо, което някога си правила?
    Като каква те определят приятелите ти/семейството ти?
    Как си се представяш след 20 години?

Знам как изглеждаш, защото съм гледала твои снимки ( и бтв си много красива)..
    но може ли да постнеш няколко твои снимки ..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на PIF
    какво мислиш за това?
    http://www.vbox7.com/play:60b87b0c
    18+ е да кажа
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ти вчера за нея говореше, нали ?

http://vbox7.com/play:edf91783
    Аха.

DimovB, PainMonopoly, епа мерси, ако е заради мненията. Ако е заради снимките - то значи хич не съм младолика.

Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Мечти? Егоистичното да съм щастлива, да постигна плановете си, мечтите си, желанията ми да се сбъднат, да срещна любовта. Понякога мечтая и светът да е прекрасен, утопичен, да цари навсякъде любов и братство, хехекекхе. : )
    Страхове? Преди ме беше страх да не съм луда, но вече съм свикнала с това. Може би мъничко ме е страх от самотата, от нещастието, от безпомощността - ужасявам се от мисълта да бъда безсилна, да не мога да направя нищо. Страх ме е и за близките, хората които харесвам и обичам да не им се случи нещо, мисълта ме жегва. Светът ми би бил ужасен без тях, а и те не заслужават страдания, или не дай си Боже, смърт...
    Хоби? Ммм, може да се каже че се появи дейност, която ми е като хоби, но не желая много да раздувам за нея, защото винаги става така че много приказвам, а после нищо не правя. Да кажем че нещо като хоби ми е излизането с приятели, слушането на музика, четенето на книги, вглъбяването, такива интересни работички
    Зодия? Рак
    Гадже? Нямам
    Влюбвала ли си се? О, да, за пръв път на 13. После още два пъти и т.н., но не мисля че съм влюбчива. Доста хора просто съм ги харесвала.
    Мислиш ли да учиш след гимназията ,какво? Казах вече, мисля за моден дизайн. Имам идейки в главата за откачени модели, но нещо ме кара да мисля че това все пак не е точно това, с което ми се занимава после цял живот. Мислила съм си и за психология, но не знам. Предпочитам да е нещо с изкуство. Трябва да го реша, че да не се чудя в последния момент, но за този етап нямам твърдо решение, само колебания.
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Как се запознахме, че не помня? Много отдавна да е било
    На рождения ден на русото Йо, в Морската. Може би беше 2005 или 20006та. После пак се бяхме видяли като общи познати на червенокосото Йо, а сега сме и в едно даскало... : D

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Шкембе чорба ядеш ли?
    Не, дори не съм опитвала. А ако трябва да съм още по-честна, мисля че не съм и виждала как точно изглежда, само знам че е с мноооооого чесън. В семейството никога не се е готвело шкембе, та оттам не съм запозната.

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Любими групи? Нямам. От най-много време слушам Marilyn Manson, за 3 години почти не съм спирала да го слушам, но правя почивки /просто е много нездравословна музика, както искаш го разбирай/ Слушам манджа с грозде, курва съм, що се отнася до музика. Последно време циклих индъстриъл и адски му се кефех. Сега сякаш навлизам в период, в който ми се слушат по-скоро дуумчета, депресивна музика. Мога да се похваля че лятото стабилно слушах ска, дори и хардкор.. спрягах си Blood for Blood за любима група едва ли не. Абе просто лесно си меня интересите и маниите, честно казано вече не ми пука как изглежда това. Да кажем че просто съм широкоскроена и обожавам да вниквам в нови и нови неща, но съм малко непостоянна. Е, тва си ми е природата де. Обичам да вниквам в красотата на доста музики (а всъщност и доста неща), но после ги.. заебавам? Или не, това звучи твърде грубо. Просто си намирам нови неща. Ето рандъм групи и най-слушаните в last.fm - Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Combichrist, Aesthetic Perfection, Nirvana, Agalloch, Ska-P, Plastic Bo., Blood for Blood. Съжалявам, че ми стана много дълъг отговора.
    А филми (поне 3 ако може ) ? И тук ще се налага да пиша километричен отговор, но това е за да обясня каква апатия съм щом става въпрос за филми. То'о култовия Титаник съм имала поне 474864 възможности да го гледам, но за 1в път го видях едва миналата година. Апатия. Мързел. Кво да ти кажа. Ще повярваш ли ако ти кажа че и Матрицата не съм гледала, нито Рамбо, Батман и другите не-знам-си-какви супер хвалени имена? Какво да ти кажа... И все пак от това, което съм гледала ми харесва Красив ум, много добър филм е. Също и Сменено дете с Анджелина Джоли, страхотен е. Харесва ми и един култов за бягство от затвора, в който обърнаха американското знаме наобратно, но му забравих името... И Здрач харесвам... хахах, последното е шега де.
    Братя/сестри? Сестра, по-голяма е от мен с 2 години.
    Разбираш ли се с родителите си? Горе-долу, повече с баща ми, въпреки че той понякога се заяжда много грубо. С майка сме на периоди - ту се караме постоянно, ту се разбираме, ту си докарваме нервни кризи... В момента положението е балансирано и спокойно.
    Какви са те? Странни хора са, кекави. Взела съм най-гадното от гените им не само като физически характеристики, ами и психически. Не знам тия двамата как са се оженили, ама съм им взела най-противните черти и затова съм урод.
    Най - щурото нещо, което някога си правила? Когато ме питат, все не мога да се сетя. Знам че имам лудории, на които всички са се чудили как съм посмяла да ги извърша, но не мога да се сетя за тях. В момента се сещам единствено за простотии - как крещях нарочно в 6ти клас една песен на Азис, бях си я надула, за да дразня и да се лигавя Или как се надрусвах със сиропи за кашлица, баси пропадняшката история, ама исках да пробвам, кво да направя. Или как бягах от детската, като бях малка.. оО Също че зашивах вестниците на баба и дядо, но те тея неща са спрели, не знам защо ги споменавам изобщо.
    Като каква те определят приятелите ти/семейството ти? Приятелите ме мислят за спокоен и мил човек, семейството - мърла, търтей, невротичка /вадя рандом епитети които съм чувала по мой адрес /, каката напоследък ме мисли за ненормалница, понеже я занимавам с гадания, а тя се плаши от подобни неща.. и така
    Как си се представяш след 20 години? Това прави 35... Представите ми са песимистични, честно казано. Но пък не знам. Всичко е възможно. Бих могла да бъда преуспяла жена, доволна от живота си, знаеща какво иска и как да го получи, но и мога да съм съсухрена невротична луда, заключена някъде, смазана от живота, изнервена, все още не знаеща коя е... Нали винаги има и един такъв вариант? И двете неща са напълно възможни при мен. :/ :Д По-добре ще е да кажа каква бих искала да съм на 35. Ето, ще кажа - искам да съм с дете, със съпруг, с хубава и подредена къща, перфектната домакиня. Всички вкъщи да ме обичат, да реша дъщеря си, да й правя плитки, да готвя вкусотии за мъжа си и къщата ми да е неповторима. Да работя каквото си искам, нещо интересно.

Знам как изглеждаш, защото съм гледала твои снимки ( и бтв си много красива)..
    но може ли да постнеш няколко твои снимки ..
    Благодаря ти. Хубава, хубава, щото кофти снимки би ли пуснал човек! Е, айде, ще пусна днес и някакви изобличаващи ме, щото не всичко е грим и фотошоп Може да се каже че съм си подредила снимките по хубавост. Последните би трябвало да са най-ужасни. Ама няма да се крием, я.
    http://free.hit.bg/tctctctcctt/Elen.jpg
    http://free.hit.bg/tctctctcctt/P1010418.JPG
    http://free.hit.bg/tctctctcctt/P1010458.JPG
    http://free.hit.bg/tctctctcctt/noss.JPG
    http://free.hit.bg/tctctctcctt/P5090008.JPG

и любимата ми фотошопната.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    какво мислиш за това?
    http://www.vbox7.com/play:60b87b0c
    18+ е да кажа
    АХхаха, ами яко. Само че Туиги му прави много по-готина свирка на един друг лайв, само че не мога да го намеря. Там Менсън е прав, а пък Туиги идва и му кляка и му духа.
    Разбира се, всичко е нагласено де, трябва да има шоу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си