.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 170 от общо 170
    Имаш ли целулит ?

Защо нямаш?

Кога ще имаш?

Яде ли се ?

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    За колко пари би се продала?

Мислила ли си за самоубийство? Оптивала ли си?

Употребяваш ли наркотици?

Цитирай Първоначално написано от neocide
    има ли някви случки, места и т.н. в твоя живот, от които си останала с отвратително впечатление и адски потиснато настроение? и спомена за тях да си го скрила в най-тъмния ъгъл на съзнанието си и да го избягваш всячески?

ахаха, ебаси въпроса измъдриих..
    Ами определено има и те все са свързани с мен и в частност с близкото и не близкото минало, не желая да си ги спомням и само при мисълта за тях нещо ме жегва, веднага си ги изкарвам от главата, защото адски ме боли от тях оО
    Не са ми оставили отвратително впечатление, но 100% ми потискат настроението.

Отделно има много неща и места, от които съм останала с ужасно впечатление, но те пък не ме потискат чак толкова, по-скоро ме възмущават. Това е като например.. мястото където се събирам, случвало се е много пъти да се отвратя от някои хора, от постъпките им, от принципите им. Или като стана свидетел на едни клюкарки от класа ми, как грозно злословят често ми е ставало много противно, не съм искала да съм част от това /и все още не желая/

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Имаш ли целулит ? Не

Защо нямаш? Защото не съм на години, все още ми е хубава кожата, а и се движа, пия често вода, мажа се с кремчета...

Кога ще имаш? Когато затлъстея и се отпусна, когато спра движението и се отдам на нездравословен живот; когато загърбя козметиката.

Яде ли се ? Кое дали се яде? Целулита ли? Ти ми кажи. Някои може да го ядат. ^^
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    За колко пари би се продала? Не мисля, че някога бих се продала, освен ако света не зависи от това (или някой изключително близък човек, но се съмнявам че някога ще изпадна в такава ситуация)

Мислила ли си за самоубийство? Оптивала ли си? Мислила съм в много трудните моменти, но не съм опитвала. Само съм си мислила.

Употребяваш ли наркотици? Не, но съм пробвала трева, лекарства и подобни Само с експериментаторска цел, по принцип хич не ме влече да си загубя клетките
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    горските шубраци
    Разкажи за най-трудния си момент?
    Кога беше последната ти тежка депресия?
    Как преодоляваш такива състояния?
    Ако взимаш анти-депресанти, какви са те?

Разкажи за най-трудния си момент? Не обичам да си степенувам проблемите, въпреки че някои наистина са по-сериозни от други. Да кажем, като бях по-малка и не излизах от нас, бях абсолютно психирана от духове и тягостни мисли и постоянно ревах и се молех на икони. Все си мислих че до часове някой ще умре и бях наистина много психирана, негативното яко ме беше повлякло. Беше наистина трудно, а никой не знаеше какво се случва, защото нашите ходеха на работа, а кака беше все навън и т.н. Като си спомня, все едно в друг живот ми се е случвало, но си спомням че ми беше много тежко и трудно, с тая детска психика. А много се тварех. Много. Слава Богу, хрумна ми един ден да изляза навън и нещата се оправиха, но дотогава ..просто ужас Друг тежък момент беше като скъсах с първия ми сериозен приятел, който изобщо не го беше грижа за мен, а аз го обичах на инат едва ли не, мъчех се от нищото да правя нещо. Беше отвратително. Година я мъчих тая история, много зле. Друг тежък момент е най-скорошната ми раздяла, същинска мъка, но да не си проточвам отговора, едва ли си очаквал чак толкова подробен разказ.

Кога беше последната ти тежка депресия? Октомври-декември-януари тая година : )

Как преодоляваш такива състояния? Те сами си минават, въпреки че има неща които спомагат за това. Чета по много. Има съдба, тя ми дава някои ключови случайности - например да попадна на еди коя си страница на някоя книга... много е ключово. /100% ме мислите за откачалка след тия редове / Също се 'лекувам' с музика и с приятели. Да не казвам колко важни са приятелите, сигурно се сещаш. Тук няма как да не спомена ScionOfStorm, много разбиращ човек е

Ако взимаш анти-депресанти, какви са те? Не взимам, не съм си и помисляла. Изобщо не подкрепям подобни химии, дори най-леките успокоителни.

Град
    горските шубраци
    Доверяваш ли се на непознати?
    Лесно-ранима ли си?
    Ако някой тръгне да ти слага без причина, как би реагирала?
    Била ли си се, ако да какъв беше повода?

Доверяваш ли се на непознати? Сякаш вече не толкова

Лесно-ранима ли си? Знам ли и аз след толкова перипетии. Да кажем че съм, въпреки че не знам дали пък този път няма да е различно.

Ако някой тръгне да ти слага без причина, как би реагирала? Сигурно ще се учудя, както обикновено става. Ако ми засече по-бързо мисълта сигурно ще го нагрубя и аз, ако е близък може и да го питам "Кво става?!" преди и аз да почна да му наливам.

Била ли си се, ако да какъв беше повода? Да, в 6ти клас, момичето сериозно ми лазеше по нервите, седмици се обиждахме търпеливо, но тя реши да ми се прави на интересна, да ме дърпа за ръкава и да ме "командва". Викаше да мълча, чувала ли съм Като майка дето разтърсва хлапето си, когато е немирно. Тва ми дойде в много, на всичкото отгоре ме и бутна. Тогава съвсем запалих, защото беше ебаси унижението. Станах и я пометох из стаята. Няма да се правя на нинджа, признавам, че я скубах много за косата. Но също така я свих в един ъгъл и й барабаних по главата с юмруци. Тя се беше свила и само ме риташе, но аз бях забравила и болка, и всичко, удрях си, ритах си там, направо чувствах че не мога да спра. Изливах си злобата за 2 години назад едва ли не (нарочно не казвам напред ). Можеше и да не спра, така се бях разбесняла. Да, ама даскалката тъкмо си влезе в часа. После всички ми викаха "М. кеча" Но признавам, че имах синина от нея. Мисля че в боя бяхме 50/50 като аз в края почнах леко да я надвивам (компенсация за бутането й вероятно). И двете имахме солидно коса по гребените после като се ресахме. АхАХаХахах.

Град
    горските шубраци
    Опиши как минава един твой ден?
    Какво те изплаши последно?
    Била ли си принуждавана насилствено, за каквито и да било действия?
    Обичаш ли да нараняваш хората?
    Някога посягала ли си на близки хора?
    Какво би те накарало да се разплачеш?
    Кой последно те изкара извън релси?

Ахахах, защо все са ти такива въпросите :/

Опиши как минава един твой ден? Сега като съм 2ра смяна спя до обяд, ям, отивам на даскало, излизам, но напоследък не, ПЦ тайм.. рядко уча преди училище, но се случва.
    Какво те изплаши последно? Не помня, отдавна не съм се стряскала
    Била ли си принуждавана насилствено, за каквито и да било действия? Не за щастие, ако не броим гадните наказания на майка, които за да избегна трябва да й се подчиня.
    Обичаш ли да нараняваш хората? И да, и не. По-скоро не.
    Някога посягала ли си на близки хора? Не, освен като малка - тогава се бих с кака ми от време на време
    Какво би те накарало да се разплачеш? Осъзнаването на грозна и лоша истина, смъртта на някой близък /да не дава Господ/, момчето в което съм влюбена също би ме разплакал
    Кой последно те изкара извън релси? Не помня, напоследък не съм се нервила : )

Град
    Инкогнито
    как ти мина деня ?

Спокойно и с добро настроение

Град
    горските шубраци
    Изневеряваш ли на приятеля си?
    Нервиш ли си, когато те обвинят несправедливо?
    Ако може да се върнеш в миналото, какво би променила?
    Какъв е човека в когото си влюбена, а ако не си, последния в когото беше влюбена?

Изневеряваш ли на приятеля си? Веднъж съм изневерявала през живота си, по принцип съм вярна.
    Нервиш ли си, когато те обвинят несправедливо? Ахах, еми кой не се ядосва.
    Ако може да се върнеш в миналото, какво би променила? Не знам. Все го мисля тоя въпрос, дали бих или не бих променила нещо. Сигрно щях да се държа по-добре с бившия си и още щяхме да сме заедно. Oт друга страна, не винаги ме боли, осъзнавам че урокът е ценен и че не би трябвало нищо да променям (е, то не че има начин...)
    Какъв е човека в когото си влюбена, а ако не си, последния в когото беше влюбена? Добър и много странен, със сини очи, мечтателен, струва ми се..

Абе, хора, днес ли трябва да освобождавам или утре? оО

Град
    горските шубраци
    Водиш ли редовен полов живот? Ваще знаят ли за него?
    Би ли правила тройка с две момчета?
    Правила ли си секс на първа среща?
    Правила ли си секс с животни?
    Обичаш ли да рискуваш?
    Какво мислиш за връстничките ти?

Водиш ли редовен полов живот? Ваще знаят ли за него? Не, не водя => няма за какво да знаят.
    Би ли правила тройка с две момчета? Не мисля
    Правила ли си секс на първа среща? Не
    Правила ли си секс с животни? Не
    Обичаш ли да рискуваш? По-скоро да импровизирам
    Какво мислиш за връстничките ти? Ами.. нещо не ме радват

Супер фен Аватара на PIF
    какво мислиш за българското кино... и има ли изобщо бъдеще то в днешно време?

днес говорихме на тази тема, интересна ми е като цяло и ми е любопитно какво мислиш ти.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    какво мислиш за българското кино... и има ли изобщо бъдеще то в днешно време?

днес говорихме на тази тема, интересна ми е като цяло и ми е любопитно какво мислиш ти.
    Все се каня да гледам "Дзифт", но нещо ме мързи да го търся и тегля, или да се интересувам в кината...

За старото БГ кино - имам доста бг филми, но профания до шия - не съм сядала да ги гледам. Прави ми впечатление че баща ми ги купува за 1-2 лв ;О И това ДВД диск оО
    Явно не си го ценим много киното..

Град
    горските шубраци
    Koй от потребителите ти прави най-голямо впечатление?
    Би ли трънала да псуваш модератор?
    Досега имала ли си спречкване с друг потребител?
    Псувала ли си учител?
    Посягала ли си на учител?
    На какво се дължи прикритата ти агресия?
    Обичаш ли да имитираш другите?
    Твоят идол е?
    Коя религия изповядваш?
    Кланяш ли се на животински тотеми?

Koй от потребителите ти прави най-голямо впечатление? Raybeez, изтъркано или не. Въпреки че напоследък се лигави, ми се вижда много умен човек Радва ме че бъка от интелигентност и когато трябва затапва много добре. Blab ми прави силно впечатление, въпреки че съм се дразнила с нея, тъпо от моя страна. Но е страхотна, дори и Козирог. ScionOfStorm също ми прави впечатление, въпреки че при него вече е по-скоро от пристрастност, както и за neocide да кажем.
    Би ли трънала да псуваш модератор? Засега не са ме ядосвали, че да го правя. А и не си служа с псувни, жалко ми се вижда, просташко. Като ще се караме, да е интелигентно, а?
    Досега имала ли си спречкване с друг потребител? Мхм.
    Псувала ли си учител? Веднъж, тва в периода 6ти клас, ако някой не е разбрал, беше много деграде период тогава Но беше софт, само "майната ви бе". оО Много ме е срам сега от това.
    Посягала ли си на учител? Не
    На какво се дължи прикритата ти агресия? Ахахах, Боже мой, какъв въпрос. Не знам? Лошо детство сигурно, много рани? Мерси че попита, определено знаеш начина как се задават такива въпроси.
    Обичаш ли да имитираш другите? Не.
    Твоят идол е? О, мисля че нямам. Сигурно даскалката по психология, Менсън и някой философ в едно.
    Коя религия изповядваш? Бих казала християнство, въпреки че при мен въпроса с религиите стои по много странен начин.
    Кланяш ли се на животински тотеми? Не

!ставам от стола!

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване