- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка с кана
знам, че може да предизвикат алергия, която да си влачиш цял живот
е, може и нищо да не ти стане, но струва ли си да рискуваш
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
затова най- добре да пробва на малък участък да си драсне една чертичка и да изчака, след което да измие мястото и ако я сърби или е зачервено - значи има алергияПървоначално написано от tochica
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
да добавя, че алергията може да се прояви по-късно
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
затова на листовката на къната пише да се измие след 24 часа...Първоначално написано от tochica
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Да поясня само, истинските татуси се премахват с лазер, но на мястото където е татуса остава грозен белег с очертанията му, все едно безцветен татус.
^ Ами да, т.е. не могат да се махнат изцяло! А я ми разяснете нещата за въпросния туш, ако можеИии едва ли е от онези тушове, които се използват за рисуване в даскало, защото мн лесно се отмиват!
М/у др и аз не искам някъв грамаден татус, а малка звездичка на вътрешната част на лявата ръка(сега съм си я нарисувала с тънкописец
)
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
с каква тънка четка?мойта като я правиха беше в едно шишенце накрая с нещо като капкомер и отначало с индиго се слага само маркировка и после се минава със капкомера по линийтеПървоначално написано от Magic_Girl
мн яко го обясних