- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит празник, европейци !
Нека ви е честит 9-ти май - Денят на европа !![]()
частта с малкия шрифт ме обезкуражи да честитя кот и да било... мн сте зуе...
кажи-речи същото и при мен.Не трябва да се празнува, а напротив.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
+1Първоначално написано от SofiaRegularCunt
9 май, 9 септември - разликата нещо не я виждам.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
всъщност европа са е казвали на част малко на северозапад от босфора така че само ние сме европейци![]()
Благодарим ти, о, просветителю.
Объркването идва от тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/Victory_Day_(May_9)
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
пикая на Европа, на евреите, на щатите, на мангоя Обама и на кризата! и на новото поколение ( FastFood generation )
то густо, то пусто
Честит празник.![]()
Стига сте разтягали локуми, бе. За вас всичко е конспирация! СВЕТОВНА конспирация! Не ви ли омръзна?
аз пък благодаря на всички, които ме поздравиха![]()
поздравявам ви и аз! (:
Ха, какво? Да празнувам "День пабеды", я стига. Искам да попитам какво "печели" България от тази победа освен 45 години комунизъм, концлагери, избит национален елит, зависима от СССР държава и т. н. Освен това "печелим" загуба на Вардарска Македония и Беломорието, които 1941 година си връщаме. Така че като българин не виждам нито една причина да празнувам този празник.
Искам някой да ми избори плюсовете на демокрацията. Да ми изброи плюсовете на последните 20 години...
аз започнам с минусите:
-Членство в европейският съюз /а затворете си аец-ите, а продайте всичко държавно...а на ви ток 2.40 вдругиден/
-Наркотици, убийства, корупция, безработица, безсилие, беззаконие, тотална липса на каквато и да е била държавна власт, никакъв контрол над съдържанието на тв програми преди и след 12, катастрофи, бедствия, аварий, глад, мизерия....дайте ми плюсовете, господа европейци*.
* - Да, точно вие, застъпниците на демокрацията ! Какво постигнахте за 20 години ?
Lucho
толкова си елементарен, че дори няма да те удостоя с наченка за образуване на отговор на нелепите ти твърдения ; )
Вижте, че и комунизма си има трески за дялане - има, но и тази демокрация освен пустата свобода на словото, какво друго е дала ?
Какво знам за аец-ите ли ? Знам че с точно тези аец-и тока ще ни е 0.02 лева, и че ще държим цяла европа и всички съседи в ръцете си..ето това знам. А те какво целят ? Затваряне на АЕЦ-ите и закупуване на ток от Белгия, Франция и т.н...а, не. Елементарен съм бил, затова няма управия 20 години, мнението на нашите управници не е нещо по-различно...![]()
Лъчо извинявай ама това са пълни глупости, 1 аец не е нещо не виждано, просто франция имат няколко в румъния и за да те са на печалба (те затова затвориха 3ти и 4ти блок) ни мачкат, факт е обаче че ако имаме аец ще имаме по-голям държавен бюджет от износ на електроенергия за гърция и другите съседкиЯ кажи за АЕЦ Белене ?
Ние сме изгубили войната какъв празник!?
Мерси.Първоначално написано от Lucho
Празника на Европа е заради това ,че Съюзниците и СССР печелят войната а ние я губим.
Ахаха, аз да празнувам Ден пабеди, не мога та ти отнема тази инициатива анархо-демократеПървоначално написано от Raybeez
![]()
Боже, колко мъка има по тоя форум, боже!
Grumpy old madman
Да но ,защо не са го подписали на 10 май,а точно 9 май!?
1. Научи се да пишеш грамотно на родния си език. С така поставените запетаи...Първоначално написано от Rodolubec
Защото така се е случило. Защо Хитлер се е родил на 20 април, при положение, че на тази дата е избухнало Априлското въстание?
Grumpy old madman
Точно, а освен това нека уточним за каква обединена Европа иде реч. Ако става дума за принципа, на който се гради ЕС в момента, който на практика е за премахването на границите, приемане на обща европейска конституция, валута, по-нататък общ "европейски" език(тоест английския да е общ за всички страни от Съюза), може би обща писменост и с две думи глобализъм- аз съм твърдо против такава "обединена" Европа, която заличава националния суверенитет и националното чувство въобще.
Ако е Европа на нациите, на признаването на самостоятелността и идентичността на всеки един народ и съюзни отношения между суверенни и независими държави- това е друга мая. В противен случай ЕС се превръща в СССР, а ние в съветска република, това ли искаме, смятам, че не!
аз смятам, че теб никой не те пита какво искаш...![]()
то густо, то пусто
Европейският съюз в момента е идеалният инструмент на геополитиката на САЩ .