.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен

Честит празник, европейци !

Нека ви е честит 9-ти май - Денят на европа !

частта с малкия шрифт ме обезкуражи да честитя кот и да било... мн сте зуе...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    този "празник" го свързвам единствено и само с комунизма и победата на евреите над Третия райх... никакъв празник не е това...
    кажи-речи същото и при мен.Не трябва да се празнува, а напротив.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на machoka
    Бахти пробитите сте, не'ам думи

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    този "празник" го свързвам единствено и само с комунизма и победата на евреите над Третия райх... никакъв празник не е това...
    +1

9 май, 9 септември - разликата нещо не я виждам.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Инкогнито
    всъщност европа са е казвали на част малко на северозапад от босфора така че само ние сме европейци

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Благодарим ти, о, просветителю.

Объркването идва от тук:

http://en.wikipedia.org/wiki/Victory_Day_(May_9)
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пикая на Европа, на евреите, на щатите, на мангоя Обама и на кризата! и на новото поколение ( FastFood generation )
    то густо, то пусто

Честит празник.
    Стига сте разтягали локуми, бе. За вас всичко е конспирация! СВЕТОВНА конспирация! Не ви ли омръзна?

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    аз пък благодаря на всички, които ме поздравиха
    поздравявам ви и аз! (:

Ха, какво? Да празнувам "День пабеды", я стига. Искам да попитам какво "печели" България от тази победа освен 45 години комунизъм, концлагери, избит национален елит, зависима от СССР държава и т. н. Освен това "печелим" загуба на Вардарска Македония и Беломорието, които 1941 година си връщаме. Така че като българин не виждам нито една причина да празнувам този празник.

Мега фен
    Искам някой да ми избори плюсовете на демокрацията. Да ми изброи плюсовете на последните 20 години...
    аз започнам с минусите:

-Членство в европейският съюз /а затворете си аец-ите, а продайте всичко държавно...а на ви ток 2.40 вдругиден/
    -Наркотици, убийства, корупция, безработица, безсилие, беззаконие, тотална липса на каквато и да е била държавна власт, никакъв контрол над съдържанието на тв програми преди и след 12, катастрофи, бедствия, аварий, глад, мизерия....дайте ми плюсовете, господа европейци*.

* - Да, точно вие, застъпниците на демокрацията ! Какво постигнахте за 20 години ?

Мега фен Аватара на machoka
    Lucho
    толкова си елементарен, че дори няма да те удостоя с наченка за образуване на отговор на нелепите ти твърдения ; )

Мега фен
    Вижте, че и комунизма си има трески за дялане - има, но и тази демокрация освен пустата свобода на словото, какво друго е дала ?
    Какво знам за аец-ите ли ? Знам че с точно тези аец-и тока ще ни е 0.02 лева, и че ще държим цяла европа и всички съседи в ръцете си..ето това знам. А те какво целят ? Затваряне на АЕЦ-ите и закупуване на ток от Белгия, Франция и т.н...а, не. Елементарен съм бил, затова няма управия 20 години, мнението на нашите управници не е нещо по-различно...

Град
    Инкогнито
    Лъчо извинявай ама това са пълни глупости, 1 аец не е нещо не виждано, просто франция имат няколко в румъния и за да те са на печалба (те затова затвориха 3ти и 4ти блок) ни мачкат, факт е обаче че ако имаме аец ще имаме по-голям държавен бюджет от износ на електроенергия за гърция и другите съседки Я кажи за АЕЦ Белене ?

Ние сме изгубили войната какъв празник!?

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.

Re: Честит празник, европейци !

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Нека ви е честит 9-ти май - Денят на европа !
    Мерси.

Празника на Европа е заради това ,че Съюзниците и СССР печелят войната а ние я губим.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Ха, какво? Да празнувам "День пабеды", я стига. Искам да попитам какво "печели" България от тази победа освен 45 години комунизъм, концлагери, избит национален елит, зависима от СССР държава и т. н. Освен това "печелим" загуба на Вардарска Македония и Беломорието, които 1941 година си връщаме. Така че като българин не виждам нито една причина да празнувам този празник.
    Какъв ден победи бе, днес е датата на която се създава CoE... ден победи си празнувай ти (помним ти антифашистките аватари, споко)
    Ахаха, аз да празнувам Ден пабеди, не мога та ти отнема тази инициатива анархо-демократе

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Боже, колко мъка има по тоя форум, боже!
    Grumpy old madman

Да но ,защо не са го подписали на 10 май,а точно 9 май!?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Rodolubec
    Да но ,защо не са го подписали на 10 май,а точно 9 май!?
    1. Научи се да пишеш грамотно на родния си език. С така поставените запетаи...

Защото така се е случило. Защо Хитлер се е родил на 20 април, при положение, че на тази дата е избухнало Априлското въстание?
    Grumpy old madman

Точно, а освен това нека уточним за каква обединена Европа иде реч. Ако става дума за принципа, на който се гради ЕС в момента, който на практика е за премахването на границите, приемане на обща европейска конституция, валута, по-нататък общ "европейски" език(тоест английския да е общ за всички страни от Съюза), може би обща писменост и с две думи глобализъм- аз съм твърдо против такава "обединена" Европа, която заличава националния суверенитет и националното чувство въобще.

Ако е Европа на нациите, на признаването на самостоятелността и идентичността на всеки един народ и съюзни отношения между суверенни и независими държави- това е друга мая. В противен случай ЕС се превръща в СССР, а ние в съветска република, това ли искаме, смятам, че не!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз смятам, че теб никой не те пита какво искаш...
    то густо, то пусто

Европейският съюз в момента е идеалният инструмент на геополитиката на САЩ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си