.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на Shia
    Не ми беше толкова за болката,колкото притеснението да не оцапам чаршафа.Той до последно смяташе,че не съм девствена.
    Не бих го описала като болка,а като усещането от разширяването на дупката при влизането на пениса,като да се опитам да направя шпагат,ама да си разтегна сухожилето.Аз така го усетих.Кръв при мен нямаше,поне не забелязах да е имало.
    Той внимава,както му казах и влизаше внимателно,без силни тласъци
    и всичко мина супер като за първи път.

x

при мен имаше мн малко кръв ии .. болеше мн малко .. и само в началото .. ама верно че на другия ден чувството е странно или съм си втълпила :

мани касапница е ще мреш от бполка :Д може да умреш от загуба на кръв :Д тцтц както казаха има 5574521315347626542346 теми :Д

:)

мен нито ме болеше нито имаше кръв за което се радвам
    xixixi...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И болеше и кръв имаше.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Пловдив
    болеше ме , но нямаше кръв
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

амии какво да ти кажа като ми го вкара ми идваше ебати шута да му нацепа ама като започна да го вкарва отново и отново вниматекно ми стана готино и крьб не ми тече едва като се прибрах вкьщи поне час след като свьршихме така да се каже

1во не беше овлажнено достатъчно и болеше и му казах да спр... той почна да ми прави френска и след 10 мин опитахме пак и даже не усетих болка... Такачее отпусни се... Бъди сигурна че си възбудена и че си с точния човек и нищо няма да те заболи... Кръв имаше да

мен не ме болеше ,а за кръвта много малко ... При всеки е различно ...

Спокойно мене ме болеше много малко ии + тфа нямаше кръв .. все пак късмет .. аа и бтв не се притеснявай .. всичко ще е ок

Едни ги боли, други не, при едни има при други не кръв. Всичко е индивидуално и зависи от човешкият организъм. Важното е да го искаш, да си възбудена и той да е мил и внимателен.

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Всичко си зависи от теб и не бързай , обмисли нещата добре (:
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами то си зависи до организма на всеки човек,при мен нямаше кръв,но болката е нормална,обаче колкото повече се отпуснеш и се предразположиш че ще ти е готино толковоа по малко ще те боли.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Болеше, да. Но пък не беше кой знае колко силна болка. Търпеше се. Поне нямаше кръв
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мене ме болеше доста.кръв имаше малко но чак 1 час след това. При всеки е различно

Град
    somewhere over the rainbow
    Не ме е боляло.По-скоро беше доста некомфортно.Имаше кръв,но не много.И така...

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Болеше, но се търпи. Кръв - имаше... не много, но не беше и малко!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    ВаРнАаАа
    Не болеше ... Нямаше и кръв аз съм е****и късметлийката бях на 15 без 2 месеца според мен всичко зависи от нагласата ти и от приятелят ти. Ако сега се наплашиш, защото 70% ти казват,че боли и то бая може да си внушиш,че и теб те боли. Също е важно да си адски близка с дадения човеки да няма никакво притеснение (както беше с мен ) и всичко ще е ОК! Успех и после кажи как е минало

Град
    BurgasS
    болешее ноо се търпи пък и зависи как го вкарва приятеля ти а кръв при мен нямаше мн

Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    А ти на колко между другото
    ся като ти кажа на колко съм може да се изсмееш обаче знам много повече за възрастта като гледам тия на мойта възраст вече к**ви... :X ...други бебета и просто не знам на къде отива този свят... давам съвети и се чудя дали някой ме слуша.... иначе колко хора са ми предлагали до ся да си легна с тях ама аз НЕ... айде да ти кажа на колко съм най- накрая на 15
    Я, най-накрая нормално момиче.ОМГ, дис кен'т би

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Според мен е много важно да го искаш наистина и да си спокойна...при мен не беше баш така и ада беше пълен. Освен това той изобщо не знаеше какво прави. Така че мен си ме боля злобно, ама това е защото съм патка и реших че "ми е дошло времето". И ме беше страх, боля ме и ми беше гадно. Лекарката ми каза че ми е по-дебел химена, но каза че не е нещо патологично и най-вероятно проблема е в мъжа. Така че, мноого е важно с кого, и да си сигурна че го правиш защото ти го искаш, а не някой друг.

Щом си го решила от мене само едно да знаеш !

Ноуу мартини ? Ноу парти !!..
    Ноуу презерватив ? НОУ СЕКС !!!!!

Преди всичко и без това няма да знаете какво ще правите , поне го правете с презерватив пък другото и да се обърка здраве да е ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

az pak za prav pat go na pravih na edno centalno mqsto v grada kadeto jiveq...men li4no ne me bole6e nito krav ima6e...moje bi za6to sam trenirala mn tanci kvi li ne vidove ot raztqganeto se e polu4ilo taka...(az pone taka si go obqsnqvam)...za tova tova e moq savet momi4eta raztqgai te se za da namalite maksimalno bolkata

az pak za prav pat go na pravih na edno centalno mqsto v grada kadeto jiveq...men li4no ne me bole6e nito krav ima6e...moje bi za6to sam trenirala mn tanci kvi li ne vidove ot raztqganeto se e polu4ilo taka...(az pone taka si go obqsnqvam)...za tova tova e moq savet momi4eta raztqgai te se za da namalite maksimalno bolkata

при всеки е различно мен не ме болеше много и нямаше кой знае колко кръв няколко капки .. но имам приятелки който казват че много ги е боляло ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си